ewusia 14.07.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Gierga, należysz do ZE w Kartuzch ? Tam nie robią problemu Napisałaś: "Mam tylko nadzieje, że mi nie odbije i nie zdecyduje się na koniec na zielony daszek " dlaczego? Zielony dach i do tego dobrze dobrany kolor elewacji jest piękny. Tyle że mało popularny. A szkoda. Ja zdecydowałam się właśnie na takie zestawienie i nie uważam że mi odbiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.07.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Proponuję daszek niebieski ostatnio bardzo modny a tak poważnie to sam myślę o jakimś grafitowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.07.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Gierga, należysz do ZE w Kartuzch ? Tam nie robią problemu Napisałaś: "Mam tylko nadzieje, że mi nie odbije i nie zdecyduje się na koniec na zielony daszek " dlaczego? Zielony dach i do tego dobrze dobrany kolor elewacji jest piękny. Tyle że mało popularny. A szkoda. Ja zdecydowałam się właśnie na takie zestawienie i nie uważam że mi odbiło oczywiście, że Ci nie odbiło ....chodziło mi o to jak często zmieniam zdanie na temat dachu Zielony kolor jest piękny i mi zawsze kojarzy sie ze spokojem...a gustownie dobrana elewacja w połączeniu z takim dachem na pewno pięknie wygląda....widziałam nawet kilka takich domów Niestety nie należe do ZE w Kartuzach tylko w Wejherowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 14.07.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2004 Proponuję daszek niebieski ostatnio bardzo modny a tak poważnie to sam myślę o jakimś grafitowym. niebieski jak niebo ...tyle kolorów, że trudno się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Gierga głowa do góry, trzeba się cieszyć tym, że więźba od jutra staje /wiem nie jest łatwo/ a takich naciągaczy to od razu bym pognała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanusia 22.07.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Giergia trzymam kciuki i życzę wytrwałości w budowie domku !!!!!!! Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 22.07.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Dziękuję Hanusia Dziś wywołałam zdjęcia...zostaje mi tylko wrzucić na skaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 23.07.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 Witaj, a gdzie te zdjęcia bo nie mogę się doczekać ... Jest też taki przesąd, że po zawieszeniu wiechy Inwestor powinien stanąć na jętce i sikać jak najdalej przed dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 no wiecha - duża sprawa, bedziesz musiała kupić jakiejś wody ognistej, żeby cieśle ochrzcili daszek kurcze o sikaniu nigdy nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 31.07.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 Witaj, a gdzie te zdjęcia bo nie mogę się doczekać ... Jest też taki przesąd, że po zawieszeniu wiechy Inwestor powinien stanąć na jętce i sikać jak najdalej przed dom. zdjęcia już są...a sikać nie będe bo mam lęk wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 31.07.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2004 no wiecha - duża sprawa, bedziesz musiała kupić jakiejś wody ognistej, żeby cieśle ochrzcili daszek kurcze o sikaniu nigdy nie słyszałam wodę ognistą im kupiłam ...wypili w ten sam dzień jak smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 dopiero teraz trafiłam na zdjęcia fajny domek i ten wykusz zarypisty a co do murarzy to ja też mam nie za dobre zdanie o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 02.08.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Gierga, czy ja dobrze rozumiem, ze to już koniec na ten rok? Czy mi się coś pokićkało? A domek super! Chyba będę musiała podjechać na wizję lokalną, tylko ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.08.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 dopiero teraz trafiłam na zdjęcia fajny domek i ten wykusz zarypisty a co do murarzy to ja też mam nie za dobre zdanie o nich ja również...i cieszę sie, że już sobie poszli .... a wykusz równiez mi się podoba..i cały domek...taki mały i przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 02.08.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Gierga, czy ja dobrze rozumiem, ze to już koniec na ten rok? Czy mi się coś pokićkało? A domek super! Chyba będę musiała podjechać na wizję lokalną, tylko ten czas... tak niestety brak kasy pozwala mi zrobić jeszcze ogrodzenie i założyć wodę, a w przyszłym roku resztę...oby ...oczywiście za kredycik Zapraszam jak najbardziej.. na wizję lokalną ...będzie mi baaaardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.08.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Tego Absolwenta to bierz za dobrą wróżbę oczywiście w kontekście naukowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 04.08.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Tego Absolwenta to bierz za dobrą wróżbę oczywiście w kontekście naukowym. no tak biorę a znalezione puszki po Amberze....to co będe bambrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 05.08.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Gierga, sedreczne gratulacje!Zamówiłaś w końcu ten Euronit? My będziemy mieli Euronit brązowy powójne S to jeśli chcesz podzielę się z Toba wrażeniami.Przeglądam właśnie TWój album i mam pytanko do zdjęcia "fundamenty". Nie wiesz z jaką dachówką jest ten domek w tle?A wykusz masz faktycznie niesamowity.PozdrowieniaAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.08.2004 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Gierga, sedreczne gratulacje! Zamówiłaś w końcu ten Euronit? My będziemy mieli Euronit brązowy powójne S to jeśli chcesz podzielę się z Toba wrażeniami. Przeglądam właśnie TWój album i mam pytanko do zdjęcia "fundamenty". Nie wiesz z jaką dachówką jest ten domek w tle? A wykusz masz faktycznie niesamowity. Pozdrowienia Agnieszka Agnes....niestety nie zamówiłam Euronita - pieniądze się rozpłynęły......trochę zjadło deskowanie i dokupywanie braków materiałów, wylewki itp. Także muszę poczekać do przyszłego roku jak wezmę kredycik Domek w tle na zdjęciu ma prawdopodobnie (na 99%) Euronita Extra - brąz...bardzo ładnie to wygląda, i prawdopodbnie sprawie sobie taką samą...tyle tylko, że grafitową Ale podwójną S w Twoim wykonaniu też obejrze, przynajmniej będe miała rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.08.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Grafit nam się też straszelnie podoba, ale nie bedzie pasował do naszego domku - do koncepcji wykończenia go. Ta opinia o sąsiedzkim dachu baaardzo mnie ucieszyła Pisałaś o dachówkach skrajnych, że są drogie - a nie lepiej by Ci było zamiast obróbek blacharskich zrobić po prostu wiatrownice? Wyglądają 100 x lepiej niż blacha. Fakt że trzeba konserwować co jakiś czas, ale jeśli będziesz miała podbitkę z drewna, to też będziesz musiała konserwować, więc pomalowanie kilku belek drewnianych więcej chyba nie będzie stanowił zbytniego problemu. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts