Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Meli, głuptasie :D Nie trzeba ;)

Wpadnijcie kiedyś z Amglad na pyszną kawę na tarasie :) Be my guest :)

Dziś mamy małą rocznicę :) Minął równy rok od wbicia pierwszej łopaty :) Z tej okazji kupiłam sobie tonę greckich otoczaków :p

Taka myśl do głowy mi przyszła... czy za 12 miesięcy wciąż tutaj będę :rolleyes:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meli, głuptasie :D Nie trzeba ;)

Wpadnijcie kiedyś z Amglad na pyszną kawę na tarasie :) Be my guest :)

Dziś mamy małą rocznicę :) Minął równy rok od wbicia pierwszej łopaty :) Z tej okazji kupiłam sobie tonę greckich otoczaków :p

Taka myśl do głowy mi przyszła... czy za 12 miesięcy wciąż tutaj będę :rolleyes:

:lol:

Gratuluje rocznicy ;) u mnie w lipcu bedzie 3

...ale wiadomo, u nas z przerwami postojowymi i na spokojniaka, ot tak sobie ;)

Lucka6 dawaj :D

my swiatowe kobiety wiec nie ma opcji, zeby nas Lullaby nie przyjela ;) chociaz juz sie wyzej na to zgodzila :wiggle:

w dodatku jezyka znamy... ja ang, niem, i norw... ty hameryk wiec bedzie supcio :)

wiesz, ja to jeszcze trochę po rosyjsku gawarju....norweskiego tylko nie znam :D

Może nas przyjmie :)

Ok, dziewczyny, więc tak:

1. śpię do 10.30

2. odkurzacz włączamy najwcześniej o 11.45, czyli po drugiej kawie

3. każdy dżwięk inny niż mruczenie kota nasila moją poranną migrenę

4. od pracowników oczekuję subordynacji

5. cv oraz list referencyjny poproszę na priv.

:lol2:

A tak poważnie, moi kawowi goście, leżą na tarasie i pachną :D A na pewno nie mówią po rosyjsku :D :D :D

Gratulacje rocznicy:lol:... ale, ale co Ci po głowie biega:rolleyes::eek::confused:... chyba że "tutaj" oznacza dotychczasowe lokum...w takim wypadku, to całkiem słuszny kierunek biegania;):lol:.

Lulla ale to nie ja wyskoczylam z tym rosyjskim... to onaaa :D

w takim razie jutro lece do dyrka od Radissona i cv z referencjami przesylam do Ciebie...

sposoby na nie uzywanie odkurzacza tez sa, a podloga lsni ;) do 10:30 bedzie domek wysprzatany, sniadanko i kawa gotowe, plus my pachnace na tarsie czekajace na Ciebie tez :hug:

O budynku: Powiem tak: w realu o wiele lepiej to wyglada :) wykonawca dal rade... bardzo ladnie zatarty ten tynk.

Pani Karolino.... to jak Wy tam taki harem zakladacie to ja na wretaka tez sie chetnie wbije ;P

lully, bardzo, ale to bardzo gratuluję takiego domu! Naprawdę widać włożoną przez Ciebie pracę. Ja jednak, jak wiesz, szczególnie skupiam się na wnętrzach. I gdy zobaczyłam projekty tychże ogarnął mnie zachwyt:yes:. Są przepiękne, proste, monochromatyczne, takie, jak lubię... SUUUUPEEERRR!!!!