T_omhacker 23.09.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 WitamMam balkonik i gotowe słupki do zamontowania. Na balkoniku jest lekki spad - czy przy montażu mam się tym nie przejmować - czy poziomować wszystko - słupki itd. ?? Pytam bo słupki mam metalowe i nie bardzo wiem jak je zamontować gdyby musiały mieć poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 22.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 taaa a z tym Waszym rozwiązaniem wygląda jakby zaraz miała spaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 22.12.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam Mam balkonik i gotowe słupki do zamontowania. Na balkoniku jest lekki spad - czy przy montażu mam się tym nie przejmować - czy poziomować wszystko - słupki itd. ?? Pytam bo słupki mam metalowe i nie bardzo wiem jak je zamontować gdyby musiały mieć poziom. Duża jest róznica poziomów ? (między początkiem a końcem linii prostej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts