lullaby 23.01.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mniami ech... Częstuj się Katku Choć to dopiero taka mała przystawka, nie to, co u Ciebie - danie główne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 23.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lully, zlituj się i nie dozuj tak tych informacji!!! Przecież my czekamy na więcej;). Z czego te drzwi, otwierane 3/4, z jakimś naświetlem? Robili juz podobne drzwi? Nie marudzili odnośnie wymiaru? Napisz coś więcej, bo Cię ukatrupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 lulla pięknie się prezentuję ta Twoja przystawka. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.01.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ha ha, Marta, nie dawkuję informacji, myślałam, że już gdzieś o tym pisałam Już się poprawiam Drzwi będą z aluminium, całe czarne, bez naświetla ani szprosu, 162x295 Będą piękne , mimo, że nie będą pivotowe... Myślę, że gdybym zamawiała stolarkę w czerwcu i przyszła na spotkanie z wykonawcą i architektem w letniej króciutkiej sukience, to niestraszne byłyby mi opowieści o stratach ciepła, braku właściwych uszczelek, wietrze i kupie śniegu w hallu... Ale że przyszłam w czapie, śniegowcach i na wstępie zażądałam herbaty z cytryną, to najzwyczajniej w świecie moja wyobraźnia poszła o krok dalej, w kierunku pragmatyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.01.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 lulla pięknie się prezentuję ta Twoja przystawka. demon :* To co, demon, razem zaklinamy wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 23.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 lulla zaklinamy, zaklinamy, ale na razie umawiamy się tak, że tylko w okolicach Warszawy. Dziecię straszę jedzie na narty do Szczyrku i jak mi tam zima zelży to mi go jeszcze wcześniej zwrócą i nie zdążę akumulatorów naładować i nie dociągnę do wakacji. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 23.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ooo, co to, to nie. Tylko spróbujcie! Wtedy będę wiedział na kogo mam prze-klinać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.01.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dobra Rozszerzymy jedynie błagania o trasę Warszawa-Lublin, żeby okna mogły dojechać lulla zaklinamy, zaklinamy, ale na razie umawiamy się tak, że tylko w okolicach Warszawy. Dziecię straszę jedzie na narty do Szczyrku i jak mi tam zima zelży to mi go jeszcze wcześniej zwrócą i nie zdążę akumulatorów naładować i nie dociągnę do wakacji. demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.01.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ooo, co to, to nie. Tylko spróbujcie! Wtedy będę wiedział na kogo mam prze-klinać! A Ty co taki do śniegu przywiązany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 24.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie, to była reakcja na pomysły na wiosnę tylko w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.poszukiwacz 24.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 lullaby ale ten twój dom jest naprawdę suuuuuuper. Więcej, więcej zdjęć bo jest co pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.01.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie, to była reakcja na pomysły na wiosnę tylko w Warszawie. Spoko, nie zanosi się Jutro u nas -18 st. C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.01.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 lullaby ale ten twój dom jest naprawdę suuuuuuper. Więcej, więcej zdjęć bo jest co pokazywać. Dziękuję, a.poszukiwacz Następne zdjęcia będą już z oknami, drzwiami i ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 25.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Lulla, no właśnie kiedy planujecie montaż okien? demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.01.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Demonie, za około 4 tygodnie, ale czytając, że u Ciebie ma trwać 12, tracę pewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 26.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 u Ciebie ma trwać 12, tracę pewność Spoko będzie wcześniej tylko niech się ta zima u nas skończy . Aby się jednak u Ciebie w dzienniku awantura nie rozkręciła proponuje rozszerzyć błagania o teren całej Europy z wyłączeniem wszelakich ośrodków narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.01.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 W takim razie demon, z niecierpliwością czekam na Twoją szczegółową relację z pierwszych godzin montażu Dziś pojechaliśmy obejrzeć (i pomacać ) kilka fajnych mebli i elementów wyposażenia, które mają znaleźć się w naszym domku Agape Sen jest jeszcze piękniejsza w rzeczywistości..., krzesła MDF Italia bardzo wygodne i można je sobie samemu skomponować, a drzwi L'Invisible po prostu bajeczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 26.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 O lullaby no to wycieczka musiała być bardzo udana :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.01.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Udana będzie, jak już poczynię zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 27.01.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Z MDF Italia bardzo podobają mi się fotele tarasowe. Lully, które krzesła chcesz kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts