lullaby 06.02.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Drimeth, Zygii, Tomek, Amglad, dzięki Wam za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.02.2014 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 nie byłbym sobą gdybym nie spytał czym kleili tą blachę do podłoża ? Nie zaimponuję Ci Nie mam bladego pojęcia - musisz zapytać p. Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 08.02.2014 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ..Czy to kominek Metalfire? Wyglada swietnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 08.02.2014 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Czy to Metalfire? Sorki ze pytam drugi raz (nie wiem czy dodalem prawidlowo pierwsza wiadomosc). Gratuluje projektu i wnetrza. Wlasnie jestesmy na etapie wyboru dzialki pod Poznaniem na budowe naszego minimalistycznego domu PHI (architekt z Wawy) nowoczesne domy.pl Bede bardzo wdzieczny za info dotyczace ekipy budowlanej. Ehhh w UK gdzie teraz mieszkamy nie ma szans na pozwolenie wiec rodzinka wraca do PL by zrealizowac swoje plany. Kuchnie ktora wczesniej dodalas jako inspiracje robia nasi znajomi z Minusa z Belgii. Jestesmy teraz w trakcie dwoch projektow w Londynie ktore bedziemy robic wspolnie z Minusem. Polecam wanny z Bycoccon z NL. Mamy ich produty u nas w salonie. Sa stosunkowo tani (porownuje ich do Boffi lub KOSa). Drzwi polecam od Jacka Wiechetka z Warszawy ktory nam wykonuje kuchnie autorskie. Bylismy kiedys dilerem Minimala. Trzymajcie sie od nich z daleka! jakos fatalna....pisze to jako przestroge choc widzialem ze dodalas wyspe z Boffi z salonu z Mediolanu. Ok rozpisalem sie...przepraszam!!! ale milo jest widziec jak powstaje inny dom i wnetrze....inaczje mowiac prawidlowe! Pzdr Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 08.02.2014 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 zastanawialas sie nad kamieniem.... Polecam braci Wisniewskich z W-wy. Minotti przy nich pada jesli chodzi o jakosc. Wlasnie teraz poprawiamy kuchnie mowiac bardzo delikatnie zle zrobiona przez Minotti u klienta w Londynie w Hampsted..... jesli masz jakiekolwiek pytania odnosnie kamienia sluze pomoca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 08.02.2014 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 kuchnia zrobiona w w-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 08.02.2014 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 [ATTACH=CONFIG]241435[/ATTACH] kuchnia zrobiona w w-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.02.2014 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Witaj Maciejdz! Dziękuję za miłe słowa i rady. Kominek to Brunner, choć istotnie, wykończenie podobne do Metalfire Bycoccon ma w swojej ofercie jedynie wanny obłe, a ja poszukuję prostokątnej. W kuchni oczekuję trochę innych rozwiązań, uchwyt, który pokazałeś wykorzystałam już w drzwiach wejściowych Podoba mi się za to brak cokołu. Ekipy od SSO Ci nie polecę. Mieli kilka niegroźnych budowlanych wpadek, ale braku kultury osobistej nie jestem w stanie wybaczyć. Pozdrawiam i trzymam kciuki za udaną realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejdz 09.02.2014 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Bycocoon moze zorbic rowniez taka jaka jestescie zainteresowani... jak mowi kolega Olinka Okraglinka okragle jest fajne ale ja wole/lubie kwadratowe/prostokatne Brak cokolu jest fajny wizualnie ale nie polecam tego rozwiazanie do kuchni gdzie fronty sa z lakieru badz okleina drewniana...to zdaje egzamin w przypadku corianu badz hpl. Inny material zbyt szybko ulegnie zniszczeniu.... (slady od sprzatania podlogi odkurzaczem, vileda itd) Kuchnie minimalistyczne w rozsadnej cenie robi Acheo. Ten sam material co w przypadku kuchni Bulthaup model b1.... czekam na wiecej zdjec. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea111 20.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Dzięki, mi też się podoba Detal wykończenia : http://images65.fotosik.pl/613/d90594328350cb26med.jpg Cokół i przy okazji jedyne kolory w moim domu: http://images61.fotosik.pl/611/052e050ae6c5e662med.jpg Czy ja mogę prosić o namiary na wykonawców tej obróbki blacharskiej ?? Błagam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.02.2014 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Bea111, witaj Obróbkę blachy zlecała firma montująca kominek - Twój Kominek Paweł Zarzycki z Łodzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 21.02.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Hej Lulla, kopę lat, prawda - musiałem się skoncentrować i przegrupować Odpisuję tu, bo piotrmin już w ogóle się pogubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.02.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Hej, hej, przeczytałam u Zygiego, że macie stan zero - wielkie gratulacje! Okna wybrane? Projekt wnętrz gotowy? Zorganizuj się i wrzuć kilka fotek Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 03.03.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Piękny kominek, fajne proporcje i detal wykończenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.03.2014 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dzięki demon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.03.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Lulla :hug::hug: Mam nadzieje, ze u Ciebie/Was wszystko w porzadku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 O, wykończeniówka to jest to co tygryski lubią najbardziej Subskrybuję, żeby nic nie przegapić. Idealne wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannapoznan 21.03.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pięknie!!! kocham ten czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 30.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cześć Karolina, Coś za cicho u ciebie - zaglądam z nadzieją na piękne wnętrza a tu nic:( Nie daj się prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 10.04.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Cześć Lullaby, Z szacunku do zaglądających i kibicujących prosimy o jakikolwiek wpis, jeśli nie ostrzegam napiszę oficjalną skargę o redakcji muratora (jak wiesz dotrzymuje słowa) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts