olgusieniunieczka 23.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Tak czy siak, drzwi piekne w rewelacyjnej cenie. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 23.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Hmmm ja nie wiem co Ty za zawiasy masz albo co za firme wziełaś ale kwoty jakieś masakryczne za tylko tyle m2 szkła Może faktycznie mamy troche tanij niz normalnie ale bez przesady Ale może my po prostu mamy tańsze jakieś W holu to tuby ceramiczne firmy cleoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Normalnie szczena mi opadła na widok Twoich fotek:jawdrop: rewelka:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Hmmm ja nie wiem co Ty za zawiasy masz albo co za firme wziełaś ale kwoty jakieś masakryczne za tylko tyle m2 szkła Może faktycznie mamy troche tanij niz normalnie ale bez przesady Ale może my po prostu mamy tańsze jakieś W holu to tuby ceramiczne firmy cleoni Ja też nie wiem, i chyba nie chcę wiedzieć już, dodam że mało od nich nie zamawiałam tez szkło w kuchni, szklane kwadraty na klatkę schodową drzwi w wiatrołapie, 2x drzwi przesuwne, 1 raz pełne szklane, szkło na balustradę też od nich:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No i obiecana mężowa lampa kryształkowa http://img809.imageshack.us/img809/5623/dsc0005by.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img148.imageshack.us/img148/4581/dsc0006vh.jpg Uploaded with ImageShack.us nooooooo, PIEKNIE PASUJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 24.10.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 nooooooo, PIEKNIE PASUJE!!!!!!!!! hehe ładnie się tak nabijać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Przepięknie. Nie wiem, co więcej mogłabym napisać, bo żadne słowa i tak nie oddadzą mojego zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 na serio ta lampa pasuje - jest kryształkowa ale nowoczesna - jak dla mnie suuuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 25.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dzięki dziewczyny No ja widziała bym tam inna lampe mimo wszystko choć niestety musze przyznać że : lampa jest bardzo ładnie i dobrze zrobiona kryształki to nie plasticzki tylko ciężkie prawdziwe kryształki świeci ekstra i mocno kryształki bajecznie rozpraszaja światło i sama w sobie na żywo robi wrażenie Tyle że ja tam widziałam oczyma wyobraźn Artemide Tolomeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 25.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no wlasnie o to chodzi, o to swiatlo...ja tez nie jestem za krysztalkami, ale poswiate mają bajeczna, prawda? no, to jak juz sie w tym zgadzamy, to przemysl jeszcze raz oswietlenie w lazience:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 25.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 no wlasnie o to chodzi, o to swiatlo...ja tez nie jestem za krysztalkami, ale poswiate mają bajeczna, prawda? no, to jak juz sie w tym zgadzamy, to przemysl jeszcze raz oswietlenie w lazience:lol2: Hehe tu mam dziesiątki kryształków wystarczy na cały dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kanka czy na kanapie to twoja córcia? boszszsz jakie ma włosy:o:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 25.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Artemide byłaby superaśna, ale ta kryształkowa lampa też jest przepiękna. Serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.10.2011 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Patrzę na tą lampę i patrzę. Ładna jest. Mimo kryształków, których nie lubię, nie wydaje mi się kiczowata. I nawet nieźle się wpasowała w salon Ale widziałabym tu coś innego. Gdyby to oczywiście był mój salon i miałabym coś do gadania I wtedy napisałaś o Tolomeo Rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 26.10.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dzięki dziewczyny Czyli zostaje mi tolomeo stojące ? Bo jakaś lampoa stojąca za fotelem musi być Tylko pierw musze zarobić na ta lampe pasie tak to moja córa 3 latka Włosy ma długie (nie mozna obciąć bo ona chce jak Roszpunka ) ale cienizna po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.10.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 moja też ma 3 latka:) no już z małym kawałkiem bo jest z maja, włosy średnio długie bo już dużo razy podcinane ale za to proste jak druty:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 26.10.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Miśka też nie ma typowo kręconych Jej się poprostu tak zakręcają, zawijają Ale cienkie takie piórka I moja jest z września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.10.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mój pierworodny też kudłaty, bo mało podcinamy. Słowiańskim zwyczajem czekamy na postrzyżyny w dniu ukończenia 7 lat Ale dziewczynek ta tradycja zdaje się nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 ja czekałam tylko do roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 28.10.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 kurcze kanka9 mam problem...musze sie dzis do 9 okreslic w zamowieniu czy wybieram vfuge 2 czy 4 stronną...do tej pory bylam przekonana, ze Ty masz 2stronną teraz patrze...juz nie wiem, chyba masz jednak 4stronną, mąz mi zrobil wczoraj taki bajzel w glowie, ze lepsza 4stronna...juz sama nie wiem, przy 2stronnej podloga wygladalaby jak bardziej skandynawsko, jak lubie...ale mąz twierdzi, ze krotkie laczenia bedą widoczne i tak nie uzyskam efektu jaki zamierzam... HELP ME! by the way-wynegocjowalam niezly rabat, wiec musimy kuc zelazo itd:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts