Gierga 18.03.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Hej Gierga tu kolega z grupy trójmiasto. Potajemnie śledzę Twoje postępy w budowie domku, głównie za sprawą dużego podobieństwa naszych projektów . Chętnie pokazałbym zdjęcia Twojego domku mojej żonie ale tego nie zrobie bo mnie zabije za to, że my nie mamy takiego super wykuszu(a) jak u Ciebie w salonie . Powodzenia w pracach wykończeniowych! dzięki mi też się bardzo podoba ten wykusz, w sumie to on zdecydował o tym, że wybrałam ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 18.03.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 No, komentarze komentarzami, ale Ty się Aga za dziennik zabieraj Co to za obijanie się??? Wiem, że budowa zimuje, ale na pewno coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 06.04.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Kingaa ja sie trochę opóźniłam bo obronę miałam w szkółce....ufff ale wszystko już po Tyle czasu mi zajęło to wszystko Ale jestem na etapie zbierania dokumentacji do kredytu...jeszcze trochę i będzie kredyt i budowa rusza juuuhuuu No i zabieram sie już za dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dołączamy do obserwatorów Twojej budowy. My przymierzamy się do paprotek2 tznz garażem wysuniętymz przodu i 4 pokojami na górze. optymizmem napełnia nas kwota kosztów poniesionych przez Was. Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 07.04.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Dołączamy do obserwatorów Twojej budowy. My przymierzamy się do paprotek2 tznz garażem wysuniętymz przodu i 4 pokojami na górze. optymizmem napełnia nas kwota kosztów poniesionych przez Was. Trzymamy kciuki Dziękuję za kciuki. Paprotki to bardzo dobry projekt, ja nie żałuje i jeszcze bardziej jestem zadowolona ze swojego wyboru. Ja również trzymam mocno ...kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.04.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Gierga, trzymam kciuki za kredyt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 23.04.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Gierga, trzymam kciuki za kredyt!!! dziękuję....na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 05.05.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Aga - super! gratulacje Czyli sezon budowlany uznajemy za rozpoczęty to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 09.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Aga - super! gratulacje Czyli sezon budowlany uznajemy za rozpoczęty to kiedy przeprowadzka? Tak jak mówisz Kinga sezon sezon budowlany open ) Oj na przeprowadzkę to trzeba będzie poczekać do czerwca przyszłego roku....ale pocieszam się, że to szybciej niż rok temu ...tylko roczek )) Ach, żeby te pieniążki szybko wpłynęły na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 14.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Niech żyje grafit !!! To najlepszy kolor dachu. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 15.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Niech żyje grafit !!! To najlepszy kolor dachu. Pozdrawiam !!! Tak jak mówisz.... ale stanęło u mnie na matowym czarnym - w sumie dla mnie ta czerń z próbnika i z makiety wpada bardziej w grafit. Ale jak to już bywa w każdej firmie inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 15.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Grunt to być zadowolonym ze swoich wyborów. Super rabat! gdyby tak udało się mieć taki na wszstko! Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 A wiesz Gierga, że z tym domofonem to niezły pomysł. Watro pomyśleć o tym wcześniej - najlepiej już na etapie rozkładania kabli od elektryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 28.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 A wiesz Gierga, że z tym domofonem to niezły pomysł. Watro pomyśleć o tym wcześniej - najlepiej już na etapie rozkładania kabli od elektryki. Ja zapamiętałam opowieści mojej znajomej, która całkowicie o tym zapomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A robisz jakieś zdjęcia Twojego domku? czy budujesz go zgodnie z projektem, czy go zmieniłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A robisz jakieś zdjęcia Twojego domku? czy budujesz go zgodnie z projektem, czy go zmieniłaś? Robie ...robię, tylko ostatnio z braku czasu zaniedbałam swój album, ale poprawię się i jak zakończe aktualizacje to dam znać. A w projekcie zrobiłam drobne poprawki - zmieniłam wielkość okien, powiększyłam salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gierga! Mam nieśmiałe pytanko! Czy moglibyśmy się z Tobą umówić i przyjechać któregoś dnia na Twoją budowę? Chcielibyśmy zobaczyć "prawdziwe" paprotki,a nie tylko na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gierga! Mam nieśmiałe pytanko! Czy moglibyśmy się z Tobą umówić i przyjechać któregoś dnia na Twoją budowę? Chcielibyśmy zobaczyć "prawdziwe" paprotki,a nie tylko na papierze Jak najbardziej )) Będzie mi bardzo miło..... ZAPRASZAM!! Najczęściej jestem na działce w weekendy, w tygodniu czasami po pracy do późnego wieczora. Na priva podam Ci moje namiary, to się umówimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gierga! Mam nieśmiałe pytanko! Czy moglibyśmy się z Tobą umówić i przyjechać któregoś dnia na Twoją budowę? Chcielibyśmy zobaczyć "prawdziwe" paprotki,a nie tylko na papierze Jak najbardziej )) Będzie mi bardzo miło..... ZAPRASZAM!! Najczęściej jestem na działce w weekendy, w tygodniu czasami po pracy do późnego wieczora. Na priva podam Ci moje namiary, to się umówimy ) Bardzo się cieszę! Jak wrócimy z urlopu to się skontaktujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 27.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witamy, od tamtego roku z moją Basią jesteśmy na etepie wybierania projektu. W zasadzie jesteśmy na 99% pewni, że będą to paprotki 2 (garaż z przodu, mamy działkę 19m szeroką). Z tego co czytam, to jesteś zadowolona z wyboru. Czy ten domek jest naprawdę tak funkcjonalny jak wyglada z rysunków z katalogu? Czy będę mógł Cię troszkę pomęczyć pytaniami? Radek (z Basią i malutką Olą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts