Gość Te*konto usuniete 05.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Piękne a co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ale co piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 05.01.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No zdjęcie piękne albo jak kto woli w slangu wizka HihI ale co ono przedstawia, wannę ?, korytko? Zlew? Umywalkę - no coś obłożone kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Zdjęcie podobno przedstawia kuchnię. Więc to pewnie wyspa z kamienia. Ale to nie jest moje wnętrze Pytałam co sądzicie o oświetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 05.01.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Oświetlenie mi się podoba bo też takie mam w dwóch słowach "zwykłe i proste" ale takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja też lubię proste formy, ale te dłuższe natynkowe oprawy jakoś specjalnie do mnie nie przemawiają... Dlatego między innymi ukryłam puszki w stropie. Ale tak sobie myślę, że gdyby były tylko trzy, to nie rzucałyby się w oczy... Muszę poprosić architekta o wizkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 05.01.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 lullaby, ale dlaczego wstawiłaś moją umywalkę :D:D Takie proste oświetlenie w całym minimalistycznym wnętrzu, a nie tylko w ciągach komunikacyjnych, kuchni czy łazienkach zaczyna powodować, ze dom, mieszkanie zaczynamy odbierać jak biuro. Kilka fajnych lamp ( prostych, ale np. dużych) nad stołem, podłogowych w salonie pięknie dopełni prostotę minimalistycznego wnętrza. To co fajnie wygląda na zdjęciu potrafi okazać sie totalnym badziewiem w realu. Takie mam zdanie np. o Vibi ( z wyłączeniem plafonu Big to się akurat im udało). demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Umywalkę też będziecie mieć z kamienia? No to teraz musisz nam pokazać łazienki Zgadzam się, choć osobiście lubię takie sterylne, monochromatyczne wnętrza Przy okazji, do salonu wybraliśmy takie lampy Davide Groppi: http://images44.fotosik.pl/549/f8378622e0a20f3fmed.jpg Mają różne wysokości, wydaje mi się, że świetnie dopełnią wysoki salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 lullaby, ale dlaczego wstawiłaś moją umywalkę :D:D Takie proste oświetlenie w całym minimalistycznym wnętrzu, a nie tylko w ciągach komunikacyjnych, kuchni czy łazienkach zaczyna powodować, ze dom, mieszkanie zaczynamy odbierać jak biuro. Kilka fajnych lamp ( prostych, ale np. dużych) nad stołem, podłogowych w salonie pięknie dopełni prostotę minimalistycznego wnętrza. To co fajnie wygląda na zdjęciu potrafi okazać sie totalnym badziewiem w realu. Takie mam zdanie np. o Vibi ( z wyłączeniem plafonu Big to się akurat im udało). demon oo dzieki:) a własnie zastanawialam się nad tym plafonem czy warto go kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 05.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) lullaby ładna lampa:rolleyes::yes: W wysokim pomieszczeniu będzie wyglądać rewelacyjnie. No kamienne, kamienne. Pokazać nie pokaże bo na razie są w mojej głowie. Nie mam czasu dla siebie wizualizacje zrobić wszystkich pomieszczeń, ale będą ,będą. Koktajl naprawdę fajny plafon szczególnie ten 120 cm i świetnie wykonany.. W ogóle dostępne zdjęcia w necie nie oddają jego prawdziwej urody. Pamiętaj, ze w wypadku Vibi można ładnie negocjować ceny. Przy sporym zamówieniu nawet do 45% , co przy cenie wyjściowej 8.500- robi różnice demon Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 05.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A lullaby dodam, ze stolarkę też będziemy mieli kamienną. Oj lubimy kamień, lubimy:rolleyes: demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Demon tak podejrzewalam, ze ta cena bedzie taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 My też Ale nie boisz się, że ostatecznie będzie go za dużo i szybko Ci się znudzi? Ja mam takie obawy, dlatego zaczęłam wprowadzać ograniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A lullaby dodam, ze stolarkę też będziemy mieli kamienną. Oj lubimy kamień, lubimy:rolleyes: demon Co to znaczy kamienna stolarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 05.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) lullaby nie, nie boję sie, bo będzie miał kompletnie inną fakturę. Koktajl to stolarka pokryta fornirem kamiennym, a nie np. fornirem z orzecha, dębu ... demon Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Paweł D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Tym bardziej jestem ciekawa Waszych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 05.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja ciekawa nie jestem;) tylko chcę juuuuuuż mieszkać. Choć nie, ciekawa jestem jaką uda mi się upolować tą carrare . To będzie ciekawa rozgrywka i będę musiała trzymać emocje na wodzy. Nie kupić za wcześnie kiepskiego materiału, ale też żeby nie obudzić się w lipcu z niczym . demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.01.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Czy to znaczy, że w okresie wiosennym są jakieś promocje na kamień lub jest jego większy wybór w hurtowniach w porównaniu np. z jesienią...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 05.01.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Czy to znaczy, że w okresie wiosennym są jakieś promocje na kamień lub jest jego większy wybór w hurtowniach w porównaniu np. z jesienią...? W okresie wiosennym zaczyna się kamieniarski sezon i ceny rosną, najlepiej kupować (zamawiać) zimą, czyli teraz. Jest duuuuużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 06.01.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja sie nie spotkałam jeszcze ze zróżnicowaniem cen w zależności od pór roku . Kamień we wnętrzach kładzie się przez cały rok na okrągło. Trudno też zamawiać kamień wcześniej. To jest materiał, który osobiście trzeba wymacać ;). To nie gres, który zawsze będzie wyglądał tak samo. lullaby promocje są, ale to raczej na końcówki danej partii materiału, który został przeważnie dobrze przebrany, a dostawy nowych slabów potrafią być niestety nawet co pare miesięcy stąd i moje obawy. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts