Aggula 24.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Zółwik, no to się poddaję Anula, rzeczywiście, przecież Ty też masz rzut beretem, tylko z drugiej strony przyjeżdżasz BTW, czy masz już wolną skrzynkę? Bo pisałam w zeszłym tygodniu, ale wróciło Oliwka, jak w końcu kiedyś skończą tą autostradę między Łodzią a Wawą, a za kolejną dekadę pociągną ją pod Ursynowem do Wilanowa, to będziesz miała do Lullaby jakieś 40 minut Ale na to to sobie poczekamy pewnie do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.04.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hmm, ja do Łodzi jadę trochę ponad godzinę W sprawach budowlanych niewiele się dzieje. Czekamy cierpliwie na wyceny. Powoli przekonuję też męża do rekuperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 25.04.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja tez jestem blisko widze ze u lullaby moze byc miejsce schadzek No kiedy to Pnb w koncu wydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 25.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 lullaby !To z Ciebie super kierowca !Ja Piotrkowskiej, na Leszno jadę 3 godziny i ani minuty szybciej.Pociągiem z cholernego Widzewa 1. 30 , plus dojazdy na dworce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 25.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Autostrady sie w przyszlym zyciu chyba doczekam . Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo . Poniewaz jest tak daleko , jak zawsze bedziemy do Lullaby jechac to juz na pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.04.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Zaraz dzwonię do Urzędu Gminy, żeby się pospieszyli, bo już goście z całej Polski nadciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 25.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Z Wielkopolski też juz się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 25.04.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 lullaby !Ty skoordynuj , a my jakiś mały zajazd na UG wykonamy. Postrasz ich, że tu się jakowaś partyjka tworzy i towarzystwo ma zamiar ...Może będziesz miała wcześniej to pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.04.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Cicho sza, nie zapeszajmy Przez to niecierpliwe oczekiwanie nawet urlopu nie mogę spokojnie zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.04.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Katti, cudny domek! Właśnie wpadłam do Twojego dziennika, rzadko tam bywam, bo mało czytelne tamte dzienniki... Możesz napisać coś więcej nt. betonu architektonicznego, który kładziecie na elewacji? Lullaby się chyba nie obrazi Witaj Zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.05.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Cześć Wszystkim, Na PnB musimy jeszcze zaczekać Ze względu na współudział w drodze, zawiadomienie o rozpoczęciu postępowania zostanie wysłane pocztą do 10 osób. Zanim wszyscy je odbiorą i tak dalej, miną chyba całe wieki. A miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 07.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 lullaby, głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.05.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Odświeżam dziennik/predziennik. Wciąż czekamy na pozwolenie. W związku z tym mój zapał budowlany chwilowo osłabł Powoli spływają też różne wyceny. Bardzo powoli. Niektóre chyba już nigdy nie spłyną. Może trafiam na mocno zapracowane ekipy, a może na takie, które mój projekt po prostu przerasta Na decyzje okienne i dachowe mam na szczęście jeszcze "trochę" czasu, obecnie najważniejszy jest wybór ekipy do SSO. Chcielibyśmy w tym roku zalać strop i zostawić stan surowy otwarty na zimę, mimo, że większość fachowców (tutaj Was pewnie zaskoczę) nie podziela opinii o osiadaniu budynku, szczególnie takiego, w którym jest dużo żelbetu. Wybraliśmy też Kierownika Budowy Jest to osoba rekomendowana na forum, mam nadzieję, że po zakończeniu budowy będę mogła dołączyć do grona polecających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 15.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 no ale przynajmniej KierBud wybrany czyli jedna decyzja do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.05.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 czesc Lullaby, dołączam do grona czytających, zapowiada się fajny domek Tylko chyba usunęłaś zdjęcia projektu, prawda? Chętnie bym obejrzała Wiem już skąd te pytania o okna Ja też mam antresolę więc jakby co to możesz do mnie zaglądać, już jesteśmy w miarę zaawansowani w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cześć! Głowa do góry, ja w trakcie załatwiania PnB myślałam , że albo budujemy bez pozwolenia albo nie budujemy wcale . Ale starostwo wzięło nas z zaskoczenia i jednak pozwolenia dali. Będzie dobrze - sprawdzają Twoją cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.05.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 czesc Lullaby, dołączam do grona czytających, zapowiada się fajny domek Tylko chyba usunęłaś zdjęcia projektu, prawda? Chętnie bym obejrzała Wiem już skąd te pytania o okna Ja też mam antresolę więc jakby co to możesz do mnie zaglądać, już jesteśmy w miarę zaawansowani w budowie Hej Lucka, miło, że wpadłaś Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź na temat okien Wizualizacje domu pojawią się być może po tym, jak otrzymamy PnB. A może po prostu będę zamieszczać zdjęcia z realizacji. Zrezygnowaliśmy ostatecznie z antresoli. Nie sprawdziłaby się. Zazdroszczę etapu i będę do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.05.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cześć! Głowa do góry, ja w trakcie załatwiania PnB myślałam , że albo budujemy bez pozwolenia albo nie budujemy wcale . Ale starostwo wzięło nas z zaskoczenia i jednak pozwolenia dali. Będzie dobrze - sprawdzają Twoją cierpliwość . Dzięki adk Musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 W oczekiwaniu na pozwolenie przeglądam inspiracje wnętrzarskie. Tematy materiałów budowlanych na fundamenty i ściany zdążyły mnie zmęczyć Tym bardziej, że niektóre wyceny, a raczej ich brak nie zachęcają do zainteresowania tematem. Jedna z polecanych firm dekarskich, chwaląca się telefonicznie inwestycjami w całej Wawie, wykonująca pokrycia dachów kilku domów mojego architekta, nie raczyła do tej pory przesłać oferty. A minęło 5 tygodni od pierwszej, jakże miłej rozmowy i przesłania projektu. Co do wnętrz. Już dziś wiem, że będzie ciężko. Będzie ciężko mi dogodzić Umiłowany przez nas przed kilkoma laty architekt wnętrz odpadł w przedbiegach. Więcej kandydatów nie mam Jest za to nowy kandydat kominkowy Znaleziony przez Koktajl, niestety no name Może ktoś z Was wie, jak nazywa się ten równie uroczy substytut Focusa? http://images39.fotosik.pl/1528/f2c81863c4d9fd47med.jpg A tutaj sypialnia, dla wtajemniczonych http://images39.fotosik.pl/1528/ddeffc64753c4865med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik21 19.05.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts