demon D. 27.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja też, ja też. I jak tam na placu boju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.02.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dziękuję Wam Wszystkim Melduję, że koparka dała radę Do końca tygodnia będziemy mieć podsypaną i wyrównaną całą działkę i wewnętrzny spokój, że nic nie zakłóci montażu okien... Jutro mam otrzymać próbkę profili - cieszę się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.02.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Mmelisa, witaj u mnie po raz pierwszy Fajnie mieć nowych gości Cieszę się, że Ci się podoba mój domek i oczywiście zostań dłużej Planujesz kominek Focus? My ostatecznie zrezygnowaliśmy z koncepcji kominka podwieszanego. Nie byłam do niego przekonana z kilku powodów Będzie wkład kominkowy w zabudowie, prawdopodobnie Brunner. A o jakim okapie dokładnie myślisz? O Gutmannie Futura czy o którymś z jego tańszych odpowiedników? Zgłębiałaś już ten temat? Chętnie przygarnę każde info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 27.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 27.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Także gratuluję rozpoczęcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dziękuję Wam :* Z okazji rozpoczęcia sezonu zostałam też elitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gratuluje bycia elita i z okazji rozpoczecia sezonu Ja juz tyle czasu siedze na forum FM i powiem, ze duuzo wiedzy u mnie brakuje... mam tylko koncepcje ale zeby opisac cos ze szczegolami to Kominek to u nas planowany z firmy Jøtul (ten lub ktorys z wyzszych, podobny do niego) http://jotul.com/no/produkter/vedovner/f-370-serien/Jotul-F-373 Co do okapu to moj M mi pokazal pare miesiecy temu wysuwany z blatu... ale widzialam ceny nizsze nizeli ma Gutmann...wiec pewnie poszperam po necie za tymi drugimi... tak wiec moja wiedza, pewnie nizsza od Twojej:oops: Jejku Twoje isnpiracje sa za@@fajne ja planujac budowe nie pomyslalam sobie o niczym.. u nas po prostu budowa trwa, a w trakcie szybko, co tu by teraz kupic... juz kilka razy nas zalatwiono, zeby od JUZ kupic cos... np cegle na komin... bylo jedziemy, wybieramy i mamy Bede na pewno zagladac i cieszyc sie wspolnie z osiaganych etapow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.02.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Mmelisa, a na jakim etapie jest Wasza budowa? Taki okap zajmuje dość dużo miejsca w wyspie, dlatego np. przy niewielkiej się nie sprawdzi. Poza tym instalację pod niego trzeba przewidzieć już na etapie elektryki, wentylacji mechanicznej i przed wylewkami. Przypomniałaś mi, że muszę to ogarnąć. Zanim będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Eh to ja bede mogla sobie chyba juz o takim okapie pomarzyc tylko ja to w sumie dom mam na plycie fundamentowej budowany..wiec podloga gotowa, ino ulozyc parkiet czy tez kafelki,,,.mamy juz elewacje zrobiona... w srodku tynki, elektryke.. teraz dokonaczamy poddasze ocieplac... brakuje jeszcze okien dachowych i innych technicznych spraw typu wentylacja z odzyskiem...rekuperator czy cooos takiego itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 28.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jak próbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 28.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Lulla no to czekam na nową realizacje pokrycia twoich profili okiennych . Jaka wyjdzie to czekam na zaproszenie, żeby je obejrzeć na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 01.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cześć, ELITO Przykucnę i popatrzę! Cały czas jest ciekawie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kejt Obawiam się, że nic ciekawego w najbliższym czasie się nie wydarzy, więc rozgość się, ale lepiej usiądź, bo Cię kolana rozbolą od przydługiego kucania Dziewczynki, o oknach będzie po ich montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 02.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 i ja też gratuluje rozpoczęcia sezonu i okien i wszystkiego:yes: przucypne i będe podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.03.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 i ja w kąciku sobie posiedzę i poobserwuję te śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 chętnie ją przygarnę Ciebie w ostateczności tez skoro dają w pakiecie:D O matko... Toz to wlasnie to co ja CHCEM miec, taki kamien jak na Twojej wizualizacji! Ten kamien jest w Beltrami bo go widzialam i sie wlasnie nad nim rozplakalam. Z dzieckiem na rekach i krzyczacym Panem na mnie ze on tu rozladunek kamieni robi a ja sie platam z dzieckiem i wisze na slabach. Skad bierzesz ten kamien i ile to moze kosztowac i kto Ci go obrobi. Wiesz juz moze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.03.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Amglad, Lucko, dziękuję Ale nie pozwalam siedzieć w kącie - moi goście muszą czuć się komfortowo! (chociaż chwilowo mogę zaproponować jedynie niebieską kanapę na dachu ) Beata Weronika, mój projekt wnętrz dopiero się robi, w związku z czym nie wiem jeszcze dokładnie ile kamienia potrzebuję i tym samym, jaki będzie jego koszt. Na pewno nie jest to tania impreza Przy wyborze konkretnych slabów i ich obróbce zdam się na pomoc architektów, którzy od lat współpracują z wieloma kamieniarzami. Tak delikatne (i w mojej ocenie najładniejsze) użylenie ciężko znaleźć w Polsce i jeszcze ciekawie złożyć do kupy Jakiś czas temu dostałam kilka zdjęć pięknych slabów od wizytującej w Beltrami Koktajl ( ), ale mimo wszystko to nie było do końca TO. W najgorszym wypadku nie wykluczam importu z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 04.03.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) Widziałam dzisiaj Achille w Warszawie - miałaś rację z tym materiałem, nie zmienia to jednak faktu, że są bardzo ładne niezmiennie mi się podobają ! http://i3.fmix.pl/fmi2783/3955dc8f001c7da251351f3e/zdjecie.jpg Edytowane 4 Marca 2013 przez Moni_ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.03.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Widziałam dzisiaj Achille w Warszawie - miałaś rację z tym materiałem, nie zmienia to jednak faktu, że są bardzo ładne niezmiennie mi się podobają ! I co jeszcze ciekawego widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 04.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Stół, gniazdka i nic więcej:) byłam w stolicy w innej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts