Zedus 21.09.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 (edytowane) Tutaj proszę umieszczać komentarze do dziennika budowy i nie tylko;)ZAPRASZAMY!!! Edytowane 21 Września 2011 przez Zedus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 16.01.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 o to komentuję bo tytuł dziennika mnie przyciągnął jakoś nie skojarzył mi się z budową ale co tam no to czekam na uzupełnianie opisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 16.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nie spieszy sie Wam zdaje sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zedus 16.01.2014 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Nam się bardzo śpieszy, ale na nasz specyficzny sposób samoroba W chwili obecnej delikatnie mówiąc nasze warunki mieszkaniowe są niewystarczające. Kawalerka w bloku dla młodej rodziny w standardzie 2+1 to troszkę za mało, więc dzień w którym przeprowadzimy się do ponad stu metrów będziemy czymś wyjątkowym Mam nadzieję, że w styczniu wyrobię się i przedstawię w dzienniku stan obecny, no bo później zostanie miesiąc, może dwa odpoczynku i do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 17.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 hmmm... czyli w zasadzie to na jakim jestes etapie ? Dziura w ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zedus 17.01.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Tomaszu, trochę cierpliwości:) Zdradzę tylko tyle, że o nie wiele się pomyliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts