martadela 21.09.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam Wszystkich. Rok temu adoptowałam psa z przytuliska Znajdki koło Radzymina. Tu jest wątek o moim Astorze http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167270-Przygarn%C4%99 Przytulisko znalazło się w skrajnie trudnej sytuacji. Najpierw wypowiedziano im najem zapyziałego gospodarstwa w którym urzędowało przytulisko. Gdy p. Jola szykowała się do przeprowadzki do przyczepy kempingowej na pustym polu, cały swój dobytek (bardzo skromny) zmagazynowała w blaszanym garażu który ktoś życzliwy "podpalił". By jakoś ratować tą strasznie trudną sytuację przytulisko Znajdki zostało zgłoszone do ankiety Krakvetu. Zwycięzca dostanie dużą ilość karmy. Jedyne co trzeba zrobić to zarejestrować się na stronie Krakvet.pl i wziąć udział w ankiecie na forum w dziale "pomoc dla schronisk" Bardzo Was proszę, poświęćcie swoje 2 minuty - tylko tyle potrzeba. Instrukcja jak się zarejestrować: http://znajdki.pl/aktualnosci/prosimy-o-glosy-w-ankiecie-krakvetu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina03 21.09.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 można też (w zasadzie wskazane) zebrać w pracy od kolegów po kilka złotych i wpłacić na konto ja jutro tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.09.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dzięki, oczywiście jak najbardziej, tak też można pomóc Głosować można do 30 września więc jeszcze wszystko może się wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 22.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 uś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 23.09.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 thx OXA Ktoś jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.09.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 przekleiłam, mam nadzieję, że pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 27.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Głos oddany, na Znajdki warto oddać głos! Zwierzęta są leczone, sterylizowane, szukają im nowych domów... Głosujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 przewaga maleje, może ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZEFLERA 29.09.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jutro jest ostatni dzień głosowania. W ostatnim dniu często sporo się dzieje, także akcji niespodziewanych, ale mam nadzieję, że Znajdki wygrają. Prosimy o głosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 30.09.2011 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Dzisiaj się będzie działo... Każdego kto jeszcze nie głosował, a miałby czas, bardzo proszę o pomoc. Bo dzisiaj jest "ostateczne starcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 02.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 802 do 804 głosów - różnica malusia znaczy się wygraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts