rasia 10.04.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Popieram przedpiszącego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 10.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 ...też podpiszę się pod skargą !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 20.04.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Karolina, życzę Tobie cudownych świąt Wielkanocnych oraz abyś kolejne święta spędziłaś w nowym pięknym domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.04.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.05.2014 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 BESZO, Rasiu, bardzo dziękuję za życzenia. Ostatnio faktycznie rzadko tutaj zaglądam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.05.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Lullaby, mam nadzieje, ze to z powodu wykonczeniowki a nie z zapomnienia o nas bo tez dolacze do przedpiszacych i sie podpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 03.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Odezwała się i znów uciekła. Lully, tęsknimy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KMI 07.05.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Domek godny pozazdroszczenia, a jeszcze nieskończony. Bardzo ciekawa bryła, widać że właścicielka ma całkiem, całkiem niezły gust Bardzo fajny patent z podciętym cokolikiem, zawsze mnie irytowały odstające cokoły, a tu proszę można inaczej. Kominek też boski, no ale przy takich przestrzeniach mniejszy mógłby się zagubić gdzieś w kącie. Z niecierpliwością będę wyczekiwał relacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 08.05.2014 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 BESZO, Rasiu, bardzo dziękuję za życzenia. Ostatnio faktycznie rzadko tutaj zaglądam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie. Karolino, jak postępy wnętrzarskie? Wrzuć jakieś fotki dla inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.05.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witaj KMI i dzięki za miłe słowa Tomek, widziałam Twój bunkier Piękny i solidny, bez dyskusji. Przypomniałeś mi, że na dachu płaskim odwróconym do dziś nie mam dociskowej warstwy żwiru Meliska, Marta, nie zapomniałam o Was W ostatnim czasie budowałam... nowe miejsca pracy, dom musiał poczekać Nie wiem, czy pisałam, jedna z łazienek ma być biała, z wykorzystaniem spieków kwarcowych 3x1 m - czekają już na budowie. Podłoga produkuje się już chyba piąty miesiąc we Włoszech. I takie tam, inne, bez kompromisów, choć jestem już szczerze zmęczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 12.05.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Nie, nie pisałaś o białych spiekach. Uwielbiam spieki - na ostatnich targach Arena Design w Poznaniu widziałam całą wyspę kuchenną wykonaną ze spieków,(fronty i blat) i byłam zachwycona. Ten materiał daje naprawdę ogromne możliwości. Wyobrażm sobie, że jestes juz zmęczona, ale to zapewne takie fajne zmęczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 17.05.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Jak tam, co tam ??? Daj nam Kochana w międzyczasie chociaż swoją piękną elewacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.06.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Trwa układanie podłogi: http://images61.fotosik.pl/1051/ad70ae2d656769d3med.jpg Pozdrawiam wszystkich czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygii 06.06.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Trwa układanie podłogi: Pozdrawiam wszystkich czytających Modlitwy pomogły :D Jest bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 07.06.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Jak prawdziwa kobieta Karolino otoczka tajemniczości pozostała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.08.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dawno mnie tutaj nie było. Z ciekawostek: sufity w wielu miejscach wymagały ponownego gładzenia i przytarcia. Karton-gipsy pozostawiały wiele do życzenia, testy w ciemności z latarką uwidoczniły nawet wkręty mocujące płyty. Za czujność dziękuję Wykonawcy, Panu Piotrowi PROFESIONALREMONT Żałuję tylko, że wcześniej tego nie sprawdziłam. Mocno zaufałam ekipie polecanej na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 21.09.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Karolina wrzuć coś na pożarcie; nie wierzę że nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.10.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Już nic nie wrzucam Ale zaglądam do Waszych dzienników i śledzę czasem różne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.10.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Lula, to niesprawiedliwe Ale pewnie jest powód Teraz tylko pozostaje mi wyobrazic sobie efekt końcowy. Edytowane 22 Października 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 23.10.2014 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 No bez kitu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts