tomek1789 22.09.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam, macie może jakieś materiały do nauki tego programu? Mam cennik sekocenbud "Informacje o cenach czynników produkcji RMS czy do określenia kosztów robocizny muszę mieć osobny cennik? Czy może wsytarczy gdzieś wpisać podstawową stawkę i samo poleci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydromax 22.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Nie wiem jaką masz wersje, ale ja w zakładce Narzuty mam komórkę o nazwie: Stawka r-g, wpisujesz np 10 i później po dodaniu w kosztorysie jakiejś pozycji od razu naliczy Ci robotę na podstawie normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1789 23.09.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 mam zuzia 9, a do czego służy kolumna Mnoż. Krotn. i RMS? Wg mojego załącznika to godzina robocizny 12zł a cena za wykonanie 1 m^2 tynku to 4,92zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts