lucka6 22.08.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Lulla, jestem pod wrażeniem każdego elementu Waszych prac Godna podziwu jest dbałość o każdy szczegół, widać to bardzo na każdym etapie. Będzie naprawdę piękny dom co do drzwi wewnętrznych, to wielkiego doświadczenia nie mam, bo mam ich tylko 3 szt. na razie, ale też mi się wydaje, że robi się je na końcu, zdecydowanie po podłogach...Przynajmniej u nas tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 23.08.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dzwi z ukryta oscieznica - oscieznice powinno sie zamontowac przed polozeniem gładzi mimo ukrytej oscieznicy drzwi wokół otworu muszą zostać obrobione,aby idealnie licowały sie ze sciana. Same skrzydla drzwi mozna zamontowac juz po gotowych podlogach. Taką informację otrzymalam od firmy Leon.Zresztą zobaczcie w wątku u Roberta Skitka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.08.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Lulla pieknie sie robi, przeczytalam pare stron wstecz i jestem pod wrazeniem Waszych prac, czy to domowych czy tez ogrodowych Ciesze sie tak samo jak ty, a moze i bardziej p.s. Lampa Beyond-kurcze nie uwierzylabym, gdybym nie sprobowala... skubanstwo bolalo jak @£$"¤ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.08.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Temat drzwi na razie zostawiam - nie mam jeszcze nawet wylewek, ale raczej nie zwrócę się w stronę Leona. Lucka, Mmelisa - dzięki Staram się, choć nie ukrywam, że mój budowlany zapał ostatnimi czasy nieco osłabł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 25.08.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Lepiej jest montować ościeżnice po podłogach. Lulla jakieś wakacje i zapał wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 26.08.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Lulla, wgląda, jak zawsze rewelacyjnie... Zapał wróci, jak tylko ktoś Cię wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.08.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Demon, Katti, miło Was widzieć Często odnoszę wrażenie, że jestem jednak na permanentnych wakacjach A wkurzają mnie sąsiedzi i ich nie pilnowany wielki kundel włażący nam do domu, nie można w spokoju wietrzyć tynków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 30.08.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Yenulka, witaj u mnie. Bardzo mi miło Namiary wysyłam w PW. Przy okazji - o co chodzi z wątkiem o elewacjach...? bardzo dziękuję za PW, zanotowałam:) W wątku o elewacjach jest Twoja wychwalana, stamtąd do Ciebie trafiłam pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 31.08.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Lulla co nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 01.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja też z niecierpliwością czekam na wnętrza w szczególności salon z fasadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.09.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Lulla co nowego ? Ja też z niecierpliwością czekam na wnętrza w szczególności salon z fasadą Cześć Dziewczyny Rozczaruję Was - nic się nie dzieje :/ Działka została docelowo podsypana przed pracami nad ogrodzeniem. Potencjalny jego wykonawca przestał jednak odbierać telefony i odpisywać na maile, tak więc temat umarł. Zaczynam też ubolewać, że nie posiadam w rodzinie ani wśród znajomych instalatora - hydraulika. Ba, żałuję, że sama nim nie jestem! Tutaj ignorancja na całej linii. Albo wyceny z kosmosu. Po wizycie na budowie, a jakże. Przestało mi być wszystko jedno ile, byle szybko. Teraz sobie ponarzekam, powybrzydzam, może zaoszczędzę. Przy okazji, jakiej firmy ogrzewanie podłogowe macie w swoich domach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja mam purmo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.09.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Cześć Dziewczyny Rozczaruję Was - nic się nie dzieje :/ Działka została docelowo podsypana przed pracami nad ogrodzeniem. Potencjalny jego wykonawca przestał jednak odbierać telefony i odpisywać na maile, tak więc temat umarł. Zaczynam też ubolewać, że nie posiadam w rodzinie ani wśród znajomych instalatora - hydraulika. Ba, żałuję, że sama nim nie jestem! Tutaj ignorancja na całej linii. Albo wyceny z kosmosu. Po wizycie na budowie, a jakże. Przestało mi być wszystko jedno ile, byle szybko. Teraz sobie ponarzekam, powybrzydzam, może zaoszczędzę. Przy okazji, jakiej firmy ogrzewanie podłogowe macie w swoich domach? Pozdrawiam Lully, skąd ja to znam??? Branza budowlana nigdy nie przestanie mnie zadziwiać... Staram się, w miarę możliwości oczywiście, wszystkie wyceny robić via e-mail, bez wizyty na budowie. Zrobiłam juz kilka eksperymentów z wycenami. Rekordowa różnica pomiędzy wyceną po wizycie na budowie a wyceną z projektu to 250%... Lucka miała rozsądnego hydraulika, zresztą moj tez bardzo w porządku. a ja mam rurki Hertz, rozdzielacze Kan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 u nas Roth X-pert:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.09.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 U mnie rozbieżność za plytkowanie- np 40 zł za m2 przez tel do 110-120 zł za m2 po wizycie na budowie:)takich to zegnalismy szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.09.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 my mamy rurki wavin, ponoć dobre mój hydraulik jest OK, choć tani nie jest ale super fachowiec Z glazurnikami miałam tak samo, wyceny od 50-150zł/m2 a ja mam podziurawioną sporą część parkietu na górze wstała nam podłoga, parkieciarz wstrzykuje zastrzyki z kleju żeby poprawić sytuację bez zrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.09.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 My mamy Kisan ...znaczy scienne się tynkuje a podłogowe się bedzie niebawem robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.09.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Ogłoszę jeszcze u siebie Pilnie potrzebuję solidnych wykonawców wylewek z miksokreta, z poważnym podejściem do tematu. Najchętniej wzięłabym ekipę, która wylała mi rok temu spadki na stropodachu, ale wątpię, żeby pokonali 250 km celem samego ustalenia poziomu 0 i warstw styropianu. Bami, zachwalany przez Ciebie wykonawca mnie olał, a Twój, Zygii, nie chce się ze mną spotkać "brudny po robocie", mimo, że chcę mu za tą "randkę" nieźle zapłacić Ratujcie dobrzy ludzie, a do 10 października odwdzięczę się nowymi fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.09.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Bami, zachwalany przez Ciebie wykonawca mnie olał, a Twój, Zygii, nie chce się ze mną spotkać "brudny po robocie", mimo, że chcę mu za tą "randkę" nieźle zapłacić lull, tak mi przykro ... U mnie i u sąsiadów naprawdę spisali się na medal... Już nigdy nikogo chyba nie polecę, branża budowlana jest kompletnie nieprzewidywalna... ale ale... Skoro szukasz juz wylewkarzy, to "mizianie się" z podłogówką zdaje się zakończone sukcesem A ja dalej się.... miziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 22.09.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 czyli na foty trzeba czekać jeszcze 3 tygodnie ?? to już w sumie będzie miesiąc i trzy tygodnie!! litości :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts