M.A.G. 18.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Czyżby montaż okien dzisiaj?? To ja będę online mobile FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja tez, ja tez czekam cierpliwie p.s. znalazlam gdzies na forum, moze to o takie rozwiazanie lodowkowe chodzi? [ATTACH=CONFIG]177394[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]177395[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 18.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mi chodzi o SBS Liebherr'a, ma 120cm szerokości, czyli dwie pełnowymiarowe części - jedna lodówkowa, druga cała zamrażarkowa. Bez kostkarki, więc nie odpada w środku połowa. Ma ona w sumie ponad 600l, więc jest mocno pojemna. Bami, dzięki za namiary na Samsunga, ale wolę mocniej podzielone przestrzenie, gdzie sobie można fajnie wszystko poukładać "tematycznie" Lulla, ja też w pierwszym rzędzie siedzę i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 18.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dawaj te fotki okien, bo nikt nic nie robi - wszyscy czekają. A tu cisza... i napięcie rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dawaj te fotki okien, bo nikt nic nie robi - wszyscy czekają. A tu cisza... i napięcie rośnie! dokladnie.. juz popcorn mi sie konczy.... ilez to tak mozna trzymac w napieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 18.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 myślę, że lully nie chciałaby zebyście pękli od nadmiaru tego popcornu więc napiszę wam, ze okienka będą jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 koktajl dzieki za wyratowanie mnie, bo siedzialam wpatrzona w ten komputer i tylko czekalam... a teraz ze spokojem bede mogla poogladac M jak Milosc w takim razie ide wyrobic duza porcje pop... na jutro:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.03.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pracowity poniedziałek :/ Nawet nie wiedziałam, że taka widownia się u mnie zebrała Akcja jeszcze się nie rozpoczęła. Będę Was informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 kurcze, zabrzmialo to jak oczekiwanie na akcje porodowa :lol2: w takim razie cza uzbroic sie w cierpliwosc... i czekac... hm znowu czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 19.03.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 W Łodzi od 8.30 przygruntowa zamieć śnieżna przesuwająca się na wschód. kurcze, zabrzmialo to jak oczekiwanie na akcje porodowa :lol2: w takim razie cza uzbroic sie w cierpliwosc... i czekac... hm znowu czekac Będziemy jeszcze czekać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Będziemy jeszcze czekać ? Nie wiem.. lapie focha, wiec zabieram zabawki i ide... Tak nas trzymac w napieciu i cisza.... nadal.. oj lullaby bedziesz sie prosic zebysmy worcili :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.03.2013 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jaką mamy wiosnę każdy widzi... Na szczęście zimowa aura nie pokrzyżowała nam planów i przyjechały pierwsze profile okienne Zdecydowana większość w naszym domku to HSy. Dziś odbywają się bardziej ich przymiarki i dopasowania niż sam montaż, ale gdzieniegdzie widać już pierwsze efekty Profile podobają mi się Przy tych gabarytach znika ich szerokość i głębokość. Kolor i struktura są zgodne z próbką. Całość będzie można jednak ocenić dopiero po zdjęciu folii i taśm ochronnych, ale nie wszystko od razu Zamierzam dawkować sobie wrażenia Zdjęcia za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 19.03.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Krotko i na temat: super!!!! :** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 19.03.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Lully - radość wielka z okien prawda? GRATULACJE, rozmiar okien robi wrażenie. Jak u mnie montowali okna to prawie cały dzień z nimi byłam, tak się cieszyłam . A co do piekarnika - załamka - nie wiem co wybrać, dałam sobie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 19.03.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Wyglada super:) teraz czekam na gwóźdź programu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 19.03.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 19.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ale jakoś te profile taki czerwone i brak szyb....czy to jest zgodne z próbką i przedmiotem zamówienia ... Wreszcie widownia usatysfakcjonowana .... Trzymam kciuki aby wszystko poszło zgodnie z planem ....w szczególności fasada ! Z coatexowymi pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.03.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dziękuję Wszystkim Mi też się szczerze podobają Adk, uwierz, że chętnie bym z okniarzami posiedziała, ale ja kobieta pracująca jestem, a poza tym dzisiejsza pogoda mało sprzyja działkowaniu Jestem pełna podziwu dla chłopaków z ekipy! I chwilowo tak zaabsorbowana oknami, że zupełnie zapomniałam o piekarniku! Zygii, no właśnie Przy okazji, uzyskałam informację, że taśmy do coatexu nie wulkanizują, więc nie trzeba ich tak szybko zdejmować. Trochę szkoda , ale z drugiej strony chcę chronić powłokę jak najdłużej. Czekam z utęsknieniem na szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nom... czerwono sie zrobilo i chyba nadal z przeciagami zapowiada sie jeszcze bardziej ciekawie Ja od jutra urlop 3 tyg w PL, wiec przy jakiejs okazji mam nadzieje, ze uda mi sie zerknac i zobaczyc okna w pelni bede odcieta od swiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 19.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Lulla, cudnie! A ten narożnik ze szkła, wow I mam pytanie techniczne - moi okniarze kazali, aby pod HSami zniknęły te dolne silki... Czy u Ciebie one zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts