Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

Kanka, próbka przy flakonie to wiesz.. :lol2: Ale póki co, czasy ciężkie, więc trzeba kombinować :lol2:

Mój Misio z otrzymaną od sklepu w prezencie nakładką. Była tak osmolona, że dopiero po wyczyszczeniu okazało się, że to gwiazdki i aniołki grające na trąbkach :rotfl:Ale zupełnie mi to nie przeszkadza :D

YC.jpg

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kanka, próbka przy flakonie to wiesz.. :lol2: Ale póki co, czasy ciężkie, więc trzeba kombinować :lol2:

Mój Misio z otrzymaną od sklepu w prezencie nakładką. Była tak osmolona, że dopiero po wyczyszczeniu okazało się, że to gwiazdki i aniołki grające na trąbkach :rotfl:Ale zupełnie mi to nie przeszkadza :D

[ATTACH=CONFIG]317710[/ATTACH]

Wow,jak super;) ja na razie zero wosków, przyznam się ze wstydem,że kominek jeszcze w pudłach nierozpakowany:)

Dostałam ją w sklepie stacjonarnym, używaną przez sklep :) Nie było akurat nowych, a ta leżała sobie na wystawie smutna i okopcona :D To zapytałam, czy jest im teraz bardzo potrzebna, a sprzedająca wspaniałomyślnie mi ją podarowała :) Teraz jest już czyściutka :)

A co robisz w sytuacji, gdy podczas palenia świecy knot się się spala i jego kawałki spadają do wosku?

Tomkowa to miałaś farta bo nakladka naprawdę śliczna i już taka niespotykana , a panie w sklepie fantastyczne :p

Co do odpadania spalonego knota to ja nie zaobserwowałam takiego problemu , raczej w czasie wypalania nic mi nie odpada a pale naprawdę baaaaardzo dużo godzin . Może problemu nie mam bo właśnie podcinam knot do około 3 mm i wtedy jest ok . Ale jeśli już coś spadnie to radzę jeszcze jak wosk ciepły roztopiony patyczkiem wyciągnac bo jak zastygnie nie będzie ładnie :rolleyes:

• 2 weeks później...

Co tam u Was dziewczyny ? Taka cisza tutaj ;-] U nas troszkę chorobowo , ja miałam takie zapalenie jamy ustnej że masakra , czegoś takiego w życiu jeszcze nie miałam . nadal na antybiotyku jestem bo na 10 dni dostałam ale już duuuuuużo lepiej . Ja już tylko myślami na urlopie jestem ;-] . 11.06 do 18.06 jedziemy do Lizbony ;-] Już się doczekać nie mogę choć te dwa tygodnie co zostały to strasznie mam zalatane i do pozałatwiania mnóstwo spraw ;-/ . No ale żyje myślą już o urlopie , oby tylko zdrowie było bo u nas z tym cały czas nie do końca idealnie .

No i planuje na wrzesień remonty dwóch pokoi ;-] Ruszenie w końcu sypialni no i przygotowanie Miśki pokoju do pierwszej klasy ;-] Muszę kupić większe biurko , zmienić regały bo te już nie dają rady , no i przydało by się odświeżyć kolor . Na razie to plany , zobaczymy jak finansowo będzie ;-]

Mam męża dziś w końcu w domu więc idę zrobić sobie długą , relaksacyjną kąpiel ;-] Odzywajcie się co u Was ;-]

• 1 month później...

Ale u mnie dłuuuuga cisza ;-].

Ja po urlopie , fajnie było choć nie obeszło się bez przykrego incydentu :mad: Okradli mnie jak to na urlopach bywa :-x także będę miała nowe dokumenty i karty ;-] .

Co do zapachów to szaleje świeczkowo nadal ;-] choć w te upały troszkę mniej ale i tak palę :p

No i planuje małe przemeblowanie w pokoju córki bo do 1 klasy idzie. Będzie więc zmiana biurka na większe (chyba znalazłam ) i zmiana jej regałów, bo się już uginają, na Billy . No i może ruszę sypialnię troche bo mi brakuje mojego biureczko/toaletki :rolleyes: i w związku z tym zamówiłam sobie string :p ale czeka się na niego tyle że chyba zdążę zapomnieć o nim w tym czasie :p (nawet do 10 tygodni ). Komodę też w sumie widziałam fajną ale na razie musze kasowo wszystko przemyśleć no i zamówić zagłówek na łóżko . Ale pierw zamawiam próbki materiałów a pewnie w sierpniu albo wrześniu zadziałam z zamówieniem . W sumie to i tak zmiany raczej we wrześniu będą teraz tylko ten string zamówiony bo ten czas oczekiwania mnie rozwalił :evil:

To w sumie tylko tyle . A co u Was ? :bye:

Cześć Kanka, wstyd się przyznać, ale mieszkam od weekendu majowego, ale jeszcze kominka nie rozpakowałam:eek:

chyba za gorąco dla mnie na świeczki, poczekam na jesień:)

no to miałaś nieciekawe przygody na wakacjach, mam nadzieje, że mimo to były udane. Mojemu bratu ostatnio na wakacjach zaginęły walizki i odnalazły się 5tego dnia :bash:

Hej Kanka!! Przykro mi z powodu kradzieży, ale mam nadzieję, że straty finansowe nie były wyższe od moralnych? ;)

Ja palę codziennie, mam ogromny słój pełen zapachów i ciągle mi to sprawia ogromną frajdę. Powoli zarażam Mamę :D

U mnie kompletne skołowanie latem, nadchodzącym urlopem, planami meblowymi itd ;)

Co to jest ten string? :p

No niestety straty finansowe były dość spore i w sumie wyjazd kosztował mnie 1,5 raza tyle co przeznaczyłam n cały urlop :p no ale co tam trudno , wmawiam sobie że to tylko kasa :rolleyes:

A string to znany na całym świecie system regałów o taki ;-]

http://i57.tinypic.com/2ihpmbk.jpg

Ja zamówiłam sobie tylko konfigurację z biurkiem i półkami o taką

http://i59.tinypic.com/15x3l1.jpg

Hej . Potrzebuje rady ;-]

Znalazłam Marysi takie biurko tylko całe białe , tzn szuflady białe . ;-]

http://i57.tinypic.com/b9eogh.jpg

Wymiary 120x45x75 cm . Co myślicie ? Zastanawiam się tylko czy nie będzie za płytkie 45cm ? Jaką głębokość mają u Was biurka ? Czy może dla dziecka taka głębokość wystarczy ?

• 2 weeks później...