Moni_ta 21.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Karola to tak jak u mnie - na kilka dużych firm odpowiedz otrzymałam od dwóch - reszta nie raczyła odpowiedzieć mimo wcześniejszych miłych rozmów telefonicznych itp.Może stresuje ich projekt indywidualny ? Ale przecież żadna z nas nie chce wybudować domu za darmo?Nie rozumiem takiego postępowania.Nadal czekasz na PNB? pozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 21.05.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Cześć Moniu, Fajnie, że za miesiąc zaczynacie! My wciąż czekamy na decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 24.05.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 W oczekiwaniu na PnB moglaby Pani wstawic jakies gustowne inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.05.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dzisiaj otrzymaliśmy pozwolenie na budowę Startujemy w lipcu, a może nawet troszkę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 25.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No to super Gratulacje ! Będziemy na tym samy etapie. Jaki masz harmonogram prac na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 25.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wave: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lullaby , nawet nie wiesz jak sie ciesze ... nie wiedzialam ze tak mnie ucieszy Twoje PnB !!!!! :) Usmiech z buzi mi nie schodzi Pijemy dzis wino po pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 25.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Lullaby, ogromne gratulacje! Teraz trzymam kciuki, co by się prędko uostateczniło! No ładnie, to znaczy, że ja będę sprzątać po imprezach? My gotowi, pozwolenie ostateczne, dziennik budowy ostemplowany, tylko na wybranego wykonawcę będziemy czekać jeszcze 3 mce Ale za to będę też korzystać z Waszych doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 25.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Zolwik jeszcze tylko Ty Teraz czekamy na Twoje PnB ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.05.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 kongratulejszyn:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik21 25.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Na Żółwika to Wy sobie jeszcze zaczekacie... Naszej gminie się nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Na Żółwika to Wy sobie jeszcze zaczekacie... Naszej gminie się nie spieszy... to idź tam z batem i pogoń ich, powiedz im, że wam się śpieszy:D swoją drogą ja te babsztyle w swoim urzędzie to bym wszystkie powybijała:) na nic nie dadzą zgody czy pozwolenia, stroją fochy- ogólnie to ma wrażenie że to mieszkańcy sa dla gminy a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Na Żółwika to Wy sobie jeszcze zaczekacie... Naszej gminie się nie spieszy... Żółwiku... masz adekwatnego nicka... do gminy;) Nieustająco trzymam kciuki:). Dzisiaj otrzymaliśmy pozwolenie na budowę Startujemy w lipcu, a może nawet troszkę wcześniej Lullaby - ogromne GRATULACJE!!! No to za szczęśliwe budowanie! http://4.bp.blogspot.com/-8aA5aOzN1YQ/Ts2mPNT44QI/AAAAAAAAB6g/UZGOMg6Rl4E/s1600/wine_toast.jpg A niech no Wam ktoś na drodze stanie! http://us.123rf.com/400wm/400/400/mantonino/mantonino0903/mantonino090300040/4427162-m-ody-pracownik-budowy-dwudziestych-kobiet-w-hardhat-z-m-otem-szcz--liwa-patrz-c-na-bia-ym.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.05.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dziekuję Wam Wszystkim bardzo Mam nadzieję, że za dwa tygodnie będę mogła zaprosić Was na wirtualnego szampana Moniu, czekamy na szczegółowy harmonogram prac przygotowywany przez wykonawcę. Plan na dziś to SSO wraz z pokryciem dachu na gotowo do końca roku. Ale jak to będzie... Żółwiniu, Twoje PnB to kwestia dni, ja to wiem, każdy etap osiągamy przecież w tym samym czasie Może spróbuj zmienić nick na... gepard... ? Rasia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.05.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Pozwolenie się uprawomocnia, a u nas pełna mobilizacja przedbudowlana Załatwiamy przyłącza, ustalamy poszczególne etapy z kierownikiem i wykonawcą, wciąż czekamy na wyceny okien, dachu i szukamy projektanta wnętrz. Obawiam się, że może przyjść taki moment, że damy szansę pracowni nr 1... A może ktoś z Was mógłby mi polecić rozsądnego architekta wnętrz? Jeśli wszystko pójdzie dobrze, zaczynamy za 3 tygodnie Do zobaczenia z placu boju Tymczasem lecę zakuwać do egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
charisma 30.05.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Pozwolenie się uprawomocnia, a u nas pełna mobilizacja przedbudowlana Załatwiamy przyłącza, ustalamy poszczególne etapy z kierownikiem i wykonawcą, wciąż czekamy na wyceny okien, dachu i szukamy projektanta wnętrz. Obawiam się, że może przyjść taki moment, że damy szansę pracowni nr 1... A może ktoś z Was mógłby mi polecić rozsądnego architekta wnętrz? Jeśli wszystko pójdzie dobrze, zaczynamy za 3 tygodnie Do zobaczenia z placu boju Tymczasem lecę zakuwać do egzaminu No to trzymam kciuki i za budowę i za egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zolwik21 30.05.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Przestaję zaglądać na forum bo mnie wkurzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 30.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Lullaby, wow, tempo masz rzeczywiście gepardzie Żółwik, Ty nie bądź świnka, tylko tez gepard, zaglądaj! Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Aggula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 01.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Lullaby , wielkie odliczanie co ? pewnei Ci usmiech z buzi nie schodzi haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.06.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Oli, chwilowo zszedł - jutro mam egzamin :/ Ale pewien temat nie daje mi spokoju, już trochę poczytałam i mam do Was pytanie. Czy robicie instalację odgromową? Ewentualnie uziom na etapie fundamentów? W projekcie mam zapis: "Nie projektuje się instalacji odgromowej", a kierownik budowy sugeruje zrobić bednarkę (?). Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 03.06.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ooo faktycznie napisałaś rób uziom na etapie fundamentów- my nie zrobiliśmy wtedy tylko wbijaliśmy szpilę zanim zalaliśmy chudziak. Nie było z tym dużo roboty ale jak się robi na etapie fundamentów to podobno lepiej. jak nie masz instalacji odgromowej zaprojktowanej to nie rób- my nie mieliśmy, elektryk później dodatkowo zrobił obliczenia i też wyszło, ze nie trzeba. Tego drutu chyba bym nie zniosła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts