lo_la 18.08.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Hej Lullaby po cichutki licze na to ze jeszcze kiedys tu wejdziesz....Jestem w trakcie budowy domu .i dziekuje Tobie za to ze moglam zapisac do swojego zeszyciku duzo waznych podpowiedzi,Czy moge liczyc na podpowiedzi (priv) gdybym sobie z czyms nie radziła? Pozdrawiam ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lo_la 28.10.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Prosze zdradz nazwe tej baterii ;* bo bardzo mi sie podoba ale nie wiem gdzie mam ja zdobyc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lo_la 28.10.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Prezentacja mojej ukochanej baterii (specjalnie dla Oliwki ) - w innym języku nie było http://www.youtube.com/watch?v=iUfxe36tMWA chodzi mi o ta baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.10.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 to Agape, seria Sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lo_la 02.11.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 mi_mała Dziekuje ;*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts