Katti 07.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takie rozwiązanie zastosowaliśmy w sypialniach, tyle że na puszce legrandowskiej Efekt identyczny Fajnie, że wstawiłaś to zdjęcie, bo u siebie jeszcze nie mogę tego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 07.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takie rozwiązanie zastosowaliśmy w sypialniach, tyle że na puszce legrandowskiej Efekt identyczny Fajnie, że wstawiłaś to zdjęcie, bo u siebie jeszcze nie mogę tego zobaczyć polecam się na przyszłość :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nataszka_wroc 15.02.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ha ha, Marta, nie dawkuję informacji, myślałam, że już gdzieś o tym pisałam Już się poprawiam Drzwi będą z aluminium, całe czarne, bez naświetla ani szprosu, 162x295 Będą piękne , mimo, że nie będą pivotowe... Myślę, że gdybym zamawiała stolarkę w czerwcu i przyszła na spotkanie z wykonawcą i architektem w letniej króciutkiej sukience, to niestraszne byłyby mi opowieści o stratach ciepła, braku właściwych uszczelek, wietrze i kupie śniegu w hallu... Ale że przyszłam w czapie, śniegowcach i na wstępie zażądałam herbaty z cytryną, to najzwyczajniej w świecie moja wyobraźnia poszła o krok dalej, w kierunku pragmatyzmu hej Lullabe, czy możesz podać namiar na jakąś stronkę odnośnie drzwi okien?? dzięki, aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.02.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cześć Nataszka, okna i drzwi wejściowe będzie nam wykonywać dość znana na forum firma. Dopóki jednak nie zakończy się montaż, nie będę ich rekomendować ani robić im reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 cześć lula, sukienkę zmieniłaś pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.02.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dom stoi nagusieńki, a właścicielka nowe ciuchy kupuje Buziak amglad :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 sa rzeczy wazne i ważniejsze....inwestorce też się nalezy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 18.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 lullaby to ile on jeszcze będzie stał nagusieńki? Jak tam wasze okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.02.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Produkują się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 18.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No tak, duże okna to i długo się produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.02.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Demon, pytałaś o ubranie dla mojego domku... Dziś dostał białą czapkę... Zima wróciła Ogłaszam hibernację dziennika do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 19.02.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Lula, to troche moja wina... ja zaklinałam wiosne wczoraj kupujac roslinki do ogródka.... i zobacz, jak mi nie wyszło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 dom stoi nagusieńki a Ty hibernujesz dziennik??? Och Ty! Co tam jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dobry wieczór, Przyszłam prosić o trzymanie kciuków za jutrzejszy dzień Dziś zaświeciło u nas długo wyczekiwane słońce, a jutro koparka podejmie próbę przeorania przydomowej ziemi Planem na najbliższe dni jest również wykonanie rur spustowych, które mamy wewnątrz domu. Działamy też dalej z wnętrzami i projektem elektryki. Sezon 2013 rozpoczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 no to trzymam! powodzenia. w całym sezonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.02.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Też 3mam Daj znać jak wyszła orka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 super, ja pamiętam jak w zeszlym roku nie mogliśmy się doczekać będąc w podobnej sytuacji...Zobaczysz, teraz już ruszy z kopyta...I może nie przestanie, jak u nas, bo my teraz znów czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam sie po raz pierwszy i mam nadzieje, ze nie ostatni:) Oniemialam jak zobaczylam to boskie okno! patrzac po murach to zapowiada sie bardzo ciekawy i niezwykly dom Niestety przeszperalam caly dziennik i nie zauwazylam nigdzie rzutow elewacji... Pozwol lullaby ze przycupne sobie tutaj u Ciebie i pokibicuje p.s. sprawa okapu... tez mam w planach taki nabyc... a jak u Was z kominkiem? bo moze nie doczytalam...ale trafilam na dziennik dopiero dzisiaj,,... po zdjeciach, patrzac na ten taki czarny owal.... widzialam juz na forum, ze ktos ma u siebie zamontowany... mam go u siebie w subskrypcji... jak bedziesz chciala to przesle link Pozdrawiam i 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ja oczywiście też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts