lullaby 11.03.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Demonku, zaczynam odliczanie... Zygii, Ciebie też zapraszam W końcu jesteś ojcem chrzestnym moich okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 12.03.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Demonku, zaczynam odliczanie... Zygii, Ciebie też zapraszam W końcu jesteś ojcem chrzestnym moich okien Lulla, Kawka z miłą chęcią ...to kiedy i gdzie (uwaga, w tygodniu to po 17.00, w weekend dostosuje się). Z miłą chęcią mogę być Ojcem Chrzestnym okienek, ale dopiero po montażu - przygotuje COTEX-owego szampana .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.03.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 I fajerwerki i konfetti Oby tylko było co świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 13.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A Wy cały czas o tym Coatex ie w końcu muszę zobaczyć na żywo jak to wygląda i z czym się to je... rzeczywiście jest tak ciekawy efekt na oknach czy parapetach?? Cały czas byłem przekonany że jednak czyste amelinium jest najbardziej estetyczne w odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 13.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A Wy cały czas o tym Coatex ie w końcu muszę zobaczyć na żywo jak to wygląda i z czym się to je... rzeczywiście jest tak ciekawy efekt na oknach czy parapetach?? Cały czas byłem przekonany że jednak czyste amelinium jest najbardziej estetyczne w odbiorze. Niestety to zdjęcie wypełni nie oddaje rzeczywistego efektu (COATEX RAL 9007) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 13.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zygii a drzwi masz tez aluminiowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Lulla, a kiedy będzie akcja bo nie mogę się już doczekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 13.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A Wy cały czas o tym Coatex ie w końcu muszę zobaczyć na żywo jak to wygląda i z czym się to je... rzeczywiście jest tak ciekawy efekt na oknach czy parapetach?? Cały czas byłem przekonany że jednak czyste amelinium jest najbardziej estetyczne w odbiorze. MAG, wystarczy, że dadzą Ci do ręki dwa malutkie próbniki kolorów (zwykły i struktura) i już wiesz, że zapłacisz za strukturę dwa razy więcej niż proszą A może to tylko kobiety tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 13.03.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 MAG, co kto woli Standardowy lakier jest na pewno tańszy. Efekt najbardziej widać na dużej powierzchni, np. na drzwiach. I te mógłbyś Zygii pokazać, są naprawdę piękne, nawet w ujęciu z oddali Moje profile dopiero jutro będą malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 13.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 MAG, co kto woli Standardowy lakier jest na pewno tańszy. Efekt najbardziej widać na dużej powierzchni, np. na drzwiach. I te mógłbyś Zygii pokazać, są naprawdę piękne, nawet w ujęciu z oddali Moje profile dopiero jutro będą malowane. Oczywiście, że mogę przesłać zdjęcia, ale ze względu na wielkość zdjęcia proszę o podanie swojego emaila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 14.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 MAG, wystarczy, że dadzą Ci do ręki dwa malutkie próbniki kolorów (zwykły i struktura) i już wiesz, że zapłacisz za strukturę dwa razy więcej niż proszą A może to tylko kobiety tak mają ja może nie będę miał takiego parcia ale podejrzewam że moja Inwestorka, która zawsze wybiera rzeczy, które się jej podobają a które później okazują się oczywiście najdroższymi, może się zauroczyć Oczywiście, że mogę przesłać zdjęcia, ale ze względu na wielkość zdjęcia proszę o podanie swojego emaila na priv przeslij przeslij juz daje mail na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 14.03.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Oczywiście, że mogę przesłać zdjęcia, ale ze względu na wielkość zdjęcia proszę o podanie swojego emaila na priv cześć zygii, jeśli to nie problem, to też bym rzucił okiem. coatex mocno rozważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) JestGit, nasz architekt ma u siebie jego próbkę P.S. Jakby coś, ja swoją, tę mało fotogeniczną, wożę w samochodzie Edytowane 14 Marca 2013 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 14.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 lullaby, wolałbym żeby miał Twoją, bo jeśli już to wezmę czarny Ale w sumie to że ją ma to nic nie zmienia - od jesieni się z nim nie widzieliśmy Totalnie zacięliśmy się na układzie wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Swoją oddam w dobre ręce po montażu okien Widzę, że jestem najbardziej zdeterminowaną inwestorką w kwestii spotkań z naszym archim Ech, JestGit, ciekawa jestem tego Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.03.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Teraz będzie temat z serii "Gospodyni wątku (nie mylić z domową) pyta". Powoli robię rozeznanie w sprzętach kuchennych i układzie kuchni. Jakie piekarniki do zabudowy polecacie? Wymogi: szerokość 60 cm, jak najmniejsza głębokość, najlepiej bez uchwytu... Czy takie w ogóle istnieją? Mile widziany grill, termoobieg. Wygląd ma mniejsze znaczenie (tak, tak, też nie wierzę w to, co piszę ), bo ma być ukryty za frontem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 16.03.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Alicja adk jest na tym samym etapie ale też ma problem z wyborem właśnie piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Lulla,Twój nick przywołuje u mnie automatycznie skojarzenia z Komedą i Rosemary's baby! Budujesz wyjątkowy dom - oryginał wielkiej urody!Wnętrza zapowiadają się równie ciekawie - gratuluję! Zaciekawił mnie pomysł ukrycia piekarnika za frontem - to może będzie głupie pytanie, ale......tak się da? Edytowane 16 Marca 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 16.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tez sie cały czas nad tym zastanawiam czy warto tak zrobic- z jednej strony podział szaf byłby idealnie równy a z drugiej jest kilka minusów- po pierwsze płytszy piekarnik oznacza mniejsza blachę w środku no i ograniczenie wymiarowe jedzenia, poza tym zawsze przy korzystaniu z niego trzeba miec otwarta szafę i to tez moze byc denerwujace i bedzie zagradzac drogę.... Mam do ciebie jeszcze jedna zagwozdke skoro jesteśmy juz pry kuchni- trzeba jeszcze jakoś ukryć kratki wentylacyjne z lodówki ktore tez burza estetykę:) więc szukaj od razu i lodówki dla Ciebie i dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 16.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jesli nie bedzie miec uchwytu to musi miec inny patent na otwarcie. Ja jeszcze myślałam nad powiekszeniem czyli poglebieniem całej zabudowy aby schował sie razem z uchwytem ale szkoda mi tego miejsca bo wtedy przejście miedzy szafa a wyspa bedzie wezsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts