demon D. 04.03.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Lulla, a zastanawiałaś się już nad ogrodem ? W jakim klimacie chcesz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.03.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Moniu, jakieś fajne gniazdka? Następnym razem jak będziesz w Wawie daj znać, umówimy się na kawę Demoniu, ogrodnik ze mnie żaden, więc pewnie komuś zlecę projekt Obecnie skupiam się na podsypaniu ziemi (jutro ciąg dalszy akcji!), a po ociepleniu elewacji zacznę sadzić pierwsze iglaki Aha. Od dziś mamy rury spustowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.03.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Da dam! Rury ważna rzecz! I nie ironizuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 04.03.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Poproszę zatem o fotki To i ja sie dopisuję do kawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.03.2013 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Kawa zawsze bardzo chętnie No właśnie. Fotek nie ma Wszystko odbyło się pod moją nieobecność, nawet zakup rur... Miały być bordowe, ale są szare. Nie jestem pewna czy równie ciche, ale za to na pewno najbardziej wypasione w całej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 04.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 No to kawka na pw ustalimy termin . Dawaj te fotki wokół domu bo jakoś mało wstawiałaś ostatnio elewacji, a my tu wszyscy czekamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.03.2013 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Będą okna, będą foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 nic sie nie chwaliłaś rurami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 05.03.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 a to chyba jednak szybko będę te foty Ogładałam Gira E 22 bo są najmniejsze, a takie bym chciała . Na kawę chętnie nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.03.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Dostaliśmy dziś próbkę docelowego lakieru strukturalnego naszych profili Jest tak piękna, że chyba będę z nią dziś spać Jutro spróbuję jej zrobić zdjęcie w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.03.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Lula, ale nie zapominaj o mnie z tą kawką, już chyba rok niedługo stuknie, jak się na nią umawiamy i co...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.03.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Karolu, rozmarzyłam się czytając o Twoich drzwiach zewnętrznych, cudo No i inspiracje wnętrzarskie piękne. Kurcze, ja we wnętrza typu krzesła i lampy na razie nie wchodzę, na bank przedtem skończy mi się budżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.03.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 O, bardzo jestem ciekawa, czy wybrałyśmy podobną strukturę na okna Ja ukradłam próbnik z kolorami strukturalnymi i przeleciałam się po okolicznych biurowcach Koniec końcem wybrałam sporo ciemniejszy niż początkowo mi się zdawało, że wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.03.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aggulka, to już chyba wszystko wiesz Dopiszę tutaj tylko, że można wykonać drzwi aluminiowe na pełną wysokość (u mnie 2,95 m) bez poziomych szprosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 ja walczylam uparcie zeby u siebie nie miec szprosow w oknach tarasowych... ciezko bylo bo wiadomo gwarancji na to nie ma..ale drutex jakos z nami sie dogadal na pewno bedziemy musieli czesciej nasze okna regulowac... Teraz jak pojdziemy do PL to zakupimy drzwi od kotlowni a od frontu trzeba bedzie zrobic pomiary bo tez sa niestandardowe... ehhh cena w gore za taka zabawe,a ja nie chce ich zanizac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 tak sie rozpedzilam, ze sie nie przywitalam Dzien Dobry Kiedy okienka u Was beda bo jestem ciekawa i sie bardzo niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 07.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mmelisa, okna aluminiowe na wys. 3m zrobią z pełną gwarancją. Ja też walczyłam o brak podziałów w oknach i dlatego też musiało stanąć na aluminiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mmelisa, okna aluminiowe na wys. 3m zrobią z pełną gwarancją. Ja też walczyłam o brak podziałów w oknach i dlatego też musiało stanąć na aluminiowych. Ja to u siebie nie mam az 3m,(chociaz chcialabym miec:) ), ale problem polegal na gwarancji, ze sie nie beda wytaczac czy jak to sie fachowo okresla... chociaz i tak docelowe okna chcemy miec drewniane.. nie teraz...moze kiedys jednak dogadalismy sie ehh juz minal rok od ich montazu...jak ten czas szybko leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.03.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Mmelisko, tak, oczywiście mam gwarancję na okna i okucia. Sama nie wiem, kiedy rozpoczynamy montaż... Tymczasem wklejam zaległą fotę naszej próbki, zdając sobie sprawę, że to najmniej pożądany kolor profili w budownictwie jednorodzinnym w Polsce I właśnie dlatego go kocham http://images46.fotosik.pl/1981/7707d2fdf3b8966emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Duża ta próbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts