Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć lula,

będziesz miała piękny dom. Wiadomo, zajęli się tym profesjonaliści :yes: Z przyjemnością będę zaglądać częściej, tym bardziej, że zaczynasz już wnętrza. A to mój ulubiony etap budowy :D

Pozdrawiam Cię i tym samym subskrybuję sobie Twój dziennik, żeby już mi nie umykał.

PS. Kominek mega :D

Witam się i ja:welcome:

Cudowny projekt! Będę podglądać i zachwycać się pomysłami. I powzdycham trochę - co za kominek:jawdrop:

Pozdrawiam i życzę samych sprawdzonych i solidnych ekip.

Pozdrawiam:)

Ch

Cześć Magda, cześć Chloe :) Dziękuję Wam za miłe słowa i zapraszam serdecznie.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lullaby..co tam u Was ciekawego teraz na tapecie ?

Pozdrawiam cieplutko :hug:

Melisko, obecnie niewiele się dzieje. W najbliższym tygodniu kończymy kominek i bramę. Jako, że całkowicie zmieniłam koncepcję dużej łazienki, pod koniec miesiąca gościmy ponownie tynkarzy. Przy okazji obrobią docelowo okna i wykonają ostateczne szlifowanie.

Ściskam :*

Witam sie nieśmiało lullaby :) Kominek obłędny :jawdrop: Chociaż już obudowany nie sprawia wrażenia tak wielkiego, przynajmniej na zdjeciach. Pozdrawiam

Witaj Agulla, czas się ośmielić ;) Kominek mi też już zmarniał :) W przyszłym tygodniu, po wykończeniu, powinien znów nabrać wyglądu.

Pozdrawiam i zapraszam częściej.

Cześć Lullaby,

Dziękuję za kontakt do TORA WENTYLACJA - zobaczę jak wycenią mi wentylację:)

Tamizo - świetny wybór. Bardzo podobają mi się twoje projekty wnętrz i według mnie bardziej pasują całościowo do bryły budynku niż wnętrza na wizkach arch. Marcina Rubik - choć uwielbiam drewno i u mnie będzie go baaardzo dużo. Jestem pod wrażeniem, że wybrałaś dwóch najbardziej cenionych dla mnie architektów w Polsce - uwielbiam ich projekty. W zeszłym roku bacznie śledziłam realizację budowy domu jednorodzinnego TAMIZO Oliwki - szkoda, że przestała udzielać się na forum:sad: Ciekawe czy już zakończyła budowę tego domku:confused:

Kiedy planujesz się wprowadzić? Pytam z ciekawości, gdyż jesteś 2 kroki przede mną a ja muszę do pół roku i zastanawiam się czy dam radę:bash:

Pozdrawiam:bye:

Cześć BESZO!

Cieszy mnie Twoja opinia. Jestem bardzo zadowolona z obu wyborów - teraz podjęłabym taką samą decyzję.

Marcin przygotował te wnętrza bardziej dla siebie i na potrzeby publikacji w jednym z magazynów. Mimo wszystko jestem mu bardzo wdzięczna, że pokazał mi dom od środka, zanim jeszcze zdjęto humus.

Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę w ciągu pół roku, ja już się nie spinam, mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia ;)

Lullaby, ile m3 betonu poszło? ja dziś podliczyłem i na sso poszło mi 150m3. U Ciebie pewnie jeszcze 300. Dom macie super.

Czy posiadasz wizualizację ogrodzenia? Wstępnie podoba mi się, a poszukuję pomysłu na pełne ogrodzenie u mnie:).

Co z Torą było nie tak? Jestem z nimi wstępnie dogadany.

Edytowane przez Adam626

Adam, zaskoczyłeś mnie pytaniem :) Sięgnęłam do notatek - na same fundamenty poszło ponad 50 m3 ;)

Ogrodzenie jest po prostu białym pełnym murem - to znaczy kiedyś będzie, bo teraz jest pomarańczowo-betonowe. Poszukam wizki.

Tora wymieniła w ciągu roku personel biura. Kontakt stał się utrudniony, żeby nie nazwać go żadnym. Zwróciłam uwagę - być może ktoś wyciągnął wnioski. Samą pracę ekipy pod wodzą Pana Giermka wciąż uważam za profesjonalną.

Monika, zdaję relację :) Duża łazienka będzie cała biała :)

Lullaby , jako ze FM sie zgodzilo na umieszczenie tej akcji

to chce Was rowniez prosic o pomoc dla Coreczki naszej forumowiczki E&K.

Wiem, ze przy budowie pieniazki sa potrzebne, ale tutaj liczy sie kazdy grosz, kazda zlotowka..

chodzi o zbiorke pieniazkow na operacje serduszka, gdzie w Polsce lekarze nie daja takich szans, a w Rzymie tak...

mamy czas do 1 marca, a kwota jaka trzeba uzbierac to 29000Euro.

Na dzien wczorajszy udalo sie zebrac 54500zl

Tutaj znajdziecie wiecej informacji w tej sprawie

http://forum.muratordom.pl/showthrea...ocy-wada-serca!!!!

My sie tez dolozylismy, i ja staram sie umieszczac informacje na swoim koncie fb.

Jezeli macie taka mozliwosc, to nie badzcie obojetni i tez pomozcie.

Mam nadzieje, ze sie Lullaby nie gniewasz za umieszczone tutaj ogloszenie.:hug: