lullaby 10.10.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 jedziemy na tym samym "odpływie" Ciekawa jestem, jaką cenę wynegocjowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Lulla!! :wave: ale fajnie z tymi wylewkami co nie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif ciesze sie baardzo , ale to bardzo bardzo http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.10.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Mmeliska, dzięki Jeszcze ogrodzenie, brama i będzie stan deweloperski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Ojj ja to bym okreslila jako stan lepszy niz deweloperski bynajmniej wiesz w co zainwestowalas nadal sie ciesze hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.10.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zdecydowanie stan deweloperski będzie tylko z nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Hej ! Te wylewki wyglądają tak ładnie jakby to była żywica epoksydowa Ładnie to prawda. Fajny etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Wylewki super, ja jadę jutro zobaczyć swoje :rolleyes: cieszy bardzo ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannapoznan 14.10.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 lullaby czy Ty hartowałaś swoje okna? bo właśnie stoję przed taką decyzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dianasj 14.10.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Lullaby , powiedz prosze czy wybraliscie juz plytki do lazienki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 14.10.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dopiero od kilku dni kręcę się na forum i od razu strzał w 10 - znalazłam Twój dziennik budowy. Kiedy zobaczyłam inspiracje podskoczyłam do góry - te same mam na swoim dysku . A później do 4 rano czytałam ten wątek i spać już dalej nie mogłam. Twój dom jest zachwycający! Oniemiałam. Trzymam kciuki za szybki przekręt w zamku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.10.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Demon, ivy17, dzięki Ivy, jesteśmy na tym samym etapie? Joannapoznan, dianasj - witam serdecznie u mnie Joanna, kilka słów nt. posyłam w PW. Diana, w łazienkach przewidziany jest kamień - jeszcze nie został wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.10.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Cześć Katiusha! Witaj na forum i w moim dzienniku Bardzo dziękuję za miłe słowa Twój avatar już mi się podoba, zobaczymy więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 14.10.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Chciałam budować napięcie najpierw . Na dniach wrzucę jakiś konkret. Wciąż biję się z myślami, czy obecna forma, to już spełnienie marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.10.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Czekam i przebieram nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 15.10.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ja też często przebieram, a właściwie od pewnego czasu mam wrażenie, że nieustannie . I chętnie bym zobaczyła, jaki masz plan łazienkowy, bo u mnie w głowie aktualnie łupek (ale mi się pewnie jeszcze 12 razy zmieni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.10.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 W małej łazience przewidziana jest calacatta, a projekt dużej wciąż się tworzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 16.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Piękny ten kamień. Ma klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 17.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Lullaby, jeśli ta łazienka z calacattą będzie mała, to olaboga, jaka duża będzie w takim razie duża łazienka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.10.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Aaa, Kochana, to, co widziałaś TAM, mniemam , to wizja architekta Ta koncepcja zakłada praktycznie takie samo wykończenie obu łazienek. Nie odpowiada mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 17.10.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No, no, jak zamierzasz zmieniać, to sibsiutko wrzucaj wizje, bo straciłam niepowtarzalną okazję do inwigilowania Twoich zamiarów . Czy jak szukałaś calacatty, natknęłaś się może na kamień biały-prawie biały? Szukam od paru miesięcy i to co ściągają kamieniarze twierdząc, że jest jak śnieg, zwykle się okazuje śniegiem w smogowym mieście. Na razie mi wyszło, że zostaje kompozyt, ale jeszcze się bronię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts