lullaby 02.04.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Lully jakie rośliny planujesz w ogrodzie? A tutaj akurat trafiłaś, bo właśnie zaczynam zgłębiać temat ogrodu Planuję drzewa i krzewy zimozielone - świerki, cis, bukszpan; wysokie trawy (miskanty, turzyce). Generalnie proste formy, zero kwiatów i warzywniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 02.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 O to podobnie jak my, przy czym dodam jeszcze brzozy himalajskie oraz kwiaty jako jednolite plamy kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.04.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A masz już projekt? My w tym roku chcemy posadzić najwyższe drzewa i prawdopodobnie wykonać od razu cały system nawadniania. Reszta na spokojnie Jakoś nie jestem przekonana do brzóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 02.04.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mamy dosc dużą działkę i jak na razie całkowicie odsłoniętą więc chciałabym jak najszybciej się osłonić. Projektu nie mam jeszcze, na razie myslę jak miałby wygladac ogród, aby pasował do bryły domu i był przedłużeniem stylu, ktory bedziemy miec we wnętrzach. Mam kilka fajnych inspiracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.04.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Podziel się nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 03.04.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) ... wykonać od razu cały system nawadniania.... jak będziesz potrzebować porady, wyceny, czegokolwiek związanego z systemem to pisz Jakoś nie jestem przekonana do brzóz. wygooglaj sobie brzoze doorenbos - zakochasz się, a tak na zachętę :0 ja kupiłem w zeszłym roku 9 sztuk - takie na metr wysokie kosztowały mnie 29PLN za szt. Okazy 3,5 m to koszt ok. 190PLN/szt. ale warto. byle nie dać sobie wcisnąć zwykłej brzozy w tej cenie :) Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez M.A.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.04.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzięki, MAG No tak, zacny brzozowy lasek Zabrakłoby mi działki na taki efekt. A jeszcze gdzieś muszę zmieścić iglaki, klon palmowy i oczko wodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 04.04.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 nie koniecznie musisz robic od razu konkurencje Lasom Panstwowym pojedynczo posadzona tez wyglada bardzo fajnie. A jak taka pojedyncza sztuke podswietlisz reflektorkiem to juz wogole bedzie czad. Jak duza masz dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.04.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 MAG, gdybym chciała robić konkurencję Lasom Państwowym, to bym kupiła działkę leśną Moja ma 1500 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 04.04.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to tak chyba optymalnie masz z tą powierzchnią... I na takiej powierzchni można wkomponować duże drzewa, a właściwie trzeba. Ale projektant/tka będzie wiedzieć co Ci doradzić jak z Tobą porozmawia i przede wszystkim zobaczy działkę A z innej beczki: montaż zakończono ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 04.04.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 cis fajny ale trujący;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.04.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 to tak chyba optymalnie masz z tą powierzchnią... I na takiej powierzchni można wkomponować duże drzewa, a właściwie trzeba. Ale projektant/tka będzie wiedzieć co Ci doradzić jak z Tobą porozmawia i przede wszystkim zobaczy działkę A z innej beczki: montaż zakończono ?? Projektantka widziała działkę - działamy z koncepcją Okna się robią. Czekamy cierpliwie na finisz... cis fajny ale trujący;( Madź Konia nie posiadam, a my z kotem wolimy mięso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.04.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Pozostając jeszcze chwilę w temacie ogrodu, mała inspiracja: http://images43.fotosik.pl/1793/f6da1ea97d616175.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.04.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Czy ktoś z Was ma/będzie miał/zna kogoś, kto ma okap wysuwany z blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 07.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Widzialam w studiu kuchennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.04.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Ja widziałam Gutmanna, ale zastanawiam się nad De Dietrich albo Faberem. Interesuje mnie, ile miejsca zajmuje instalacja pod blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 18.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Cisza i spokój a okna pewnie już dawno wstawione.... Będzie jakaś fota ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 19.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Cisza i spokój a okna pewnie już dawno wstawione.... Będzie jakaś fota ?? tak, tak buduje napięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.04.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Buduję napięcie elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.04.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 lulla wstawiaj. Trudno coś wyciągnąć od Pana Tomka, który się teraz u nas gimnastykuje z obróbka Coatexową okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts