zolwik21 02.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 To tym bardziej odpada. Wbudowane dwustronne kominki też są ładne Ile jeszcze poczekać? Co już macie? Rendery są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 02.02.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Lullaby - ile masz w sumie metrów przeszkleń? Na jakie profile się decydujesz? Kominek dwustronny jest bardzo ładny http://i3.fmix.pl/fmi1299/1b78fa1f0022fbe14f2a8a08/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2395/21bbd4d00024c8a14f2a8a23/zdjecie.jpg Edytowane 2 Lutego 2012 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 02.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 hej, lullaby! O rany, jak dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika!!! A tu już 12 stron! Mi kompletnie nie po drodze na forum ostatnio, nawet mój dziennik stoi opuszczony 12 stron to może za 2 lata mi się uzbiera Nie wyświetlają mi się teraz zdjątka, które wkleiłaś, spojrzę sobie wieczorem w domu. Z antresolą rzeczywiście spory zgryz, bo z jednej strony fajne uzupełnienie tej przestrzeni, z drugiej zasłaniacie widok wspaniałych przeszkleń Też bym miała zgryz... Trzymam kciuki za szybkie dokończenie projektu! I może nie powinnam Cię martwić, ale my projekt zamknęliśmy w połowie września, a wnoisek o PnB złożyłam 3 dni temu... Dopiero dostałam całe opracowanie projektu budowlanego Do następnego, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 http://www.ogniskadomowe.pl/show_article_oferta,11,11,19,125_nietypy.html http://www.ogniskadomowe.pl/zalaczniki/small/kominek-360-ze-szprosem.jpg.jpg http://www.ogniskadomowe.pl/zasoby/nietyp_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.02.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Te Wasze kominki też fajne, tylko jeśli obudowane, to muszą sięgać aż do sufitu Moni_ta, wyszło mi ponad 100 m2 przeszkleń... Na razie wysłałam prośbę o wycenę do trzech firm. Dla porównania Reynaers, Schuco i Ponzio. Szczegóły podam Ci w PW. Zolwik, rendery się robią Aggula, jak miło Cię widzieć Podglądałam ostatnio Twoje postępy, ale Dziennik faktycznie milczał Mam nadzieję, że nadrobisz zaległości No i życzę Ci, żebyś jak najszybciej dostała upragnione PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 NIe muszą sięgać do sufitu.Mój nie sięga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.02.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nefer, muszą, w sensie w mojej ocenie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Aaaaaaaaaaaaaa ... wiesz,tak czy inaczej jakoś musisz wyprowadzić komin. Rura sięgać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.02.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, Mam kilka newsów : Po pierwsze zaczęły przychodzić wyceny naszych okien (według wstępnego projektu). Cenowego szoku właściwie nie przeżyłam - wszystkie oferty mniej lub bardziej oscylują wokół założonego przez nas budżetu. Biorąc pod uwagę fakt, że dobrane parametry w dotychczasowych wycenach są ponoć najlepsze z możliwych, nie jest najgorzej. Problem pojawia się jednak ze względu na wysokość okien. Otóż we wszystkich oknach 3 m zaproponowano nam szprosy.... Nie widzę ich w tym projekcie Czy ktoś ma pomysł jak z tego wybrnąć? Będę bardzo wdzięczna za wszystkie uwagi i sugestie. No i po drugie, etap naszego projektu koncepcyjnego dobiega końca Edytowane 23 Marca 2012 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 07.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Hej, zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.02.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) Lullaby gratuluję piękny projekt:) Znajoma kolorystyka Ładny kamień na elewacji - co planujecie granit czy łupek? A jak wyceny okien - sprawdziłaś wszystkich, o których pisałaś, jak wypadło porównanie? Daj znać Edytowane 7 Lutego 2012 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 07.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Noooo... pierwsza liga (nie piłkarska). W sumie to niczego innego się nie spodziewałem. M. trzyma poziom. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.02.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 lullaby, przedsmak przepyszny Ciekawa jestem Twoich wycen, musze chyba skrobnac mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziękuję i cieszę się, że Wam się podoba Mam nadzieję, że niebawem będę mogła pokazać Wam więcej. Moni_ta, będzie kamień. Uznaliśmy, że łupek nie pasuje jednak do tego domu. Poza tym od początku chciałam granit. Co do okien, wyceniałam firmę z polecenia Oliwki (zaproponowano mi profile Yawal) i drugą, również rekomendowaną (Reynaers). Pozostałe na razie bez odzewu. Szczegóły napiszę Wam na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.02.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Przy okazji jeszcze jedna inspiracja, podobają mi się takie drzwi: http://images49.fotosik.pl/1308/f7bf7d6c7a631d0bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Witam się, jestem pod duzym wrażeniem. Edytowane 8 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.02.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Cześć emiranda, dziękuję i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Cześć emiranda, dziękuję i zapraszam Mam jednak takie wrażenie, ze podobny gdzieś widziałam no może bez tego wystającego u góry, czy to ma byc przestrzen nad salonem czy to ma byc patio? Wielkie przeszklenia wszelkiego rodzaju bardzo mi się podobają, pewno u Ciebie tak będzie. Bardzo jestem ciekawa rzutów? Edytowane 8 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.02.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Emiranda, wyższa bryła to salon. Po prostu salon. Przestrzeń otwarta na prawie 7 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.02.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Tak myślałam, super projekt, bardzo mi się taka koncepcja podoba, a widziałam, że sie zastanawiałas nad pompa ciepła, czy dalej bierzesz taką ewentualnośc pod uwagę, czy zdecydowanie gaz. My tez bylismy przekonani do pompy, ale jak nam policzono ile to będzie kosztowac, to jednak gaz wyszedł taniej. (chociaż firma mojego męża pompy produkuje i moglismy liczyć na jakąś zniżkę. A jak z przeszkleniami? Rozumiem, że profile aluminiowe? Niecierpliwie czekam na pozostałe wizualizację Edytowane 9 Lutego 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts