magi 21.06.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Fajnie, jak przyjeżdżasz na budowę a tu coś nowego Jak wyłaniają się kształty jest super. A kiedy jakieś zdjęcia zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2004 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Magi ..miłę to uczucie ....miłe. Zdjęcia będą już niedługo jak wywołam filmik, niestety mam tylko zwykłego aparata (nie cyfrówkę) i musze poczekać aż film się wykończy w aparacie i wtedy wrzucę na skanera i prześle, a będzie tego sporo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.06.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Czekam niecierpliwie. Ja też mam ten sam problem z aparatem, cóż zrobić, oszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 27.06.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Witam,GIERGA, co do Twoich problemow z deskami i tartakiem oraz planami zakupu wiezby w tym samym miejscu, to sugerowalbym albo ostro przyplinowac wiezbe teraz (tzn pojechac (z kierownikiem budowy a jeszcze lepiej z ciesla co bedzie dach robil) do tego tartaku i dokladnie obejrzec, policzyc i sprawdzic wymiary elementow wiezby) i oczywiscie nic nie placic przed dostawa, albo tez podjac szybka decyzje i zamowic wiezbe gdzie indziej. Sytuacja z deskami to sygnal mozliwych powaznych klopotow z owym tartakiem.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2004 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Gierga Pagin ma rację, co ci po krzywej wiezbie na budowie...nawet jak oszczedzisz 500 zł... Trzymaj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 28.06.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Pagin i Teska - biorę wasze rady pod uwagę i jak będa mi przywoźli więźbę, dzień wcześniej pojadę i ją zobaczę..jak nie to facetowi nie zapłacę..Wiecie co wstyd, jeszcze powiem, że to sołtys pewnego znanego miejsca..ale nie jestem chamska i nie będe mówiła kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 28.06.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Pagin i Teska - biorę wasze rady pod uwagę i jak będa mi przywoźli więźbę, dzień wcześniej pojadę i ją zobaczę..jak nie to facetowi nie zapłacę..Wiecie co wstyd, jeszcze powiem, że to sołtys pewnego znanego miejsca..ale nie jestem chamska i nie będe mówiła kto Ha, jak soltys i w dodatku pewnego znanego miejsca to wszystko jest jasne - drewno zamowialas w WACHOCKU. A w Wachocku wszystko jest mozliwe - nawet deski szalunkowe metrowej dlugosci. No bo w okolicznych lasach nie rosna wyzsze drzewa Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 30.06.2004 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 To nie Wąchock .....a szkoda może było by lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 01.07.2004 01:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 No no. Ale prace pną się do góry. Tylko pogratulować i trzymać kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.07.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Gierga - jestem pod wrażeniem. W lutym kupiliście działkę, a na początku lipca już strop - NIESAMOWITE !!!! Gratuluję i życzę powodzenia. Aha - a gdzie zdjęcia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 02.07.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Przyłączam się do gratulacji i tylko pozazdrościć tak równego tempa. Ja na razie zasypane fundamenty i w poniedziałek chudziak. Jak tam egezamin? Oby pomyślnie Pozdrawiam Ja z asertywnością (cokolwiek to znaczy ) mam jeszcze problemy ale idzie mi coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.07.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Gierga - jestem pod wrażeniem. W lutym kupiliście działkę, a na początku lipca już strop - NIESAMOWITE !!!! Gratuluję i życzę powodzenia. Aha - a gdzie zdjęcia ???? Dziękuję ..dziękuję....zdjęcia wkrótce, niestey mam zwykły aparat, nie cyfrówkę, i muszę poczekać aż film się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.07.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Przyłączam się do gratulacji i tylko pozazdrościć tak równego tempa. Ja na razie zasypane fundamenty i w poniedziałek chudziak. Jak tam egezamin? Oby pomyślnie Pozdrawiam Ja z asertywnością (cokolwiek to znaczy ) mam jeszcze problemy ale idzie mi coraz lepiej nurni ....dzięuję za gratulację Dzięki budowie...egzaminy poszły kiepsko i czuje, że będzie poprawka we wrześniu Jakoś nie mogę się skupić na szkole, bo jestem podniecona budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.07.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 ....Jakoś nie mogę się skupić na szkole, bo jestem podniecona budową... A jak tu się można podniecać szkołą ?! Budową to rozumiem Jak nie teraz to zdasz we wrześniu - trzymaj się ciepło i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.07.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Z prądem to ja miałam też ten sam problem. I rozwiązanie jest proste. Zapłaciłaś za podłącznie docelowe, ale na budowę wystarczy Ci połowa tego. A płacisz przesyłowe za 10KW. Ja pojechałam do Kartuz do ZE, podpisałam nową umowę na zmniejszoną ilość dostarczanego prądu, zmienili bezpiecznik za 31 zł i teraz płacę opłaty stałej o połowę mniej. Jak już będzie odbiór to wymienią bezpiecznik na ten większy, znowu zapłacę 31 zł i będzie OK. Żadnych dodatkowych opłat nie ma. A płacimy oprócz tego jeszcze za zużyty prąd. Sprawdź , tak samo powinno być u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.07.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Gierga - z tą energetyką to nie jesteś osamotniona. Ja też nie wiedziałem i oczywiście nikt mnie nie poinformował. Na sposób ewusi nie wpadłem a teraz to już chyba mi się nie opłaca go zastosować ... Jeszcze, żeby Cię pocieszyć, to mnie energetyka jeszcze w dwu innych rzeczach wpuściła w maliny:1) dali mi zgodę na przyłącze tymczasowe - a teraz na docelowe muszę jeszcze raz występować2) dali mi napowietrzne - mimo że słup mam w ogrodzeniu. Ale jak się śmieję - mój zakład (mimo że chyba mający opinię najgorszego w Polsce) ma ISO 9001. Super - nie uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.07.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 nie bój nicz tym prądem tak ma większośćja pracuję w energetyce i co? ano za 1 rachunek zapłaciłam 110 zł zużywając przy tym 4 kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 11.07.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Z prądem to ja miałam też ten sam problem. I rozwiązanie jest proste. Zapłaciłaś za podłącznie docelowe, ale na budowę wystarczy Ci połowa tego. A płacisz przesyłowe za 10KW. Ja pojechałam do Kartuz do ZE, podpisałam nową umowę na zmniejszoną ilość dostarczanego prądu, zmienili bezpiecznik za 31 zł i teraz płacę opłaty stałej o połowę mniej. Jak już będzie odbiór to wymienią bezpiecznik na ten większy, znowu zapłacę 31 zł i będzie OK. Żadnych dodatkowych opłat nie ma. A płacimy oprócz tego jeszcze za zużyty prąd. Sprawdź , tak samo powinno być u Ciebie ewusia dziękuję, za pomoc. W tygodniu pojadę do swojego ZE, może też coś takiego można zrobić. Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 11.07.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Gierga - z tą energetyką to nie jesteś osamotniona. Ja też nie wiedziałem i oczywiście nikt mnie nie poinformował. Na sposób ewusi nie wpadłem a teraz to już chyba mi się nie opłaca go zastosować ... Jeszcze, żeby Cię pocieszyć, to mnie energetyka jeszcze w dwu innych rzeczach wpuściła w maliny: 1) dali mi zgodę na przyłącze tymczasowe - a teraz na docelowe muszę jeszcze raz występować 2) dali mi napowietrzne - mimo że słup mam w ogrodzeniu. Ale jak się śmieję - mój zakład (mimo że chyba mający opinię najgorszego w Polsce) ma ISO 9001. Super - nie uważasz ? Właśnie ...to jest kpina z tym ISO 9001..ciekawe za co Dla mnie to jest złodziejstwo. Zwłaszcza, że pytałam sie babki z ZE, czy będe płacić normalnie za prad, bez żadnych dodatkowych opłat. I co usłyszałam "ależ nie...naliczanie jest zwykłe jak u każdego odbiorcy prądu" Trelefele kuku, jak zawsze oszukiwanie biednego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 11.07.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 nie bój nic z tym prądem tak ma większość ja pracuję w energetyce i co? ano za 1 rachunek zapłaciłam 110 zł zużywając przy tym 4 kw Czupurek...no właśnie i to jest najgorsze....zwłaszcza w takiej sytuacji, gdzie każdy grosz się liczy. Ale nic zobaczę z tym sposobem co pisała ewusia, a jak nie.. to co mi przyjdzie, trzeba będzie płacić...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts