lullaby 19.04.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Czytających przepraszam za brak aktywności, ale nie mam ani weny ani czasu. Dużo się dzieje Okna praktycznie skończone - pozostało kilka rzeczy do zrobienia, tj. listwy, uszczelki, klamki, itp. Ekipa wraca w przyszłym tygodniu. Planuję obszerne podsumowanie po całkowicie zakończonym montażu, tymczasem, tak na szybko, kilka wniosków Najbardziej zadowolona jestem z (w następującej kolejności): - drzwi wejściowych; są absolutnie boskie - koloru profili i powłoki coatex - fasady salonu (mimo, że nie jest jeszcze ukończona) i wpiętego w nią HSa - cieszę się, że podjęliśmy decyzję o otwarciu salonu na ogród (choć na razie ciężko go nazwać ogrodem) - grubości HSów przy wysokości okien 3m i łatwości ich przesuwania, o którą najbardziej się bałam jako przedstawicielka wagi dość lekkiej, żeby nie powiedzieć piórkowej - koloru szyb Rozczarowało mnie nieco okno kątowe klejone (nie jest skończone)- myślałam, że będzie bardziej spektakularne Ale to chyba niemożliwe przy pakiecie 3-szybowym, poza tym podobno się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 19.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Witaj !! Jako "ojciec chrzestny" Twoich okienek bardzo się cieszę w poniższej oceny !!! Okna w szczególności aluminiowe, to bardzo kosztowny etap inwestycji a wykonawca może go bardzo łatwo zepsuć .. w mojej ocenie warto zrobić wizje lokalną i zobaczyć okna/powłoki/szyby w rzeczywistości a nie tylko "na papierze". W zasadzie jak są już zamontowane okienka i drzwiczki to domek można traktować jako letniskowy, tym bardziej, że niedługo mamy długi weekend majowy Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez zygii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 20.04.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Eee tam, na pewno się czepiasz i na pewno narożnik wygląda bosko I super, że otworzyliście salon, na pewno będzie wygodniej Dołączam się do reszty i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.04.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No to czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 23.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Preludium do naszej stolarki - drzwi http://images50.fotosik.pl/1932/3e6253086a499b81med.jpg Ogólny pomysł - lullaby Projekt pochwytu - Marcin Rubik Pomysł na ukrycie samodomykacza - koktajl i zygii - dziękuję Wykonanie - Alltop Okna kończymy jutro. Jeszcze tylko mała kosmetyka klejonki Umowa na elewację podpisana, ustalamy też termin tynków wewnętrznych. Czekamy na projekt ogrodzenia i ogrodu Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lullaby odezwij sie ..mam nadzieje, ze jakies foto relacje uda sie zobaczyc zanim beda moje ur... jestem nieziemsko ciekawa przeszklen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lullaby, drzwi są niezwykle tajemnicze wyglądają jak wejście do klubu dla niegrzecznych dziewczynek Podzielicie się pomysłem na schowanie samodomykacza? Czy element widoczny w suficie ma z tym coś wspólnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 23.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Piękne drzwi lulla !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajne te drzwi, tylko nie kumam gdzie klamka i jak je otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 23.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Fajne te drzwi, tylko nie kumam gdzie klamka i jak je otwierać lucka tam będzie cały czas stał pan, który będzie otwierał drzwi więc klamka niepotrzebna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.04.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Eee tam, na pewno się czepiasz i na pewno narożnik wygląda bosko I super, że otworzyliście salon, na pewno będzie wygodniej Dołączam się do reszty i czekam na fotki No to czekamy na fotorelację Co tam u Was ? Lullaby odezwij sie ..mam nadzieje, ze jakies foto relacje uda sie zobaczyc zanim beda moje ur... jestem nieziemsko ciekawa przeszklen To miłe, że ktoś tęskni i zagląda - dzięki Dziewczyny! Piękne drzwi lulla !!!!!!! Bardzo dziękuję :* Fajne te drzwi, tylko nie kumam gdzie klamka i jak je otwierać I o to chodzi lucka tam będzie cały czas stał pan, który będzie otwierał drzwi więc klamka niepotrzebna;) Lullaby, drzwi są niezwykle tajemnicze wyglądają jak wejście do klubu dla niegrzecznych dziewczynek Podzielicie się pomysłem na schowanie samodomykacza? Czy element widoczny w suficie ma z tym coś wspólnego? Bami, nie wiem, nie bywam - czy to stamtąd wyniosłaś pomysł na czarne i burgundowe ściany? Element widoczny w stropie to styropian - miejsce dla przyszłej oprawy oświetleniowej. Wspominałam, że zostawialiśmy na takowe miejsce na etapie zalewania stropu. Nie ma nic wspólnego z samodomykaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ojaaaa teraz dopatrzylam ze i fotka jest dodana.. w tym samym czasie musialam wiadomosc wyslac a te drzwi..wow... sprawiaja wrazenie takiej delikatnej w dotyku czerni.., nie wiem jak ja mam okreslic...w kazdym badz razie jako mila czern... no no... a szyby ni bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.04.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mmelisko, szyb mi już wystarczy A powłoka jest faktycznie piękna, taka aksamitna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mmelisko, szyb mi już wystarczy A powłoka jest faktycznie piękna, taka aksamitna tego slowa chcialam uzyc, ale nie bylam pewna czy dobrze zrobie..jednak nie super..ehh kiedy beda moje gotowe... z tymi szybami to racja... u Ciebie to z pewnoscia ich nie brakuje tylko nie wiem czemu, ale mialam w glowie jakies naswietle przy drzwiach... moze mi sie mylnelo z moimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 24.04.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 tego slowa chcialam uzyc, ale nie bylam pewna czy dobrze zrobie..jednak nie super..ehh kiedy beda moje gotowe... z tymi szybami to racja... u Ciebie to z pewnoscia ich nie brakuje tylko nie wiem czemu, ale mialam w glowie jakies naswietle przy drzwiach... moze mi sie mylnelo z moimi Też nasunęło mi się to określenie: aksamitne. I bardzo eleganckie. Lully, gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 24.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Preludium do naszej stolarki - drzwi http://images50.fotosik.pl/1932/3e6253086a499b81med.jpg Ogólny pomysł - lullaby Projekt pochwytu - Marcin Rubik Pomysł na ukrycie samodomykacza - koktajl i zygii - dziękuję Wykonanie - Alltop Podoba mi się wyliczanka pod zdjęciem , A drzwi rzeczywiście niesamowite! Możesz zrobić jeszcze zdjęcie całej elewacji z wejściem? Zobaczymy jak się prezentują na budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.04.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Drzwi piekne!!! Super! buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.04.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Marta, Alicja, Polinka dziękuję! Zabieg kosmetyczny nie pomógł klejonce. Wymagana interwencja chirurga plastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 24.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cudne Powinnaś się przebranżowić na projektanta drzwi Takich jeszcze nigdy nie widziałam, super oryginalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts