lullaby 23.06.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Lucka, Polina - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 23.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 pięknie... ja też już widzę to z kostką i ogrodem - po prostu czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 pięknie... ja też już widzę to z kostką i ogrodem - po prostu czad Ha ! nie jestem sama.... czadersko co nie M.A.G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.06.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nie jesteś też sama w kwestii pośladków MAG, no dzięki Równocześnie z pracami wewnątrz ruszamy z budową muru No i do końca roku robimy tarasy i podjazd, żeby móc wjechać do garażu zimą A wymarzony ogród będzie powstawał latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Nie jesteś też sama w kwestii pośladków kochana jestes wiesz :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 23.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Sunset Blvd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 23.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Lullaby JEST PRZEPIĘKNIE!!!!Dom robi niesamowite wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.06.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 kochana jestes wiesz :rotfl: Sunset Blvd:) Tak, tak Brakuje jakichś 4800 m2, oceanu i jeszcze kilku drobnych szczegółów :*** Lullaby JEST PRZEPIĘKNIE!!!! Dom robi niesamowite wrażenie. Alicja, bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.06.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Coś niesamowitego!!!:jawdrop::jawdrop:Z wrażenia mi mowę odebrało i sparaliżowało paluszki;)... nic więcej nie napiszę... powzdycham sobie tylko...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla to najpiękniejszy dom jaki widziałam na forum!!!!! Cudeńko!!!! odebrało mi mowę, serio :jawdrop: piękna bryła, nowoczesna a nie bunkier jednocześnie, jakich tu sporo okna - boskie, wszystko boskie po prostu rewelacja mój number one!!!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 24.06.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla, buzia uśmiecha się od ucha do ucha! Pokazuj dom jak najczęściej, bo jest cudowny Można patrzeć i patrzeć i nie ma prawa się znudzić (właścicielka "bunkra" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 24.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla !A może dałabyś się uprosić i wkleiła więcej zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.06.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Coś niesamowitego!!!:jawdrop::jawdrop:Z wrażenia mi mowę odebrało i sparaliżowało paluszki;)... nic więcej nie napiszę... powzdycham sobie tylko...:cool: Lulla to najpiękniejszy dom jaki widziałam na forum!!!!! Cudeńko!!!! odebrało mi mowę, serio :jawdrop: piękna bryła, nowoczesna a nie bunkier jednocześnie, jakich tu sporo okna - boskie, wszystko boskie po prostu rewelacja mój number one!!!! :wave: Dziewczyny, jesteście kochane To bardzo miłe słowa, choć chyba trochę przesadzone, amgladko Mimo wszystko, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.06.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla, buzia uśmiecha się od ucha do ucha! Pokazuj dom jak najczęściej, bo jest cudowny Można patrzeć i patrzeć i nie ma prawa się znudzić (właścicielka "bunkra" ) Katti, wielkie dzięki! Muszę Ci powiedzieć, że lubię określenie "bunkier" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.06.2013 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla ! A może dałabyś się uprosić i wkleiła więcej zdjęć ? Pomyślę o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 24.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 ani trochę nie przesadzone - po prostu ogroooomnie mi się podoba. ogromnie. bardziej niz mój własny (niestety kurcze, niestety) a co do określenia bunkier - to w żadnym wypadku nie pasuje do Twojego domku... bunkier to bunkier i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 24.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Lulla, przepięnie wygląda otynkowany. Zrobił na mnie jeszcze większe wrażenie niż na wizkach. A te szklenia :jawdrop::jawdrop: brak słów. Już nie mogę się doczekać dopieszczonych wnętrz:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.06.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Amglad, obejrzyj sobie domy Alberto Campo Baeza - Casa Gaspar czy Casa Guerrero - w mojej ocenie najpiękniejsze bunkry świata Mój miał być równie... biały Cieszę się, że Ci się podoba :* Hej, BESZO! Dziękuję bardzo Twoje słowa to duży komplement dla architekta A jak Twoje okna? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.06.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Amglad, obejrzyj sobie domy Alberto Campo Baeza - Casa Gaspar czy Casa Guerrero - w mojej ocenie najpiękniejsze bunkry świata Mój miał być równie... biały Cieszę się, że Ci się podoba :* widziałam...miłe...jak dla mnie - za bunkrowate;) Twój bije na głowę wszystkie casy tego typu - ma w sobie lekkość. powiedz dlaczego te bunkry są białe.... jakikolwiek inny kolor, struktura powodują jeszcze większą 'ociężałośc' projektów tego typu. są ociężałe z założenia, ale inny kolor niż biały monolit powoduje mocny przechył w stronę 'kloca' i zaburzenie harmonii - z bólem się na to patrzy po prostu. nawet mega przeszklenia nie dodadzą bunkrom lekkości - zwaliste klocki-kostki i tyle. ale to jest moje zdanie, całe szczęscie , że ludzie budują tak jak im się podoba jeśli tylko mają na to wystarczające fundusze i widzę coraz więcej bunkrów:) nie mi to sie ma podobać a temu kto tam zamieszka. u Ciebie to bym chętnie zamieszkała a w bunkrze- niekoniecznie:no: wrzuć więcej fot jak masz i zaspokój mój - i nie tylko - głód:wave: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 u Ciebie to bym chętnie zamieszkała a w bunkrze- niekoniecznie:no: wrzuć więcej fot jak masz i zaspokój mój - i nie tylko - głód:wave: pozdrawiam Amglad1 moze zrobimy nalot Ty i Ja na Lullaby i sobie zamieszkamy razem jak juz sie urzadzi ja bede myc okna a ty za mna wycierac, ty gotowac a ja jesc... ty bedziesz umawiac ja na konferencje swiatowe-prasowe...ja gosciom pokoje szykowac... (wprawe w tym juz mam;) ) poniekad jakas tam pomoc zawsze bedzie miala Lullaby to kiedy wiecej fotecek? Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts