lullaby 16.03.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witaj u mnie Sharlotka Dziękuję bardzo i zapraszam Oczywiście wszystkie sprzęty można ukryć za frontami Też nie wiem, czy warto, Koktajl, ale tak mi się podoba Myślisz, że pół metra blachy to mało? Najwyżej ktoś z gości dostanie mniejszą porcję Otwieranie "szafy" piekarnika nie musi stanowić problemu; można użyć np. takiego rozwiązania: http://images42.fotosik.pl/804/edaf10ca8a31e3dbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 16.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Można też użyć systemu podnośników. Będę tak chować ekspres do kawy. Nie pasowałby swoimi wymiarami do piekarnika 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Lullaby,rozwiązanie z powyższego zdjęcia znam, tylko pewnie jest droższe i bardziej skomplikowane, niż jeden front zakrywający piekarnik - i wymaga głębszej zabudowy - też mam obawy, jak Koktajl, czy zabudowa nie stanie się zbyt monumentalna.A jeśli dałoby się piekarnik zabudować po prostu frontem, jak zmywarkę czy lodówkę, to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.03.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ale tak się chyba nie da też mam obawy, jak Koktajl, czy zabudowa nie stanie się zbyt monumentalna Powiem Wam szczerze, że taki mam właśnie plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ale tak się chyba nie da Powiem Wam szczerze, że taki mam właśnie plan Bardzo fajny plan Lodówkę też chowasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 16.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ja nie ma na mysli monumentalnosci:)chodzilo mi bardziej o to ze jak półka byłaby otwierana tradycyjnie to przy pieczeniu musialaby byc zawsze otwarta i wtedy zstanowiłaby zawaligrodę przy gotowaniu. Ja tez chetnie zabudowałabym piekarnik a tego zdjecia to nie widzialam:) to jest niezła mysl... u mnie system podnosników nie wchodzi niestety w rachube. A to jest jakies rozwiązanie sytuacji tylko teraz trzeba poszukac tego piekarnika oczywiscie:) Chowamy wszystko:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.03.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No właśnie czekam na te propozycje piekarników B., wszystko chowam Obok lodówki mam jeszcze miejsce na oddzielną zamrażarkę, wówczas miałabym takie małe SBS Ale cały czas zastanawiam się czy jest mi to potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 16.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Lulla, to ja mam akurat odwrotnie, upatrzyłam sobie SBS o szerokości 120cm i wciąż się zastanawiam, czy mi starczy Ale, jak wspominałam, ja mam syndrom okupacyjny - obojętnie kiedy kto do mnie wpadnie, jestem w stanie upichcić wszystko, od krewetek po tajsku po tort bezowy U mnie chowana kuchnia nie zdałaby egzaminu, nie nadążałabym jej zamykać Choć Asia zła, że się uparłam na lodówkę nie do zabudowy, ale nie ma innych 120-tek Zanim usiadła do projektu kazałam panu Mirkowi wybudować takie ścianki, między które wcisnę lodówkę, trochę była na mnie zła... Demonko, a co to za piekarnik 90??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.03.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aga nie jestem w 100% pewna ale wydaje mi sie ze balbina 200 miała french lodówkę czyli szeroka na 120 cm i lodówka z obu stron a na cała szerokość na dole zamrazarka i ona ma to chyba zabudowane- zobacz sobie jej dziennik ale głowy nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aggula u mnie schowany piekarnik też nie zdałby egzaminu. Na szczęście każdy układa kuchnię i pozostałe pomieszczenia wg własnych potrzeb, przyzwyczajeń, etc .... Natomiast, podobnie jak u Demonka, chowam w półce z podnośnikami expres do kawy. Bardzo go lubimy, ale przerwa w zabudowie jest niewskazana. Nie mogliśmy jej zaakceptować http://images44.fotosik.pl/633/9821c335d8d268a6.jpg Lully, czekam na okna! Sama pamiętam, jak bardzo przeżywałam ten etap! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 17.03.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Koktajl, dzięki, zajrzę do Balbiny. Ale ja chcę 60tkę lodówkę i 60tkę zamrażarkę, bo wtedy zamrażarka ma 7 pięknych szuflad i mogę sobie super podzielić w kazdej co innego. Ta z zamrażarką na dole ma dwie olbrzymie szuflady. Katti, mi nie przeszkadza ekspres w słupku, wizualnie wygląda jak piekarnik wpuszczony w zabudowę, można dopasować rozmiarowo i wizualnie z piekarnikiem. W tej aranzacji akurat marzy mi się Miele, gorzej z budżetem Edytowane 17 Marca 2013 przez Aggula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 17.03.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aga SBS są duże ale z zewnątrz ( rozumiem ze jesteś tego świadoma:)) bo w środku miejsca juz tak duzo nie ma. A czy w takim wypadku nie myślałas zeby kupić osobna cała chodziarke i osobna zamrazarke( wysokie modele) i razem to obok siebie postawić i zabudowac? Mysle ze i estetycznej i wiecej miejca na te tabuny ludzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.03.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A czy w takim wypadku nie myślałas zeby kupić osobna cała chodziarke i osobna zamrazarke( wysokie modele) i razem to obok siebie postawić i zabudowac? Właśnie o tym wcześniej pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 17.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Katti, mi nie przeszkadza ekspres w słupku, wizualnie wygląda jak piekarnik wpuszczony w zabudowę, można dopasować rozmiarowo i wizualnie z piekarnikiem. W tej aranzacji akurat marzy mi się Miele, gorzej z budżetem Nie, nie, nie Chodziło o to, że mamy świetny ekspres do kawy, którego nie chcemy zmieniać Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni, a kawa jest pyszna - zabieramy go ze sobą Tylko dlatego muszę wstawić go w zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Dziś po raz ostatni widziałam domek w stanie surowym otwartym. Wielkimi krokami zbliża się SSZ Około południa wydawało mi się, że czuję wiosnę. Ale właśnie sprawdziłam prognozę pogody http://images45.fotosik.pl/1759/f5c2426cacf98422med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.03.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Koktajl, dzięki, zajrzę do Balbiny. Ale ja chcę 60tkę lodówkę i 60tkę zamrażarkę, bo wtedy zamrażarka ma 7 pięknych szuflad i mogę sobie super podzielić w kazdej co innego. Ta z zamrażarką na dole ma dwie olbrzymie szuflady. Katti, mi nie przeszkadza ekspres w słupku, wizualnie wygląda jak piekarnik wpuszczony w zabudowę, można dopasować rozmiarowo i wizualnie z piekarnikiem. W tej aranzacji akurat marzy mi się Miele, gorzej z budżetem aggula, a masz już konkretny model na oku? jezeli mogę podpowiedzieć to Samsung ma nowy model ogromniastej lodówy french door. Ja juz takiej nie postawię, bo mi się nie zmieści, mam za płytką wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A wiosna w końcu kiedyś musi przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wiosna się zbliża:yes: Ale z pewnością wcześniej będą piękne okna:cool:. Nie mogę doczekać się fotek:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 17.03.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lulla, nie stresuj się, na accuweather, które nie myli się prawie nigdy, nie jest tak źle, poniedziałkowa noc -1, a nie -11. Potem już bez minusa Trzymam kciuki i czekam na fotki pięknego coatexa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 18.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Zajęłam już miejsce i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts