lullaby 22.12.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Wszystkim Czytelnikom mojego dziennika życzę Wesołych Świąt! Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 22.12.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Stoję, Podziwiam, Okno Większe od Salonu:-P Również Wesołych Świąt Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Te*konto usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Lully, strasznie masz wielkie drzwi wejściowe! Gdzie Ty takie kupisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 22.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Lullaby, no oczy przecieram cuda u Ciebie, co za dom !!! ale żeby dwa dni przed Świetami bez odrobiny śniegu, mogę sie podzielić Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.12.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cześć Koci, dziękuję bardzo:* Dawno nie pisałaś, pewnie już mieszkasz, co? Zdjęcie jest sprzed miesiąca, przy -17 st. C nie chce mi się nawet zdejmować rękawiczek Bami, drzwi wejściowe mają 160x295, ktoś na pewno je zrobi Cieszę się, że moja świąteczna pocztówka dotarła również do nowych użytkowników Adresacie, KtóryZazdrościsz , stawaj i podziwiaj częściej, zapraszam I nie zazdrość, tylko walcz o swoje marzenia, podobno czasem się spełniają A okno jest oczywiście mniejsze od salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 22.12.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cześć Koci, dziękuję bardzo:* Dawno nie pisałaś, pewnie już mieszkasz, co? Zdjęcie jest sprzed miesiąca, przy -17 st. C nie chce mi się nawet zdejmować rękawiczek Tak, mieszkam, ciągle w starym domu U nas wszystko piano, pianissimo... A mróz to mamy podobny , w Święta ma byc odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 lullaby, ściana z okien powalająca!!! To chyba pierwszy raz cały budynek, prawda? Wygląda odjazdowo, tylko nie mogę się dopatrzyć dachu odwróconeto i attyk? To jeszcze było przed? Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 22.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Mała świąteczna pocztówka Wszystkim Czytelnikom mojego dziennika życzę Wesołych Świąt! A dziękuję dziękuję Wesołych Świąt Karusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.12.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 lullaby, ściana z okien powalająca!!! To chyba pierwszy raz cały budynek, prawda? Wygląda odjazdowo, tylko nie mogę się dopatrzyć dachu odwróconeto i attyk? To jeszcze było przed? Pozdrawiam świątecznie Lucuś, nie wiem czy mamy to samo na myśli, ale dach odwrócony to dach płaski wykonany u mnie w technologii odwróconej, czyli takiej, gdzie hydroizolacja (u mnie membrana) przykryta jest termoizolacją (styrodur). Na tym zdjęciu jest to już zrobione. A tutaj najlepiej widać jak to wygląda i że nie mamy jako takich attyk: http://images49.fotosik.pl/1742/659d78a454631115med.jpg Podejrzewam natomiast, że Tobie chodzi o mój skos zgodny z planem... Tak, on też jest na swój sposób odwrócony Połacie dachu skierowane są po prostu do wewnątrz i obudowane attyką To też widać na zdjęciu Dzięki takim zabiegom dom wygląda z zewnątrz jakby miał dach płaski Jak wrzucę zdjęcie elewacji frontowej, to będzie to jeszcze bardziej klarowne, ale musisz poczekać, hmm... do Wielkanocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 22.12.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Kochanie Pieknie .... domek prezentuje sie przebosko . Chcialam Ci ogromnie pogratulowac tej nietuzinkowej bryly oraz spelniajacych sie marzen ..... bo wiem ze jak nikt inny zaslugujesz na to :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 wesołych, szczęśliwych, pełnych magii i cudownych chwil świąt, spełnienia marzeń i wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.12.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Kochanie Pieknie .... domek prezentuje sie przebosko . Chcialam Ci ogromnie pogratulowac tej nietuzinkowej bryly oraz spelniajacych sie marzen ..... bo wiem ze jak nikt inny zaslugujesz na to :** Moja Kochana Oliwcia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.12.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 A dziękuję dziękuję Wesołych Świąt Karusiu:) Wesołych Świąt Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 lullaby ! Domek wygląda teraz ... ... kosmicznie !Szczęśliwych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 23.12.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Wspaniała widokówka świąteczna:yes:Lully, życzę Tobie i mężowi pięknych Świąt, przepełnionych szczęściem i miłością.Spełnienia marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.12.2012 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Krzysztof, Marta, dziękuję Świąteczne buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 24.12.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Karolina Wesolych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.12.2012 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Monika, Rasia dziękuję! Pozdrawiam Was świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 28.12.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 lullaby piękna realizacja wam rośnie. Gratulacje, Rewelacyjne inspiracje wnętrzarskie.Pozdrawiam demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts