Mmelisa 11.05.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 lullaby :hug: stesknilam sie.. ale fajny ten spiderman, tylko wspolczuje mu tej pracy kabelkowej, bo sama wspinaczka to pewnie dla niego taka mala odskocznia od codziennosci Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.05.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 koktail - bardzo ładna nazwa ulicy. A pytającym możesz wymyślić jakąś legendę. Np. o bohaterskich braciach Dalków. Tym razem mało oryginalna refleksja Pisałam o tym wczoraj. Mmelisko, bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.05.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 lulla piękna wysokość salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.05.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 lulla piękna wysokość salonu Cieszę się, że Ci się podoba :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 12.05.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 To się nazywam mieć salon z oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.05.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 To się nazywam mieć salon z oknem Czy już wiesz, komu zlecisz projekt swojego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 12.05.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Zajrzyj do Mojego dziennika i daleko nie będziesz musiała szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.05.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 W takim razie gratuluję dobrego wyboru No i witaj w sekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 12.05.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 W takim razie gratuluję dobrego wyboru No i witaj w sekcie nieee.. nie mów że TKZ tez jest sekciarzem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 12.05.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Cześć TKZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Te*konto usuniete 13.05.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Strzałka Cześć TKZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Musze sie porozpychac łokciami, zeby cos naszkrobac miedzy sekciarzami Lully, pieknie! Imponujaca wysokosc, bardzo fajne wejscie, wszystko to wiesz lubie tu zagladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 15.05.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Pogoda cudna to i pewnie prace na budowie idą pełną parą??? Hmmmm to ja też sekciarą jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 15.05.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Polina, wiemy to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 15.05.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Pogoda cudna to i pewnie prace na budowie idą pełną parą??? Pełną parą to ja dziś wieczorem weszłam w okno Guz rośnie na pół czoła, na szczęście szybie nic się nie stało Polinka, czekamy na J. Musze sie porozpychac łokciami, zeby cos naszkrobac miedzy sekciarzami Lully, pieknie! Imponujaca wysokosc, bardzo fajne wejscie, wszystko to wiesz lubie tu zagladac:) Kattku, dziękuję Zaglądaj częściej, wszelkie sugestie mile widziane - zobacz, ile jeszcze przede mną Polina, wiemy to widać A u JestGita nic nie widać Nie ma avatara, nie ma odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 16.05.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 A u JestGita nic nie widać Nie ma avatara, nie ma odwiedzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.05.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 To ja też się przywitam. Podczytuję i kibicuję fantastycznemu domkowi. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.05.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cześć Drimeth Bardzo dziękuję i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.05.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No i co tam u Was się dzieje ? Jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.05.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Mała aktualizacja dziennika W czwartek zakończył się montaż okien. Wszystkie niedoróbki zostały poprawione (fartuchy EPDM prawidłowo doklejone, uszczelki wymienione, okna wypiankowane, wyregulowane, itd.) Zadowolona też w końcu jestem z klejenia okna kątowego - silikon mimo staranności wykonania ma jednak drobną wadę: nie jest tak czarny, jak czarne są profile, ale z tym, ja estetka, muszę się pogodzić... Dokumentacja konstrukcji w wersji papierowej została przekazana kierownikowi budowy, a firma Alltop zyskała od niego pochwałę za montaż i dokładność rysunków. Szkice konstrukcji są niewątpliwie zasługą architekta, który od początku wymagał, by były czytelne i staranne. Wspominam tutaj o tym, ponieważ dostaję od Was prywatne wiadomości z pytaniami o okna i ewentualną rekomendację firmy wykonawczej. Tak, polecam Alltop z Lublina. Mimo drobnych problemów i nieporozumień w trakcie montażu, jestem naprawdę zadowolona. Uważam, że wykonali kawał dobrej roboty. Przede wszystkim podjęli się złożenia okien, których gabaryty przerażały 2/3 polskich wykonawców… W dodatku zrobili to w rozsądnej cenie. I tak, jak wspominałam wcześniej, daję Alltopowi dużego plusa za współpracę z inwestorem. Życzyłabym sobie i innym wszystkich wykonawców tak mocno działających w interesie klienta. Skończyliśmy też właściwie elektrykę. Pozostały do osadzenia puszki kontaktów (które zakupiliśmy) oraz włączników (na które wciąż nie możemy się zdecydować) Ponieważ potrzebuję jedynie siedmiu pstryczków, mogę sobie poszaleć Obecnie czekam na ofertę CJC Systems. A tutaj takie małe cudo autorstwa spidermana, do podłączenia tv i sprzętów audio I przy okazji mistrz drugiego planu - okno kątowe i jego "lepszy" profil : http://images36.fotosik.pl/483/db8c4097218d4d60med.jpg We wtorek startujemy z elewacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts