martadela 21.09.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witam,wiem że to nie do końca ten dział, że jest tu wielu potrzebujących ludzi w tragicznej sytuacji...Jednak chciałabym Was poprosić byście poświęcili chwilkę dla p.Joli i jej Przytuliska Znajdki.Rok temu adoptowałam z Przytuliska mojego psa - Astora:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167270-Przygarn%C4%99Ostatnio p. Jola i jej zwierzaki znaleźli się w bardzo trudnej sytuacji...Najpierw wypowiedziano jej wynajem zapyziałego gospodarstwa w którym mieszkała ze zwierzętami. Potem gdy szykowała się do przeprowadzki do przyczepu kempingowej na pustym polu i cały dobytek swojego życia zmagazynowała w blaszanym garażu, ktoś życzliwy go podpalił... By choć trochę pomóc w tej trudnej sytuacji wystarczy wziąć udział w ankiecie na stronie Krakvet.plJeżeli Przytulisko Znajdki wygra dostaną dużą ilość karmy dla zwierząt.Wystarczy poświęcić 2 minuty, zarejestrować się na stronie Krakvet.pl i oddać głos na Znajdki...Tu jest instrukcja rejestracji i gdzie głosować:http://znajdki.pl/aktualnosci/prosimy-o-glosy-w-ankiecie-krakvetu/ Bardzo proszę nie bądźcie obojętni...Jeżeli ktoś mieszkający w okolicy Radzymina ma jakieś materiały budowlane, albo trochę wolnego czasu by pomóc zagospodarować działkę...Każda forma pomocy jest na wagę złota - kontakt do p.joli jest na stronie znajdki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 21.09.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zagłosowałam. Znajdki prowadzą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.09.2011 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Dziękuję bardzo Głosowanie trwa do 30 września więc jeszcze wszystko może się wydarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts