jakobs 23.09.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Witajcie, Ponieważ jest to pierwszy mój post na forum nie karćcie mnie jak coś gdzieś przegapiłem i temat już był.Mam pytanie odnośnie dokładania do projektu budowlanego, wykonawczego wypisu z rejestru gruntów, czy nie nie jest to sprzeczne z prawem jeśli chodzi o udostępnianie danych osobowych jakie macie sugestie podpowiedzi a może doświadczenia z tym tematem, wcześniej nie dokładałem takich rzeczy do dokumentacji jednak pewna Pani zaparła się że chce to mieć w projekcie a ja nie za bardzo chcę jej to udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 30.09.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a czym argumentuje ten upór i do czego ma ten wypis służyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 20.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Organ administracji architektoniczno-budowlanej (starosta lub prezydent miasta na prawach powiatu) nie ma prawa żądać wypisu, jeno oświadczenia o prawie do dysponowania nieruchomością na cele budowlane. Użytek gruntowy (czyli czy na działce jest rola, budowlanka czy las) ma obowiązek sprawdzić sam, w swoich zasobach, bo jest również organem prowadzącym ewidencję gruntów . Ludzie, mnie te urzędy wykończą swoimi żądaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts