Tomkowa 19.05.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Kanka, próbka przy flakonie to wiesz.. Ale póki co, czasy ciężkie, więc trzeba kombinować Mój Misio z otrzymaną od sklepu w prezencie nakładką. Była tak osmolona, że dopiero po wyczyszczeniu okazało się, że to gwiazdki i aniołki grające na trąbkach :rotfl:Ale zupełnie mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.05.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Kanka, próbka przy flakonie to wiesz.. Ale póki co, czasy ciężkie, więc trzeba kombinować Mój Misio z otrzymaną od sklepu w prezencie nakładką. Była tak osmolona, że dopiero po wyczyszczeniu okazało się, że to gwiazdki i aniołki grające na trąbkach :rotfl:Ale zupełnie mi to nie przeszkadza [ATTACH=CONFIG]317710[/ATTACH] Wow,jak super;) ja na razie zero wosków, przyznam się ze wstydem,że kominek jeszcze w pudłach nierozpakowany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Marta, jak to? Musisz je jak najszybciej rozpakować i opachnić swoje piękne nowe mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 19.05.2015 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Ale piękna nakładka wow . I gdzie ją dostałaś w prezencie ? ;-] A że osmolona to pewnie nie podcięłaś knocika pamiętaj zawsze trzeba podciąć knot , ma mieć około 3 mm i będzie ok ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.05.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dostałam ją w sklepie stacjonarnym, używaną przez sklep Nie było akurat nowych, a ta leżała sobie na wystawie smutna i okopcona To zapytałam, czy jest im teraz bardzo potrzebna, a sprzedająca wspaniałomyślnie mi ją podarowała Teraz jest już czyściutka A co robisz w sytuacji, gdy podczas palenia świecy knot się się spala i jego kawałki spadają do wosku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 20.05.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Tomkowa to miałaś farta bo nakladka naprawdę śliczna i już taka niespotykana , a panie w sklepie fantastyczne Co do odpadania spalonego knota to ja nie zaobserwowałam takiego problemu , raczej w czasie wypalania nic mi nie odpada a pale naprawdę baaaaardzo dużo godzin . Może problemu nie mam bo właśnie podcinam knot do około 3 mm i wtedy jest ok . Ale jeśli już coś spadnie to radzę jeszcze jak wosk ciepły roztopiony patyczkiem wyciągnac bo jak zastygnie nie będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.05.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 Co tam u Was dziewczyny ? Taka cisza tutaj ;-] U nas troszkę chorobowo , ja miałam takie zapalenie jamy ustnej że masakra , czegoś takiego w życiu jeszcze nie miałam . nadal na antybiotyku jestem bo na 10 dni dostałam ale już duuuuuużo lepiej . Ja już tylko myślami na urlopie jestem ;-] . 11.06 do 18.06 jedziemy do Lizbony ;-] Już się doczekać nie mogę choć te dwa tygodnie co zostały to strasznie mam zalatane i do pozałatwiania mnóstwo spraw ;-/ . No ale żyje myślą już o urlopie , oby tylko zdrowie było bo u nas z tym cały czas nie do końca idealnie . No i planuje na wrzesień remonty dwóch pokoi ;-] Ruszenie w końcu sypialni no i przygotowanie Miśki pokoju do pierwszej klasy ;-] Muszę kupić większe biurko , zmienić regały bo te już nie dają rady , no i przydało by się odświeżyć kolor . Na razie to plany , zobaczymy jak finansowo będzie ;-] Mam męża dziś w końcu w domu więc idę zrobić sobie długą , relaksacyjną kąpiel ;-] Odzywajcie się co u Was ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.05.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2015 kanka, zdrówka życzę, pięknego portugalskiego urlopu i samych radości z męża w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.07.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ale u mnie dłuuuuga cisza ;-]. Ja po urlopie , fajnie było choć nie obeszło się bez przykrego incydentu Okradli mnie jak to na urlopach bywa także będę miała nowe dokumenty i karty ;-] . Co do zapachów to szaleje świeczkowo nadal ;-] choć w te upały troszkę mniej ale i tak palę No i planuje małe przemeblowanie w pokoju córki bo do 1 klasy idzie. Będzie więc zmiana biurka na większe (chyba znalazłam ) i zmiana jej regałów, bo się już uginają, na Billy . No i może ruszę sypialnię troche bo mi brakuje mojego biureczko/toaletki i w związku z tym zamówiłam sobie string ale czeka się na niego tyle że chyba zdążę zapomnieć o nim w tym czasie (nawet do 10 tygodni ). Komodę też w sumie widziałam fajną ale na razie musze kasowo wszystko przemyśleć no i zamówić zagłówek na łóżko . Ale pierw zamawiam próbki materiałów a pewnie w sierpniu albo wrześniu zadziałam z zamówieniem . W sumie to i tak zmiany raczej we wrześniu będą teraz tylko ten string zamówiony bo ten czas oczekiwania mnie rozwalił To w sumie tylko tyle . A co u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.07.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Cześć Kanka, wstyd się przyznać, ale mieszkam od weekendu majowego, ale jeszcze kominka nie rozpakowałam:eek: chyba za gorąco dla mnie na świeczki, poczekam na jesień no to miałaś nieciekawe przygody na wakacjach, mam nadzieje, że mimo to były udane. Mojemu bratu ostatnio na wakacjach zaginęły walizki i odnalazły się 5tego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Hej Kanka!! Przykro mi z powodu kradzieży, ale mam nadzieję, że straty finansowe nie były wyższe od moralnych? Ja palę codziennie, mam ogromny słój pełen zapachów i ciągle mi to sprawia ogromną frajdę. Powoli zarażam Mamę U mnie kompletne skołowanie latem, nadchodzącym urlopem, planami meblowymi itd Co to jest ten string? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.07.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 No niestety straty finansowe były dość spore i w sumie wyjazd kosztował mnie 1,5 raza tyle co przeznaczyłam n cały urlop no ale co tam trudno , wmawiam sobie że to tylko kasa A string to znany na całym świecie system regałów o taki ;-] http://i57.tinypic.com/2ihpmbk.jpg Ja zamówiłam sobie tylko konfigurację z biurkiem i półkami o taką http://i59.tinypic.com/15x3l1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Fajny Ja z prowincji, to mogłam nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 09.07.2015 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Fajny Ja z prowincji, to mogłam nie wiedzieć Haha no spoko , wiesz założyłam że wszyscy wiedzą co to string-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 09.07.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Haha no spoko , wiesz założyłam że wszyscy wiedzą co to string-i też nie znałam, googlowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.07.2015 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Hej . Potrzebuje rady ;-]Znalazłam Marysi takie biurko tylko całe białe , tzn szuflady białe . ;-] http://i57.tinypic.com/b9eogh.jpg Wymiary 120x45x75 cm . Co myślicie ? Zastanawiam się tylko czy nie będzie za płytkie 45cm ? Jaką głębokość mają u Was biurka ? Czy może dla dziecka taka głębokość wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.07.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 ooo super, uwielbiam string(a) Sama sie nad tym zastanawiałam jako polki do gabineciku ale spasowałam na razie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 13.07.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 ooo super, uwielbiam string(a) Sama sie nad tym zastanawiałam jako polki do gabineciku ale spasowałam na razie:rolleyes: Oj stringa uwielbiam i od dawna o nim myślałam . Już się nie mogę go doczekać ale czas oczekiwania trochę mnie rozczarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.07.2015 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 No i zamówiłam to biurko zobaczymy czy będzie ok . Zamówiłam też próbki materiałów na panele zagłówka do łóżka ale jakoś cicho sza i nic nie przyszło dalej czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.07.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Kanka biurko super! też na nie lukałam, ale dla mnie za drogie... Czekam na zdjęcia w realu. Marysia idzie dopiero teraz do I klasy? Myślałam, że ona od Jaśka starsza o dwa lata... coś mi się pomerdało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts