Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniu, jakieś fajne gniazdka? Następnym razem jak będziesz w Wawie daj znać, umówimy się na kawę :)

Demoniu, ogrodnik ze mnie żaden, więc pewnie komuś zlecę projekt :) Obecnie skupiam się na podsypaniu ziemi (jutro ciąg dalszy akcji!), a po ociepleniu elewacji zacznę sadzić pierwsze iglaki :)

Aha. Od dziś mamy rury spustowe :)

ja walczylam uparcie zeby u siebie nie miec szprosow w oknach tarasowych... ciezko bylo bo wiadomo gwarancji na to nie ma..ale drutex jakos z nami sie dogadal :) na pewno bedziemy musieli czesciej nasze okna regulowac...

Teraz jak pojdziemy do PL to zakupimy drzwi od kotlowni a od frontu trzeba bedzie zrobic pomiary bo tez sa niestandardowe... ehhh cena w gore za taka zabawe,a ja nie chce ich zanizac :bash:

Mmelisa, okna aluminiowe na wys. 3m zrobią z pełną gwarancją. Ja też walczyłam o brak podziałów w oknach i dlatego też musiało stanąć na aluminiowych.

Ja to u siebie nie mam az 3m,(chociaz chcialabym miec:) ), ale problem polegal na gwarancji, ze sie nie beda wytaczac czy jak to sie fachowo okresla... chociaz i tak docelowe okna chcemy miec drewniane.. nie teraz...moze kiedys ;) jednak dogadalismy sie :) ehh juz minal rok od ich montazu...jak ten czas szybko leci.

Mmelisko, tak, oczywiście mam gwarancję na okna i okucia.

Sama nie wiem, kiedy rozpoczynamy montaż...

Tymczasem wklejam zaległą fotę naszej próbki, zdając sobie sprawę, że to najmniej pożądany kolor profili w budownictwie jednorodzinnym w Polsce ;) I właśnie dlatego go kocham :D

http://images46.fotosik.pl/1981/7707d2fdf3b8966emed.jpg