Misiek197 06.11.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Przykro czytac, zę w dobie takiej konkurencji na praktycznie każdym polu, jest nadal tak wielki procent źle potraktowanych klientów. Myslisz, że dzisiaj każdy zabija sie od dobrą reklame i rekomendacje klientów a tutaj niejednokrotnie okazuje się że jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 06.11.2015 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Przykro czytac, zę w dobie takiej konkurencji na praktycznie każdym polu, jest nadal tak wielki procent źle potraktowanych klientów. Myslisz, że dzisiaj każdy zabija sie od dobrą reklame i rekomendacje klientów a tutaj niejednokrotnie okazuje się że jednak nie Ja też uważam że to przykre . Nerwy mi przeszły ale nie smak pozostał . Najgorzej, że to mi jest głupio, bo prawnie to ja wyszłam na oszustkę i osobę chcącą coś wydębić od nich . Ale ja tylko chciałam pełnowartościowy produkt za pełną cenę . Kurde na 99% jestem pewna że uszkodzenie nie zostało zrobione u mnie ani w drodze do mojego domu . I za to mam największy żal . Bo wyparli się wszystkiego w tak brzydki sposób zostawiając mnie z problemem . No ale za naiwność się płaci . Dobrze że tylko tyle ;-]. Ale po za tym string idealnie mi tam pasuje , i w końcu mam swoje miejsce ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 03.12.2015 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Hallo : ) Co nowego w zapachach?kanka co u Was? : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 03.12.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Hallo : ) Co nowego w zapachach? kanka co u Was? : )) Ehhh u nas jakaś ciężka końcówka roku . Jeszcze mi córa rękę złamała w łokciu ;-/ W mieszkaniu nic nowego oprócz małych elementów świątecznych i nowej , tym razem sztucznej choinki A zapachy a owszem są ;-] Nowe i stare , świąteczne i nie ;-] choć bardziej przerzuciłam się na świece . Teraz aktualnie jeszcze wypalam Oud oasis z Yankee ale czekają świąteczne Berry Trifle, Hazelnut Coffee, Snowflake Cookie, Tarte tatin ;-]. Mam też 3 zapachy które kuszą strasznie aby je kupić bo są mega: Sugared Apple, Angle Wings i Black coconut . A też mam dwóch ulubieńców już wypalonych ale baaaardzo fajne zapachy z Yankee : Cotton Candy i Fresh Mint . Są świetne i nie wiem czy ponownie kiedyś nie kupie jak będą bo to limitowane zapachy . Aaaa no i kupiłam swoją pierwszą świecę z Kringel ;-] Jeszcze nie paliłam więc nie ocenie ale na sucho świeża i fajna a nazywa się Spellbound . No i zakochałam się w świecach bath and body works , nawet bym się pokusiła o stwierdzenie że są lepsze niż moje Yankee ;-] szkoda tylko że tak słabo dostępne . To tak krótko o zapachach u mnie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.12.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Dzin dobry, gdzie sie zamawia regały STRING? I czy mozna prosic o fotkę tych zamówionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.01.2016 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Dzin dobry, gdzie sie zamawia regały STRING? I czy mozna prosic o fotkę tych zamówionych No niestety system string to tak średnio dostępny w Polsce, ale można podpytać w sklepach z takimi meblami od projektantów czy nie zamówią . Sklep Mesmetric chyba mógł by zamówić bo widzę że mają małe półki tej firmy. http://www.mesmetric.com/search/results Ja miałam sprowadzany na zamówienie bo ten sklep nie ma w ofercie stringa , ale ja swojego sklepu nie polecę ;-] A co do zdjęcia to na wcześniejszej stronie jest fota mojego regału z biurkiem ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts