Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oli, u Ciebie stan 0 zimował, nie mogło być inaczej :) Ale, istotnie, najwyższy czas zasypać i moje :D

Wiem, bez zdjęć beznadziejnie się czyta, ale na razie ich nie będzie, więc:

Plan działania na najbliższe dni/tygodnie:

1. podpisać umowę o rekuperację/zrobić projekt wentylacji

2. znaleźć solidnego wykonawcę pokrycia dachu

3. wybrać piec, pomysleć o ogrzewaniu (podłogówka, kanałowe) - spotkać się z hydraulikiem/instalatorem

4. PROJEKT WNĘTRZ - znaleźć projektanta...

Wypiszę tutaj, może i mojemu mężowi, który, okazuje się, na forum zagląda ;), utrwali się ta lista :D

Temat okien na razie odpuszczam. Zamierzam zgłębiać go przez zimę. Może na wiosnę pojawią się jakieś okienne nowości ;) Chyba, że wygram w lotto, wtedy będzie szansa i na przeprowadzkę w tym roku :D ;)

Baaardzo jestem ciekawa, kogo wreszcie wybierzesz. Wg mnie najbardziej zblizone projekty proponuje Tamizo. Myslę, że problem też polega na tym, że brak ciągle inwestorów, którzy zdecydowaliby się na takie minimalistyczne, świetliste, jasne wnetrza. Dlatego tak trudno znaleźć tego własciwego projektanta. W realizacjach tych, którzy "czują" minimalizm najczęściej jednak pojawia się kolor, jakies dziwne ozdobniki, bo tego wymagają od nich zamawiający projekty. Przepiękna Willa Overby to ciągle niedościgniony wzór.

Ale tak sobie myslę, że wiele pracowni, wsłuchując się w Twoje wytyczne, zrealizowałoby projekty wnętrz o jakich marzysz. Szukaj, kochana, szukaj, bo nie mogę się juz doczekać!!!!!

edit

A moze www.jmwarchitekci.pl ? Tylko pewnie do tanich nie należą.

Edytowane przez martahp