Aniuell 22.09.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) . Edytowane 8 Października 2011 przez Aniuell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 22.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To teraz czekamy na posta z fotkami Witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.09.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Hej:D, fanie że założyłaś swój wątek, ja też kiedyś nie wiedziałam i dostałam taką instrukcję od saly, jak ci się nie uda samej poprosimy administratora o pomoc w utworzeniu;) Trzeba przygotować sobie kod w edytorze tekstu, np. Wordzie czy w Notatniku; można też zacząć od otworzenia strony Ustawień i wszystko zrobić na stronie, bez korzystania z edytorów Najkrócej:Odnajdujesz swój dziennik i z paska adresu przeglądarki pobierasz link z jego tytułem (częstym błędem jest pobranie linku do konkretnego postu, nie do całości dziennika)(przy wątkach wielostronicowych, aby uzyskać link do konkretnej strony wątku - zazwyczaj pierwszej - należy otworzyć daną stronę korzystając z odnośników"Strona 1 z 3 << Pierwszy" itp.)[ przykładowy link do tematu wygląda tak (1234 - numer wątku)http://forum.muratordom.pl/showthread.php?1234-Opisto, co jest po znaku "&", można odrzucić wraz z tym znakiemnp. link do tego tematu wygląda tak:http://forum.muratordom.pl/showthrea...a-i-komentarzy ] Klikając w pasku adresu przeglądarki prawym przyciskiem myszy zaznaczasz i kopiujesz cały adres wątku, potem wklejasz go po znaku równości w poniższą konstrukcję (gotowiec) i zamiast "moja nazwa dziennika" wpisujesz tekst, jakim ma być opisany dziennik: moja nazwa dziennika na koniec usuwasz spację pomiędzy słowem url a znakiem równości Kopiujesz cały tak przygotowany kod, następnie wchodzisz na górze strony w "Ustawienia" (najlepiej otworzyć je na nowej karcie) i tam w "Edytuj sygnaturę" i wklejasz go, ewentualnie coś dodatkowegonastępnie klikasz "Podgląd sygnatury" by sprawdzić czy wszystko się zgadza i jeśli tak, to "Zapisz sygnaturę" To samo trzeba zrobić z komentarzami - sygnaturę można modyfikować dowolną ilość razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 23.09.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 No i udało się! Witamy serdecznie. Jakby co, to ja dopiero co uczyłam się zdjęcia wklejać, więc jestem na świeżo i też mogę pomóc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Aniuell - a wrzucisz jeszcze plan? bo na razie trudno cokolwiek skomentować poza tym, że kolor dachu bardzo mi się podoba:) A co do zdjęć - to nie korzystaj z opcji "zarządzaj załacznikami" tylko zwyczajnie wklejaj linki do tekstu wiadomości:). Aha - też najpierw założyłam konto na imageshacku, ale zdenerwowała mnie konieczność zmniejszania zdjęć. Za radą MagdyZZZ przeszłam na fmixa i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts