Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki za wyjaśnienie :)

Rozumiem Twoje podniecenie, ja pamiętam że też się ekscytowaliśmy najpierw stropem, a dachem to już w ogóle, tym bardziej że potem wyszedł taki śliczny, hehe :)

Kostkę chyba wybraliśmy - Semmelrock Plato stalowo-biały najprawdopodobniej + Libet Piccola kolory jesieni, ewentualnie Umbriano szaro-biały + kolory jesieni, ale to już droższa impreza (choć cenę dostaliśmy chyba dobrą)...z tym że to też dopiero na wiosnę...generalnie wszystko odkladamy na wiosnę..

za namiary na fototapety ślicznie dziękuję, na razie zapisałam w ulubionych i pewnie do tego wrócę. Szukałam też trochę w ich bankach zdjęć, ale nie mają takich fajnych zygzaków ani formuł które wrzucałam :( albo szukać nie umiem....

ale to znow na wiosnę ;)

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ten profil Schueco wygląda obłędnie. Jak Panoramah!

Był na targach, ale problem jest taki, że jeszcze w Polsce czegoś takiego nie wykonali. Kilka m-cy temu dopytywaliśmy i nie za bardzo chcieli o nim rozmawiać...

Roofmate rządzi :) Ty to attyk też nie będziesz miała wystających...

:)

Architekt zszedł dziś z dachu zadowolony ;)

Więcej by się chyba nie zmieściło... chociaż byli i tacy fachowcy, którzy przy grubości 20 cm ocieplenia chcieli podnosić attykę, robić spadek 3% i kłaść papę... Dobrze, że się nie daliśmy namówić i to jeszcze za sześciocyfrową kwotę :rolleyes: