alphatom79 25.09.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam. Mam pewien problem chcę przesłać bezprzewodowo sygnał HD z dekodera cyfrowego do projektora czy znacie jakieś dobre i sprawdzone urządzenia ? (szukałem necie ale wszystkie jakieś drogie i nie wiem jak się sprawują w rzeczywistości). Jak na razie poprowadzenie przewodów nie wchodzi w grę, no chyba że nie będzie innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matskocz 11.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Sam mam bezprzewodowy przesyl zwyklego sygnalu, nie HD i powiem ze nie polecam tego. Sa zaklocenia, widac "szum" obrazu, a dodam, że też w najtańsze urządzenie nie inwestowałem. Dlatego obawiam sie że tańszy sprzet z opcja HD rowniez nie bedzie sie sprawdzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 12.10.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 o ile wiem, to przesył HD jest możliwy, ale jeżeli chcemy mieć jakość choćby jak z pospolitego kabla HDMI 10zł/mb to na urządzenia bezprzewodowe wydać musimy kilkadziesiąt (!!) tysięcy złotych...jeżeli już to nie wiem czy nie taniej zrealizować to przez WiFi za pośrednictwem odtwarzacza HD przy TV i routera WiFi podłączonym do dysku sieciowego z obsługą uPnP...pamiętać należy, że film full HD to strumień około 40-50MBit/s... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redlum 18.10.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no bez przesady WHDI powoli wchodzi na salony - ceny już są poniżej 1000zł - np http://www.dealextreme.com/p/edup-whdi-hdmi-wireless-hd-av-transmitter-receiver-kit-100596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts