Katiusha 02.12.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzięki, bardzo ładne Może za rok... Co u Ciebie, Katiuszka? Właśnie o to mi chodziło - kup sobie po świętach za połowę ceny, na przyszły rok będą jak znalazł . U mnie kicha, projekt nie dość, że nadal nieskończony, to prawdopodobnie architekt nie przeczytał planu (wrrrr!) i szanse na PnB są znikome. Bardzo brzydko już z nimi rozmawiam. Więc... zaczęłam rozmowy z nowymi architektami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katiusha 02.12.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 O matulu, jak pięknie u Ciebie, pokładłam się z zachwytu na łopatki. Mi to okno narożne baaaardzo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 02.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Lullaby,jak to "może za rok" Jakie MOŻE . Ja protestuję! Napisz, proszę, jakie przeznaczenie będzie miało to gniazdo podłogowe. zaintrygowało mnie jego umiejscowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.12.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Więc... zaczęłam rozmowy z nowymi architektami . Znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.12.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Napisz, proszę, jakie przeznaczenie będzie miało to gniazdo podłogowe. zaintrygowało mnie jego umiejscowienie. Pod kanapą? Do lamp, do ładowania kompa, itp., jeszcze nie wiem w sumie. Może w ogóle utnę kabel Chodziło mi o to, że na pewno nie będzie ozdobą na środku salonu Marta, wiesz na co czekam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.12.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dziś w roli głównej: kominek http://images64.fotosik.pl/446/7898307c7a7b65cbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 03.12.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dziś w roli głównej: kominek Lullaby, Kominek obłędny !! Pomogłaś mi podjąć decyzje co do wielkości telewizora ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 04.12.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jesteś pewna, że to kominek? Ktoś Ci mocno kubistyczne solarium sprzedał. Przecież tam się można wygodnie położyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 04.12.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 o rany Robert nie idź tą drogą... kładzenie sie w kominku może się źle skończyc.... boski lula, boski...pół drzewa tam wcisniesz bez większego problemu;) jak rozpalisz juz o mamuniu ale będzie efekt:yes: ja to juz widze oczami wyobraźni u Ciebie- sama mam kominek-popiardółkę w porównaniu do tego korytka;) ale i tak daje cudny efekt szczególnie jak wyłączy się wszystkie światła pięknie jest....:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 04.12.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Lullaby, zastrzeliłaś mnie wielkością wkładu kominkowego. Gigant:jawdrop: Jakie są jego wymiary??? p.s Pamietam, pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.12.2013 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Amglad, Zygii dzięki Nie mogę się doczekać pierwszego ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.12.2013 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Jesteś pewna, że to kominek? A jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.12.2013 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Lullaby, zastrzeliłaś mnie wielkością wkładu kominkowego. Gigant:jawdrop: Jakie są jego wymiary??? Marta, szyba 135x53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.12.2013 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Trwa montaż i powstaje zabudowa Edytowane 30 Stycznia 2014 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 05.12.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jesteś pewna, że to kominek? Ktoś Ci mocno kubistyczne solarium sprzedał. Przecież tam się można wygodnie położyć... Ups... położyć się w kominku- wtedy nie będzie to solarium Ale przy pomysłowej zabudowie zapiecek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bedzie super! Juz nie moge doczekać sie końcowego efektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.12.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) A teraz zapraszam wszystkich chętnych do położenia się w kominku: http://images64.fotosik.pl/455/b676afe148077d1emed.jpg Edytowane 30 Stycznia 2014 przez lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witaj lullaby http://www.pic4ever.com/images/bighug.gif ja z mila checia moge przysiasc przy kominku, ale blagam nie zapraszaj mnie do polozenia sie w nim moze mi pupe nieco podpiec wiec chetna nie jestem do tej opcji Ojj pieknie on wyglada w sam raz na ta sniezyce, ktora u mnie panuje... ahhh szkoda ze nie mam u siebie takiego...milo by bylo przysiasc na kocu... lampeczke winka wyciagnac i wpatrywac sie w strzelajace iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.12.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ja z mila checia moge przysiasc przy kominku, ale blagam nie zapraszaj mnie do polozenia sie w nim moze mi pupe nieco podpiec Wiadomo, szkoda by było Dzięki, Mmelisa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.12.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Wiadomo, szkoda by było Dzięki, Mmelisa! kominka, ognia czy mnie Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts