Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pomoc dla przytuliska - ankieta

Recommended Posts

Witam,

wiem że to nie do końca ten dział, że jest tu wielu potrzebujących ludzi w tragicznej sytuacji...

Jednak chciałabym Was poprosić byście poświęcili chwilkę dla p.Joli i jej Przytuliska Znajdki.

Rok temu adoptowałam z Przytuliska mojego psa - Astora:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167270-Przygarn%C4%99

Ostatnio p. Jola i jej zwierzaki znaleźli się w bardzo trudnej sytuacji...

Najpierw wypowiedziano jej wynajem zapyziałego gospodarstwa w którym mieszkała ze zwierzętami. Potem gdy szykowała się do przeprowadzki do przyczepu kempingowej na pustym polu i cały dobytek swojego życia zmagazynowała w blaszanym garażu, ktoś życzliwy go podpalił...

By choć trochę pomóc w tej trudnej sytuacji wystarczy wziąć udział w ankiecie na stronie Krakvet.pl

Jeżeli Przytulisko Znajdki wygra dostaną dużą ilość karmy dla zwierząt.

Wystarczy poświęcić 2 minuty, zarejestrować się na stronie Krakvet.pl i oddać głos na Znajdki...

Tu jest instrukcja rejestracji i gdzie głosować:

http://znajdki.pl/aktualnosci/prosimy-o-glosy-w-ankiecie-krakvetu/

Bardzo proszę nie bądźcie obojętni...

Jeżeli ktoś mieszkający w okolicy Radzymina ma jakieś materiały budowlane, albo trochę wolnego czasu by pomóc zagospodarować działkę...

Każda forma pomocy jest na wagę złota - kontakt do p.joli jest na stronie znajdki.pl