eniu 25.09.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Mój dom projektował konstruktor (kumpel). Nad salonem mam antresolę,o rozpiętości 7 m.,opierającą się na słupie (w projekcie) . Na pytanieczemu tak , dostałem odpowiedź - bo przekrój jednej belki byłby za duży,i fatalnie by wyglądał.Gdy zacząłem wirtualnie ustawiać wypoczynek w nawiązaniu do tego słupa , nic mi nie wychodziło. Poprosiłem o grubąbelkę . I co się okazało ? Że gruba była grubsza od chudej o 3 cm! Chłopaki czasem rysują coś bo taki maja akurat nastrój, coś im się wydaje,nie chce im się policzyć, albo ma być taniej ...Nie ma w tym nic złej woli, czy braku wiedzy. Ot słabszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.09.2011 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzięki za info Spotkanie mam za tydzień. Potem opisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts