lullaby 24.04.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Aga, cieszę się bardzo, że i Tobie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 24.04.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Rzeczywiście drzwi super. A projekt pochwytu szczególnie super. I cieszy mnie nazwisko projektanta p.s. Ja już czekam tylko na ostatnie rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 25.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Aksamitne drzwi super ! Odważnie sciagnęłaś folię Ja na razie nie sciagam,bo sie boje o stan drzwi. Mam pytanie o krzesło hay about chair widziałas je na żywo - czy nie jest za bardzo plastikowe ( chodzi mi o całkowicie czarne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.04.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 JestGit, w takim razie teraz czekamy na Twój domek Monita, ściągnęłam folię ochronną choćby w celu sprawdzenia staranności wykonania powłoki na tak dużej powierzchni. Poszczególni wykonawcy są zobowiązani umową do zabezpieczenia drzwi i okien w dniu przejęcia budowy, jak i korzystania z innych drzwi (pełniących rolę wejściowych w czasie trwania robót budowlanych). Hay about a chair nie widziałam na żywo, na razie jedynie w swoim projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 25.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja niestety nie mam alternatywnych drzwi...Odnosnie krzeseł jak bedziesz je testować to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.04.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Drzwi masz fantastyczne!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 25.04.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 drzwi świetne z pomysłem zapisu w umowie dla każdeej ekipy - strzał w dziesiątkę. nieraz widzę na budowach jak scharatane potrafią być drzwi a wszczególności progi gdy prace jeszcze trwają... Ps. kradnę pomysł na stronę wizualną drzwi - ponieważ u nas wejście nie jest zbyt duże, będą podobne kolorystycznie drzwi i naokoło nich taki właśnie panel w identycznym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.04.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Rasiu, MAG, fajnie, że się Wam podobają MAG, bardzo proszę Moniu, dam znać na pewno, tylko jeszcze nie wiem gdzie mogłabym je w Warszawie obejrzeć... Podpytam jutro architekta. Jeśli masz cynk od swojego, napisz, a podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.04.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dla adk http://images41.fotosik.pl/2024/f2035ff7652a333dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.04.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mam pytanie. Czy robicie instalację wodną (doprowadzenie wody do kuchni, lazienek, stelaże do wc) na chudziaku czy dopiero na styropianie przed wylewkami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 hmm..u mnie chyba było wcześniej, na chudziaku, do dziś pamiętam jak mąż przycinał styropian żeby dopasować rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 27.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ale dawkujesz te zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 27.04.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Zobacz, jaki masz największy zakres ustawienia kibelka i czy WAM wystarczy My chcieliśmy mieć go jak najwyżej .... więc nie mógł być montowany bezpośrednio na chudym (najpierw zamontowaliśmy, później zdjęliśmy ) i teraz mamy idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.04.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dla adk http://images41.fotosik.pl/2024/f2035ff7652a333dmed.jpg Wiem, że to nie dla mnie;)... ale umarłam... boskie masz to wejście!!!:jawdrop::cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 27.04.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Lulla wejście jest poprostu boskie .!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Oczywiście zdjęcie jest dla Was Wszystkich Tylko konkretna perspektywa zgodnie z wcześniejszą sugestią Z odległości ma wyglądać jeszcze fajniej Na razie nie ma bramy - nie ma efektu Lucka, dziękuję za odpowiedź, już znalazłam u Ciebie w dzienniku zdjęcia instalacji Masz poprowadzoną w warstwie ocieplenia Katti, nie wiedziałam, że to ma znaczenie... sugeruję się wysokościami z projektu wnętrz... Ale teraz wiem, na co zwrócić uwagę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.04.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lucka, dziękuję za odpowiedź, już znalazłam u Ciebie w dzienniku zdjęcia instalacji Masz poprowadzoną w warstwie ocieplenia ! uppps, no widzisz, dlatego się zawahałam to chyba faktycznie jest w warstwie ocieplenia, bo przecież chudego nie rozkuwaliśmy, ale ze mnie budowlaniec Lulla, nie napisałam że okna są świetne!! A pokażesz jeszcze salonowe przeszklenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 28.04.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lulla, alle w e j ś c i e A kolor przepiękny, chciałoby sie głaskać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 28.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lullaby moge pisac same ach i ochy Nie moge doczekac sie jak zobacze na zywo. Dam znac jak sie ogarniemy buziaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.04.2013 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziewczyny, dziękuję! Polinka, dawaj znać - czekamy na Was :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts