Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

O dzięki martaibartek ;-] A o którym biurku piszesz ? O String czy tym dla Marysi ? ;-) A Marysia tak, idzie teraz od września do 1 klasy i ona jest rocznik 2008.

A no i podobno przyszły próbki materiałów na panele zagłówka do łóżka . już się doczkeac nie mogę żeby je pomacać ;-]

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O tym biurku dla Marysi :)

A jak jej nastawienie do szkoły? Jasiek rocznik 2009 tez zaczyna edukację w klasie I. Obawiam się jak to będzie...

Pozdrawiam Was serdecznie!

A to biurko dla Marysi to takie tańsze znalazłam bo faktycznie widziałam podobne w takich cenach że prawie jak mój string :evil:

A Marysia jak na razie dobrze jeśli chodzi o szkołę ;-] Ale ona już tam do zerówki chodziła więc idzie do swoich . Jakoś chyba się nie przejmuje jak na razie tą pierwszą klasą :p zobaczymy jak to będzie jak zacznie się nauka :D

• 3 weeks później...

Witam w pachnącym miejscu : )

Zaniedbałam ten kącik w internecie, ale dalej poszukuję zapachów. Mam soft blanket, pink dragon fruit i turquoise sky. Pierwszy delikatny, nie narzucający się, drugi słodko owocowy, trzeci lekko łazienkowy : D Mieszam zapachy w zależności od nastroju : D

Upały odpuściły, zbliża się niefajna pora więc na pewno będę częściej odpalać kominek.

Co u Was?

Ja co prawda palę cały czas ;-] Nawet teraz owocowa woodwick się wykańcza ;-] Ale pod tym względem to się jesieni doczekać nie mogę (nie to żebym ją tak szybko chciała ;-] ) i klimatu z jesiennymi zapachami .

Teraz pojawiła się znowu kolejna kolekcja Yankee, 3 nowych zapachów także jak przyjadę do domu to na pewno zakupię woski na próbę . A teraz właśnie siedzę koło torby z zakupami ze sklepu LUSH i po prostu się rozpływam jaki piękny zapach się z niej roznosi . I już czekam z niecierpliwością jak wrócę do domku i będę miała wannę i zrobię sobie z tymi produktami pachnącą kąpiel ;-] Ale ja to jestem freak zapachowy :D

To tak, jak ja :D W największe upały też paliłam :) Coraz bardziej lubię świece, więc chyba muszę ustanowić specjalną skarbonkę na datki, z których będą kupowane :lol2: Teraz tańsza jest Mango Peach Salsa, znasz ten zapach Kanka? We wrześniu zaś Lake Sunset i chyba się mu nie oprę ;) Edytowane przez Tomkowa

To tak, jak ja :D W największe upały też paliłam :) Coraz bardziej lubię świece, więc chyba muszę ustanowić specjalną skarbonkę na datki, z których będą kupowane :lol2: Teraz tańsza jest Mango Peach Salsa, znasz ten zapach Kanka? We wrześniu zaś Lake Sunset i chyba się mu nie oprę ;)

ja w lecie nie palę wosków, ale melduję,że dziś już je rozpakowałam, kominek czeka i teraz tylko wypatrzę jakiś fajny szklany pojemnik na woski:)

Cześć Laski :bye:

Ja jestem wierna zapachom kringle. Yankee są moim zawodem dlatego ograniczam się tylko do tych pierwszych. Właśnie parę dni temu odebrałam pachnącą paczuszkę z Merlin.pl :D nawet kupiłam etykietki pachnące do auta firmy kringle i też "dają czadu" w moim nowym wozidle :yes:

I też niestety nie znalazłam jeszcze godnego pojemnika na woski :( ktoś coś poleci?

Och ja jestem wierna yankee, kringle, woodwick i nawet goos creak mi się spodobały ;-]

Tomkowa znam ten zapach oczywiście ;-] mango bardzo przyjemny zapach dla tych co to owocowe zapaszki lubią a przede wszystkim mango ;-] Lake sunset też znam i to bardzo ładny, powiedziała bym trochę perfumowany zapach ale delikatny . A soft blanket to jeden z moich ulubieńców z Yankee ;-]

martamarcia co do pojemnika to ja mam ten co pokazywałam na fotach kiedyś z DEPOT i jestem bardzo zadowolona a jak mi się przepełnił to jeszcze mam koszyk metalowy z H&M ;-]

asiazett a co konkretnie do samochodu kupiłaś ? Ja niestety przetestowałam Yankee te małe takie patyczki i te słoiki plastikowe zawieszane i lipa . Jednak stare dobre choinki wunder baum są najlepsze ;-] choć teraz zamówiłam sobie do samochodu ludzika z Mr&Mrs i zobaczymy jak się sprawdzi . A co to za nowe autko masz ? ;-] pochwal się . Ja swoje dostałam od męża dwa lata temu i kocham je ogromnie i jak coś przebąkuje że pewnie za rok dwa trzeba będzie wymienić to mnie się serce kraja i nie wiem na jakie chyba że na takie same buahaha ;-]

Edytowane przez kanka9

Asia, ja swoje woski trzymam w wielkim szklanym naczyniu na poncz :lol2: Sprawdza się idealnie. TU fotka :)

Kanka, mango uwielbia moja córka, a wosk Lake Sunset mam i też mi się podoba. Czyli szykuję się do zakupu tych świec ;)

Ale ślicznie w tym naczyniu woski wyglądają ;-] No to jak lubicie mango to będziecie zadowoleni . Szczerze powiedziawszy to ten zapach też wybrała moja córka :D

To zarówno Waszego mango, jak i zarówno do Twojego pytania Anetka

asiazett a co konkretnie do samochodu kupiłaś ? Ja niestety przetestowałam Yankee te małe takie patyczki i te słoiki plastikowe zawieszane i lipa . Jednak stare dobre choinki wunder baum są najlepsze ;-] choć teraz zamówiłam sobie do samochodu ludzika z Mr&Mrs i zobaczymy jak się sprawdzi

to mam właśnie to:

http://creativecandles.co.za/33/mango-kringle-candle-car-jars.jpg

i mam jeszcze

http://www.karoline.pl/pol_pl_Air-Fresheners-Kringle-Candle-Plusk-Splash-17624_1.jpg

ale jeszcze nie otworzyłam. Na pewno zakupię więcej zapachów, będę wszystkim dodawała do prezentów świątecznych :D

Ludzika też bym pewnie zamówiła, tylko byłam ciekawa kringlowych wynalazków i się nie zawiodłam :D To w takim razie jeszcze lepiej - czekam na recenzję Mr&Mrs :popcorn:

Co do wunderbaum to dla mnie... ble...oferta zapachowa jest słaba, oklepana i krótkotrwała (cytat z mema: 2 tygodnie zapachu, 2 lata wiszenia - coś w tym jest ;)). Tym bardziej cieszy mnie mój kringluś :rolleyes:

Co do autka to aktualnie mam C klasę, niestety nie tak młoda jak sobie marzyłam, ale jest ok. Z resztą po traumatycznej 3 - letniej jeździe golfem to nic gorszego nie mogło mnie już spotkać. Najfajniejszy gadżet z jakiego aktualnie moge korzystać to automatyczna skrzynia biegów :D

Edytowane przez asiazett

Haha to pojechałaś z tym wunder baum ;-] A mnie się właśnie super kojarzy ;-] Stare ale jare ale fakt ja częściej wymieniam i to taki standard bo wanilia ;-] Ostatnio mąż kupił o zapachu skóry i calkiem fajne ;-]

To ja czekam na recenzje jak się spisały i jak długo Kringle a ja napiszę jak ludzik ;-]

Mango z Kringle też wąchałam i tez bardzo przyjemne ale ja lubię mango .

No i samochodzik suuper ;-] możemy sobie rękę podać bo ja odkąd też jeżdżę z "gwiazdą" to myślę sobie że jak tylko będzie możliwośc i stać nas to nie chce marki zmieniać ;-] . Aaaa golfa też miałam buahaha . Ehhh dużo by o nim pisać , nie wyglądał on ale na nim fakt nauczyłam się jeździć ;-]

W odpowiedzi na swoje własne pytanie o inspiracje pojemników na woski przeszłam sie dzisiaj po kilku sklepach i obczaiłam kilka opcji:

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps5ytcpmwj.jpg

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zps1ouh0cdt.jpg

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpsb5jpncbz.jpg

Najwięcej znalazłam w Tesco F&F home. Ostatecznie dla siebie wybrałam taką z Pepco, bo chciałam, żeby pojemnik przepuszczał zapachy.

http://i1291.photobucket.com/albums/b554/odlocik/temporary_zpszffztc5w.jpg

Niestety okazało się, że moje zapasy wosków są większe niż pojemność latarenki, więc chyba jeszcze czegoś będę szukać :/