lullaby 18.01.2014 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Cześć lula, będziesz miała piękny dom. Wiadomo, zajęli się tym profesjonaliści Z przyjemnością będę zaglądać częściej, tym bardziej, że zaczynasz już wnętrza. A to mój ulubiony etap budowy Pozdrawiam Cię i tym samym subskrybuję sobie Twój dziennik, żeby już mi nie umykał. PS. Kominek mega Witam się i ja:welcome: Cudowny projekt! Będę podglądać i zachwycać się pomysłami. I powzdycham trochę - co za kominek:jawdrop: Pozdrawiam i życzę samych sprawdzonych i solidnych ekip. Pozdrawiam:) Ch Cześć Magda, cześć Chloe Dziękuję Wam za miłe słowa i zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.01.2014 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Lullaby..co tam u Was ciekawego teraz na tapecie ? Pozdrawiam cieplutko Melisko, obecnie niewiele się dzieje. W najbliższym tygodniu kończymy kominek i bramę. Jako, że całkowicie zmieniłam koncepcję dużej łazienki, pod koniec miesiąca gościmy ponownie tynkarzy. Przy okazji obrobią docelowo okna i wykonają ostateczne szlifowanie. Ściskam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 18.01.2014 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam sie nieśmiało lullaby Kominek obłędny Chociaż już obudowany nie sprawia wrażenia tak wielkiego, przynajmniej na zdjeciach. Pozdrawiam Witaj Agulla, czas się ośmielić Kominek mi też już zmarniał W przyszłym tygodniu, po wykończeniu, powinien znów nabrać wyglądu. Pozdrawiam i zapraszam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Na wizkach ten kominek też nie wygląda jakoś ogromnie. Lulla, u Ciebie też będą te zajefajne pufy MOI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.01.2014 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Masz rację - kominek na wizkach jest mniejszy. Wybraliśmy dłuższy wkład. Pufy MOI - nie znam, znalazłaś je w moich wnętrzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Umiejscowienie kominka się zgadza, więc uznałam, że to Twoje wnętrza Mam na myśli te worki http://blog.kaluinteriors.com/wp-content/uploads/2011/01/a-moi-3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.01.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 To lounge chair Roo fińskiej firmy Woodnotes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Myślałam, że to worek z Ligne Roset:rolleyes: Ale dzięki za namiar. Lubię takie perełki Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 19.01.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Cześć Lullaby, Dziękuję za kontakt do TORA WENTYLACJA - zobaczę jak wycenią mi wentylację Tamizo - świetny wybór. Bardzo podobają mi się twoje projekty wnętrz i według mnie bardziej pasują całościowo do bryły budynku niż wnętrza na wizkach arch. Marcina Rubik - choć uwielbiam drewno i u mnie będzie go baaardzo dużo. Jestem pod wrażeniem, że wybrałaś dwóch najbardziej cenionych dla mnie architektów w Polsce - uwielbiam ich projekty. W zeszłym roku bacznie śledziłam realizację budowy domu jednorodzinnego TAMIZO Oliwki - szkoda, że przestała udzielać się na forum:sad: Ciekawe czy już zakończyła budowę tego domku:confused: Kiedy planujesz się wprowadzić? Pytam z ciekawości, gdyż jesteś 2 kroki przede mną a ja muszę do pół roku i zastanawiam się czy dam radę Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.01.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cześć BESZO! Cieszy mnie Twoja opinia. Jestem bardzo zadowolona z obu wyborów - teraz podjęłabym taką samą decyzję. Marcin przygotował te wnętrza bardziej dla siebie i na potrzeby publikacji w jednym z magazynów. Mimo wszystko jestem mu bardzo wdzięczna, że pokazał mi dom od środka, zanim jeszcze zdjęto humus. Trzymam kciuki za Twoją przeprowadzkę w ciągu pół roku, ja już się nie spinam, mam jeszcze kilka rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 20.01.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Karola bardzo dobre podejście - nie ma co sie spinać, tylko ze spokojem realizować plany:) Powodzenia i czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 22.01.2014 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Bardzo zdrowe podejście Lully a ja właśnie zawaliłam, że cały zeszły rok się nie spinałam lecz prowadziłam budowę w ślimaczym tępie, więc teraz muszę nadgonić Przynajmniej sobie na spokojnie dopieścisz wnętrza i będą jak spod igły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 23.01.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 witam sie i ja :)piekne rzeczy zobaczylam w Twoim domku http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif i jak sie okazalo juz tu bylam jak kominek tylko przybyl do salonu i mial sluzyc jako solariumhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/01icon_lol2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 24.01.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Lullaby, ile m3 betonu poszło? ja dziś podliczyłem i na sso poszło mi 150m3. U Ciebie pewnie jeszcze 300. Dom macie super. Czy posiadasz wizualizację ogrodzenia? Wstępnie podoba mi się, a poszukuję pomysłu na pełne ogrodzenie u mnie:). Co z Torą było nie tak? Jestem z nimi wstępnie dogadany. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Adam626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.01.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Adam, zaskoczyłeś mnie pytaniem Sięgnęłam do notatek - na same fundamenty poszło ponad 50 m3 Ogrodzenie jest po prostu białym pełnym murem - to znaczy kiedyś będzie, bo teraz jest pomarańczowo-betonowe. Poszukam wizki. Tora wymieniła w ciągu roku personel biura. Kontakt stał się utrudniony, żeby nie nazwać go żadnym. Zwróciłam uwagę - być może ktoś wyciągnął wnioski. Samą pracę ekipy pod wodzą Pana Giermka wciąż uważam za profesjonalną. Monika, zdaję relację Duża łazienka będzie cała biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 31.01.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kominek przygotowany do malowania, po raz pierwszy ujrzany wieczorową porą, prezentuje się tak: http://images65.fotosik.pl/611/4a90cb2ef7b84db3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 01.02.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Lullaby , jako ze FM sie zgodzilo na umieszczenie tej akcji to chce Was rowniez prosic o pomoc dla Coreczki naszej forumowiczki E&K. Wiem, ze przy budowie pieniazki sa potrzebne, ale tutaj liczy sie kazdy grosz, kazda zlotowka.. chodzi o zbiorke pieniazkow na operacje serduszka, gdzie w Polsce lekarze nie daja takich szans, a w Rzymie tak... mamy czas do 1 marca, a kwota jaka trzeba uzbierac to 29000Euro. Na dzien wczorajszy udalo sie zebrac 54500zl Tutaj znajdziecie wiecej informacji w tej sprawie http://forum.muratordom.pl/showthrea...ocy-wada-serca!!!! My sie tez dolozylismy, i ja staram sie umieszczac informacje na swoim koncie fb. Jezeli macie taka mozliwosc, to nie badzcie obojetni i tez pomozcie. Mam nadzieje, ze sie Lullaby nie gniewasz za umieszczone tutaj ogloszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.02.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Melisko, nie gniewam się, akcję popieram, cegiełkę dorzuciłam Dzięki Koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 :hug::hug: i dodam, ze kominek prezentuje sie zaje....fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts