Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzięki, bardzo ładne :yes: Może za rok... :rolleyes:

Co u Ciebie, Katiuszka?

Właśnie o to mi chodziło - kup sobie po świętach za połowę ceny, na przyszły rok będą jak znalazł :).

U mnie kicha, projekt nie dość, że nadal nieskończony, to prawdopodobnie architekt nie przeczytał planu (wrrrr!) i szanse na PnB są znikome. Bardzo brzydko już z nimi rozmawiam.

Więc... zaczęłam rozmowy z nowymi architektami :).

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Napisz, proszę, jakie przeznaczenie będzie miało to gniazdo podłogowe. zaintrygowało mnie jego umiejscowienie.

Pod kanapą? :D Do lamp, do ładowania kompa, itp., jeszcze nie wiem w sumie. Może w ogóle utnę kabel :) Chodziło mi o to, że na pewno nie będzie ozdobą na środku salonu ;)

Marta, wiesz na co czekam? :rolleyes:

o rany Robert nie idź tą drogą...;) kładzenie sie w kominku może się źle skończyc....;)

boski lula, boski...pół drzewa tam wcisniesz bez większego problemu;) jak rozpalisz juz o mamuniu ale będzie efekt:yes: ja to juz widze oczami wyobraźni u Ciebie- sama mam kominek-popiardółkę w porównaniu do tego korytka;) ale i tak daje cudny efekt szczególnie jak wyłączy się wszystkie światła :D

pięknie jest....:yes::yes::yes:

Witaj lullaby http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif

ja z mila checia moge przysiasc przy kominku, ale blagam nie zapraszaj mnie do polozenia sie w nim :D

moze mi pupe nieco podpiec ;) :D

wiec chetna nie jestem do tej opcji :D

Ojj pieknie on wyglada :yes:

w sam raz na ta sniezyce, ktora u mnie panuje... ahhh szkoda ze nie mam u siebie takiego...milo by bylo przysiasc na kocu... lampeczke winka wyciagnac i wpatrywac sie w strzelajace iskry :)