Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz Szymon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm ja nie wiem co Ty za zawiasy masz albo co za firme wziełaś ale kwoty jakieś masakryczne za tylko tyle m2 szkła ;-) Może faktycznie mamy troche tanij niz normalnie ale bez przesady ;-) Ale może my po prostu mamy tańsze jakieś ;-)

W holu to tuby ceramiczne firmy cleoni ;-)

Ja też nie wiem, i chyba nie chcę wiedzieć już:bash:, dodam że mało od nich nie zamawiałam tez szkło w kuchni, szklane kwadraty na klatkę schodową drzwi w wiatrołapie, 2x drzwi przesuwne, 1 raz pełne szklane, szkło na balustradę też od nich:bash:

Dzięki dziewczyny :rolleyes: No ja widziała bym tam inna lampe mimo wszystko choć niestety musze przyznać że ;):

lampa jest bardzo ładnie i dobrze zrobiona

kryształki to nie plasticzki tylko ciężkie prawdziwe kryształki

świeci ekstra i mocno

kryształki bajecznie rozpraszaja światło

i sama w sobie na żywo robi wrażenie ;-)

Tyle że ja tam widziałam oczyma wyobraźn Artemide Tolomeo :p

Patrzę na tą lampę i patrzę.

Ładna jest. Mimo kryształków, których nie lubię, nie wydaje mi się kiczowata.

I nawet nieźle się wpasowała w salon :)

Ale widziałabym tu coś innego. Gdyby to oczywiście był mój salon i miałabym coś do gadania :)

I wtedy napisałaś o Tolomeo :) Rozmarzyłam się...

kurcze kanka9 mam problem...musze sie dzis do 9 okreslic w zamowieniu czy wybieram vfuge 2 czy 4 stronną...do tej pory bylam przekonana, ze Ty masz 2stronną:cry:

teraz patrze...juz nie wiem, chyba masz jednak 4stronną, mąz mi zrobil wczoraj taki bajzel w glowie, ze lepsza 4stronna...juz sama nie wiem, przy 2stronnej podloga wygladalaby jak bardziej skandynawsko, jak lubie...ale mąz twierdzi, ze krotkie laczenia bedą widoczne i tak nie uzyskam efektu jaki zamierzam...

HELP ME!:cry:

by the way-wynegocjowalam niezly rabat, wiec musimy kuc zelazo itd:cool: