lullaby 19.10.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Za tydzień otwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Co do drzwi wewnętrznych, chodzi mi dokładnie o taki efekt: http://images40.fotosik.pl/1837/0ed02bae309544b0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no to piu - taniej niż włoskie. ja niestety spasowałem - względy finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Najwyżej długo będę mieszkać bez drzwi A pomysłu na zewnętrzne już Wam chyba nie pokażę Podobne do Piu ma faktycznie też włoska firma Rimadesio - dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.10.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Za tydzień otwarcie No widzę, ze jesteś na bieżąco ... To napisz jeszcze gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no to piu - taniej niż włoskie. ja niestety spasowałem - względy finansowe Robert, a na co się zdecydujesz - jeżeli można wiedzieć? Tez niestety obawiam się, ze będę zmuszona zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Co do drzwi wewnętrznych, chodzi mi dokładnie o taki efekt: http://images40.fotosik.pl/1837/0ed02bae309544b0.jpg Świetne.... A klamka gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Bami, niestety zapomnieli napisać na stronie, gdzie ten showroom Jutro się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Świetne.... A klamka gdzie A klamka z drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Robert, a na co się zdecydujesz - jeżeli można wiedzieć? Tez niestety obawiam się, ze będę zmuszona zrezygnować jeszcze sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Bami, niestety zapomnieli napisać na stronie, gdzie ten showroom o! To na pewno będą tam walić tłumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 19.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 jeszcze sam nie wiem... ale podzielisz się z koleżankami, jak już będziesz wiedział ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Pewnie napiszę w moim dzienniku, albo odpowiem jak kto zapyta.Ale to Wy pewnie macie już niezły rekonesans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ale to Wy pewnie macie już niezły rekonesans? Nooo, ja już wiem, jak będą wyglądały drzwi, a okna i brama wciąż nie wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 19.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 A pomysłu na zewnętrzne już Wam chyba nie pokażę dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.10.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Gdzieś w moim dzienniku się już przewijały, ale ku pamięci : http://images50.fotosik.pl/1712/68006d5d515a8c82med.jpg http://images49.fotosik.pl/1658/6acacdff8b4e5c50med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 19.10.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 tak tak pivot rządzi:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 20.10.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 O matko, o kurczę!!! Luly, będą dzwi 3/4??? Moje marzenie. Wzięłaś pod uwagę minusy tego rozwiązania? (klimat, uszczelki itp.) Już kilka osób robiło rekonesans i w efekcie rezygnowali (np. Anula)Napisz proszę o tym więcej. No a drzwi wewnetrzne bajka! Prawdę mówiąc nie miałam pojęcia, ze są osiągalne w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 O matko, o kurczę!!! Luly, będą dzwi 3/4??? Moje marzenie. Wzięłaś pod uwagę minusy tego rozwiązania? (klimat, uszczelki itp.) Już kilka osób robiło rekonesans i w efekcie rezygnowali (np. Anula) Napisz proszę o tym więcej. No a drzwi wewnetrzne bajka! Prawdę mówiąc nie miałam pojęcia, ze są osiągalne w Polsce. Martahp, wyjęłaś mi wpis spod palców... Lullaby, jeżeli masz rozpracowany temat i pozytywne z rozpracowania wnioski, to chętnie się podłączę Z tego, co już mi wiadomo, jest generalnie problem z parametrami cieplnymi takich drzwi i z ich właściwościami antywłamaniowymi. W związku z tym, że zrezygnowaliśmy z wiatrołapu (bardziej podoba mi się staropolskie słowo SIEŃ to mam obawy, że będzie za zimno. W sieni nie mam też grzejnika, tylko podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.10.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Dziewczynki, temat w skrócie opisywałam już kilka miesięcy tematu gdzieś u mnie w dzienniku. Firma Hostal, która w Polsce takie drzwi wykonuje poinformowała mnie, że od pewnego czasu stosowane są specjalne uszczelki, eliminujące problem strat ciepła. Na razie nic więcej nie wiem, oprócz tego, że marzę o takich drzwiach i będę szukać rzetelnego wykonawcy Z ostatniej chwili... Pilnie potrzebuję speców od wylewek z miksokreta... Musimy zrobić spadki na stropie zanim wejdzie ekipa od pokryć dachowych. Niestety dziś dostaliśmy informację od naszych wykonawców SSO, że firma od wylewek, z którą współpracują ma inne zlecenie i nie da rady wejść do końca października.. Sprawa dość pilna, pogoda się psuje :/ Z góry dziękuję za sprawdzone namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts