lullaby 27.11.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 widzicie, Wy macie przynajmniej płaskie dachy ja mam dwuspadowy a i tak chcieli mi do salonu jako do garażu wjeżdżać przed dorobieniem belki w dużym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Lullaby, jak widać masz większy dar przekonywania do swojej osoby ..a mówią, że kobiety nie mają łatwiej ... "Daszek" super taki niebieski, przy okazji kup dobry tzn.czysty żwirek, jak niestety tego nie dopilnowałem i przed nakładaniem ekipa musiała go płukać i było troszkę gadania (jak brakło zamówili ze swojego sprawdzonego źródła). Dzięki za zaproszenie, miło Czuj się jak u siebie Żwirek będzie jakiś dobry, ale dopiero na wiosnę, pewnie po elewacji... Przekonały mnie argumenty, że im dalszy etap zaawansowania prac budowlanych, tym mniejsza szansa na zanieczyszczenie dachu odpadami. Próbowałeś "wystawić" na negocjacje Żonę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 27.11.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Lullaby, a nie boisz się, że przy dużych wiatrach może porwać niedociążonego XPSa ...? Żona to argument ostateczny ...as w rękawie:D Czas powiedzieć DOBRANOC ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Widzę, że Twój architekt zaktualizował stronę i jest Twój dom na ładnych wizkach, no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Będzie geowłóknina dociążona tymczasowo deskami szalunkowymi/paletami/itp. Być może po zimie trzeba ją będzie wymienić w newralgicznych punktach przy attykach - koszt znam, przełknęłam, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 ha! i dom Zygii też widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Robert, toż to aktualizacja sprzed pół roku Będzie trochę inaczej niż na wizkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 27.11.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 No dawno nie zaglądałem do konkurencji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.11.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 28.11.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jak fajnie, że jest nas coraz więcej! Tutaj widać, że jednak trochę tej pięknej, współczesnej architektury się buduje! Błagam o więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 28.11.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A ile jest osób żałujących że ma "spadziaste" warunki zabudowy !! Pewnie gdyby nie to - było by nas więcej, choć wiem po sobie że dla chcącego nic trudnego ja też miałem w okolicy same tradycyjne domki a naciągnąłem urbanistkę na płaski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.11.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Nooo, tylko że u mnie to skosik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.11.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Mnie na szczęście sąsiedzi nie lubią - nie muszę odpowiadać na durne pytania Za to my Cię tu lubimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.11.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Bo ja w ogóle fajna jestem :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 29.11.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Karola. ale masz równiutkie te attyki. Jak sprawa okien - nadal szukasz ? Masz juz jakieś konkretne typy? To co pokazałaś w dzienniku wygląda bardzo estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.11.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 (edytowane) Monika, znów zaczynam szukać. A Ty już wybrałaś okna? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 30.11.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Nie, jeszcze nie - rozważam Aluprof MB 77HS lub MB 86.Masz może namiary na sprawdzoną firmę , która "sklada" Schuco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.11.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja też o nich myślę. Dodatkowo o Reynaersie i Schuco. Rozesłałam zestawienie okien do kilku firm i sama chciałabym wiedzieć, która w czym ma największe doświadczenie... Dziś skończyliśmy dach Jak przyjechaliśmy na budowę, Panowie jeszcze sprzątali, będzie więc tylko jedno zdjęcie - skos pokryty papą ze specjalnym korytem ze spadkiem: http://images44.fotosik.pl/515/95ea99c01d717337med.jpg Szare, bure, ponure i nie wygląda Ale nie ma wyglądać, tylko spełniać funkcję W przyszłym tygodniu robimy prowizoryczne odprowadzenie wody deszczowej z wpustów na zewnątrz domu. W kwietniu ekipa dachowców wraca m. in. rozsypać żwir i wykonać docelowe bielutkie obróbki blacharskie Przy okazji mam chyba kolejną ekipę do polecenia, myślę, że Oliwka potwierdzi Póki co, info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Dziewczyny ja brałam okna Schuco Si 82 + rolety bramę i napędy od firmy Mróz z Łodzi i jestem z nich mega zadowolona. Jest jeszcze Mielczarek ze Zduńskiej Woli ale jakoś nie mogliśmy dojść do porozumienia odnośnie cen i ostatecznie zrezygnowałam, ale wiem że sporo osób od nich bierze i nie narzekają. Obie firmy wykonują zamówienia po całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 01.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 jest jeszcze fabryka z podkarpacia w ktorej ja zamawialem - cenowo nie do pobicia .... ale mialem z nimi troche problemow , obsuwa w terminie realizacji ... nie ma ryzyka , nie ma zabawy ... zalezy kto co lubi finalnie jestem zadowolony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts