lullaby 25.06.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Meli, głuptasie Nie trzeba Wpadnijcie kiedyś z Amglad na pyszną kawę na tarasie Be my guest Dziś mamy małą rocznicę Minął równy rok od wbicia pierwszej łopaty Z tej okazji kupiłam sobie tonę greckich otoczaków Taka myśl do głowy mi przyszła... czy za 12 miesięcy wciąż tutaj będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 25.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 No to gratulacje na ten roczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Meli, głuptasie Nie trzeba Wpadnijcie kiedyś z Amglad na pyszną kawę na tarasie Be my guest Dziś mamy małą rocznicę Minął równy rok od wbicia pierwszej łopaty Z tej okazji kupiłam sobie tonę greckich otoczaków Taka myśl do głowy mi przyszła... czy za 12 miesięcy wciąż tutaj będę Gratuluje rocznicy u mnie w lipcu bedzie 3 ...ale wiadomo, u nas z przerwami postojowymi i na spokojniaka, ot tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.06.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dzięki, dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Mmelisa, też mam wprawę w przygotowywaniu pokojów dla gości w USA i w podawaniu do stołu, więc podawać też mogę, szkoliłam się w Londynie więc może mnie też przygarniecie na tą kawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Lucka6 dawaj my swiatowe kobiety wiec nie ma opcji, zeby nas Lullaby nie przyjela chociaz juz sie wyzej na to zgodzila w dodatku jezyka znamy... ja ang, niem, i norw... ty hameryk wiec bedzie supcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.06.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Lucka6 dawaj my swiatowe kobiety wiec nie ma opcji, zeby nas Lullaby nie przyjela chociaz juz sie wyzej na to zgodzila w dodatku jezyka znamy... ja ang, niem, i norw... ty hameryk wiec bedzie supcio wiesz, ja to jeszcze trochę po rosyjsku gawarju....norweskiego tylko nie znam Może nas przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 ja toze panimaju norweski to taki mix niemieckiego z angielskim.. wiec nie jest zle bede Was uczyc To jak Lullaby.... szeroka oferta nie do odrzucenia na Ciebie czeka,jedno slowo: TAK i juz z walizkami jestemy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.06.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ok, dziewczyny, więc tak: 1. śpię do 10.30 2. odkurzacz włączamy najwcześniej o 11.45, czyli po drugiej kawie 3. każdy dżwięk inny niż mruczenie kota nasila moją poranną migrenę 4. od pracowników oczekuję subordynacji 5. cv oraz list referencyjny poproszę na priv. A tak poważnie, moi kawowi goście, leżą na tarasie i pachną A na pewno nie mówią po rosyjsku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dziś mamy małą rocznicę Minął równy rok od wbicia pierwszej łopaty Z tej okazji kupiłam sobie tonę greckich otoczaków Taka myśl do głowy mi przyszła... czy za 12 miesięcy wciąż tutaj będę Gratulacje rocznicy:lol:... ale, ale co Ci po głowie biega:rolleyes:... chyba że "tutaj" oznacza dotychczasowe lokum...w takim wypadku, to całkiem słuszny kierunek biegania;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Lulla ale to nie ja wyskoczylam z tym rosyjskim... to onaaa w takim razie jutro lece do dyrka od Radissona i cv z referencjami przesylam do Ciebie... sposoby na nie uzywanie odkurzacza tez sa, a podloga lsni do 10:30 bedzie domek wysprzatany, sniadanko i kawa gotowe, plus my pachnace na tarsie czekajace na Ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 27.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 O budynku: Powiem tak: w realu o wiele lepiej to wyglada wykonawca dal rade... bardzo ladnie zatarty ten tynk. Pani Karolino.... to jak Wy tam taki harem zakladacie to ja na wretaka tez sie chetnie wbije ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 27.06.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Lula, gratuluję rocznicy i prezentu - bomba:) dzięki za zaproszenie, jak bede w okolicy - wpadam ...(z walizeczką pozdrowienia:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Lula, gratuluję rocznicy i prezentu - bomba:) dzięki za zaproszenie, jak bede w okolicy - wpadam ...(z walizeczką pozdrowienia:hug::hug: Ania ty juz dawno uwzgledniona tutaj jestes bedziesz pitrasic nam smakolyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.06.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Rasiu, miałam na myśli forum... no, zobaczymy Panie Bartku, bardzo dziękuję, przede wszystkim raz jeszcze za nieocenioną pomoc i pełen profesjonalizm przy wyborze i dostarczeniu tynku Do zobaczenia Amglad, Mmelisa, ściskam Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.06.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Rasiu, miałam na myśli forum... no, zobaczymy Amglad, Mmelisa, ściskam Was mocno czyli podobnie jak u mnie:yes: ja tez sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 29.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Karolina dom wygląda rewelacyjnie widzę już dwa lezaczki na przyszłym tarasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 30.06.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Lullaby - jak tam? Co tam? Widze ze ekipa od tynkow do polecenia?? Na razie jeszcze o nic nie prosze ale MOZE juz niedlugo......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.06.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Monika, dziękuję Leżaczki już są Polinka, to jest bardzo dobra wiadomość Trzymam kciuki za sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 lully, bardzo, ale to bardzo gratuluję takiego domu! Naprawdę widać włożoną przez Ciebie pracę. Ja jednak, jak wiesz, szczególnie skupiam się na wnętrzach. I gdy zobaczyłam projekty tychże ogarnął mnie zachwyt:yes:. Są przepiękne, proste, monochromatyczne, takie, jak lubię... SUUUUPEEERRR!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts