Maciej8 22.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Chcemy kupić mieszkanie w osidlu Rezydencja Kościuszki w Piastowie, którego deweloperem jest BARC http://www.barc.com.pl/index.php?act=investment&sub=view&id=1 Byliśmy już je zobaczyć, wszystko wygląda fajnie - kameralnie osiedle z podziemnym garażem, mieszkania mają duże tarasy i ogródki. Do tego są zaprojektowane tak, że da je się trochę zmodyfikować po swojemu. czy ktoś już podpisywał umowę z tym deweloperem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iguana_na 20.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Siostra kupiła mieszkanie na osiedlu Rezydencja Orzeszkowej też właśnie w Piastowie i u tego dewelopera. jest bardzo zadowolona. Teraz mnie namawia żebym też kupiła mieszkanie w Piastowie. Ale, że na Orzeszkowej już się wszystkie wysprzedały to myślę właśnie o Kościuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej8 11.06.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dzięki to wiesz może jeszcze jak wygląda spraw dojazdu pociągiem do Warszawy? Duży tłok jest w godzinach szczytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iguana_na 04.07.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 To zależy od pociągu, czasem podjeżdża pełna skm-ka, a zaraz po niej luźny pociąg km, albo odwrotnie. Dobre jest to, że jeżdżą właśnie km-ki i skm-ki więc jest wybór. Poza tym jedzie się 18 min, także nawet jak jest ciaśniej to te parę minut da się wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej8 22.08.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Eee to szybciutko, czasem mieszkając w wawie jedzie się dłużej do centrum. Czy w Piastowie można kupić gdzieś jeszcze mieszkanie na rynku pierwotnym? Jakaś konkurencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iguana_na 26.09.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Na pierwotnym to raczej ciężko. Nie wiem jakiej wielkości mieszkania szukasz. Na Orzeszkowej zostały jeszcze dwa, z tego co patrzyłam, ale takie powyżej 100 m2. No i ta Rezydencja Kościuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej8 15.11.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Jeszcze jedno pytanie wiesz może czy Twoja siostra ostała jakiś upust na mieszkanie? Bo ciekaw jestem czy deweloper jest skory do ich dawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iguana_na 19.11.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Szczerze to dokładnie nie pamiętam bo to było już trochę czasu temu, ale wydaje mi się, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciej8 17.12.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzięki za podpowiedzi. Kupno mieszkania to jednak ważna życiowa decyzja i chciałoby się wiedzieć przed jej podjęciem jak najwięcej. Zwłaszcza jak kupuje się swoje pierwsze w życiu mieszkanie. Ja już ponad rok się rozglądam, ale jestem coraz bliżej podjęcia ostatecznej decyzji. I chyba będzie to właśnie to osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts