Has 22.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam, prośba o info o Waszych bieżących (II połowa 2011) doświadczeniach ze współpracy z firma ADPOL (Okna i Drzwi). Sytuacja formalna jest dość znana ale poszukuję informacji odnośnie:- ewentualnych opóźnień (lub wręcz przeciwnie - być może nikt nie miał spóźnionych dostaw z Chełmży?) - Waszych wrażeń ze współpracy z Adpolem w tym czasie. Dodam, że sam jestem Klientem z dostawą spóźnioną o kilkadziesiąt dni. Z góry dzięki za info (także na priv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaimarcin 24.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Witam, prośba o info o Waszych bieżących (II połowa 2011) doświadczeniach ze współpracy z firma ADPOL (Okna i Drzwi). Sytuacja formalna jest dość znana ale poszukuję informacji odnośnie: - ewentualnych opóźnień (lub wręcz przeciwnie - być może nikt nie miał spóźnionych dostaw z Chełmży?) - Waszych wrażeń ze współpracy z Adpolem w tym czasie. Dodam, że sam jestem Klientem z dostawą spóźnioną o kilkadziesiąt dni. Z góry dzięki za info (także na priv). Witam, Drzwi kupiliśmy w firmie ADPOL w 2010 roku. Raczej z terminami nie było problemu. Drzwi troszkę powymyślane - z doświetlem - tak że nie były brane z półki. Z terminami wszystko było ok - może jakiś delikatny poślizg, natomiast z późniejszym serwisem katastrofa. Właśnie kończę reklamację rozpoczętą chyba w maju ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 24.09.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 http://www.drewno.pl/artykuly/8002-adpol-upadlosc-ukladowa.html http://tematy.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/adpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Has 25.09.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Thx za Wasze informacje. Nadal poszukuję info od osób mających umowy z terminem realizacji okien w II połowie 2011. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdq 07.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Cześć,Niestety, mnie również "zaszczycono" opóźnionym montażem o prawie miesiąc.Całe szczęście się doczekałem i jak na razie jestem zadowolony, a wręcz szczęśliwy.Może dlatego że trafiła mi się ekipa montażowa pierwsza klasa, a okna same w sobie są super.Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.10.2011 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 W Toruniu Adpolu już nie ma. Jest Pozbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 07.02.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Słychać jakieś newsy o Adpolu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 07.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Słychać jakieś newsy o Adpolu? Owszem, ponoć zaprzestał produkcji okien i upada. INFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 07.02.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 dzięki za smutne wiadomości. szkoda firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts