robert skitek 27.11.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bauder to dobre produkty. Jeśli uzgodniliście te warstwy i dobór produktów z ich doradcą technicznym, to nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Tak, wszystko zostało ustalone, na tym dachu skupiliśmy się szczególnie... (ten opis w dzienniku to taki ogólny - ktoś pytał). Jeszcze dziś domówiliśmy kilka detali. Mam nadzieję, że będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No proszę... lullaby na dom z jedną ścianą położyła dach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No bo jak to dom bez dachu? Komin jeszcze musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bo moja ściana oprócz pionu utrzymuje też jakiś poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Bo moja ściana oprócz pionu utrzymuje też jakiś poziom No tak, poziom zawsze warto trzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.11.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No bo jak to dom bez dachu? Komin jeszcze musi być! Przecież Mikołaj musi jakoś wejść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No bo jak to dom bez dachu? Komin jeszcze musi być! Przypomniała mi się znajoma (właśnie zbudowała dom, jeszcze go nie widziałam), która po tym jak zobaczyła nasz, na moje pytanie "a Wy jaki macie dom?" odpowiedziała: "Nooo, my to mamy dom" I jeden ze znajomych instalatorów, którego mój mąż przywiózł na działkę: "Panie, a co Pan tu buduje, niech Pan powie prawdę, nikomu nie powiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Z wszystkimi moimi domami tak jest Przyzwyczaiłem się już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja też, nawet to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Tak, to już taka lekka nobilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 kiedyś przechodnie zapytali mojego M czy u nas będzie przychodnia czy przedszkole:D budynki z płaskimi dachami ewidentnie kojarzą się ludziom z budynkami użyteczności publicznej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Tak, u mnie wg sąsiadów miał być sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Mnie na szczęście sąsiedzi nie lubią - nie muszę odpowiadać na durne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 i to w Tobie kocham:)zawsze widzisz tylko dobre strony sytuacji hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 27.11.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Widzę lullaby, że Twój, mój "nasz" architekt wreszcie się pofatygował na Twoją budowę i nawet jest zadowolony ... Przy okazji Witam Wszystkich budujących domy z dachem płaskim, .... zainspirowany Waszymi wpisami jak tylko znajdę troszkę czasu założę swój dziennik - obecnie stan surowy zamknięty. Nasz dom nieznani przechodnie nazwali "straszny dwór" więc nie jesteście odosobnieni. Podobnie jak Robert także mam 20 cm XPSa dwie warstwy na zakładkę, geowłókninę i żwirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cześć, Zygii, Fajnie, że wpadłeś Mój Twój Archi nr 1 był już 3 razy... Ostatnio podobno też nadprogramowo, pewnie jakiś nowy projekcik w okolicy Zakładaj dziennik, chętnie pokibicuję Jak się już wciągniesz, to znajdziesz czas na forum w pracy, przed pracą i po pracy, czasem też w środku nocy Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ja też Cię kocham, pośmiewny (czy jak to szło) koktajlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.11.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 widzicie, Wy macie przynajmniej płaskie dachy ja mam dwuspadowy a i tak chcieli mi do salonu jako do garażu wjeżdżać przed dorobieniem belki w dużym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 27.11.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Lullaby, jak widać masz większy dar przekonywania do swojej osoby ..a mówią, że kobiety nie mają łatwiej ... "Daszek" super taki niebieski, przy okazji kup dobry tzn.czysty żwirek, jak niestety tego nie dopilnowałem i przed nakładaniem ekipa musiała go płukać i było troszkę gadania (jak brakło zamówili ze swojego sprawdzonego źródła). Dzięki za zaproszenie, miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts