Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Protestuję.Widzę dwa okrągłe elementy i wężyk, rurka w przekroju! Okrągła! Jakże to tak!

Wiem, wiem. Ale przekopałam caluteńki internet i kwadratowych rurek ani wężyków nie robią :rotfl:

Skandal :mad:

Narendil, chyba czas opatentować kwadratowy wężyk ;)

Hmm :rolleyes:

Wiem, wiem. Ale przekopałam caluteńki internet i kwadratowych rurek ani wężyków nie robią :rotfl:

Skandal :mad:

:rotfl:

No łazieneczka obcykana :cool: - ja też mama problem z tymi płytkami :rolleyes:

Kibelek do Wc podoba mi się pierwszy :)

A umywalka - jest bossska :lol:

Idzie lato moja droga http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-731252.gif trza japonki i krótkie rękawy wyciągać :wiggle:

Mirelko, tak w skrócie :) Co to adres IP to wiesz. A 127.0.0.1 to jest adres Twojego komputera, czyli HOME :) Cokolwiek wyślesz na ten adres, to wróci do Ciebie.

Jak nie napiszę doktoratu, to się przebranżowię i będę kwadratowe wężyki projektować :lol2:

Czarno biała umywalka cuuudna też na niż choruje ale nie mam miejsca, stanowczo mam za mało łazienek :mad:

Kibelek pierwszy fajny :)

Two, a ile masz?

Dwie to stanowczo za mało.

Jak ja żyłam do tej pory z jedna? A już wiem, urządzałam się pod sam koniec ciąży :p

Mam.... dwie :D i miniaturowy kibelek ale to stanowczo nie może się liczyć jako łazienka :p

O, to o jedną więcej niż ja :p Bo ja swój kibelek liczę.

Jak to wizualek nie będzie :stirthepot: :rotfl:

Obawiam się, że mąż mógłby mieć coś przeciwko :rotfl:

Jezu zapomniałam, że u mnie też wężyki okrągłe! I co teraz?! :)

Deszczownica bardzo fajna, umywalka z miastem też. WC i bidet z pewnych względów podobają mi się szczególnie :D Grzejnik fajny.

Nie jestem przekonana tylko do wc kompakt, ale ja mam fioła na tym punkcie, więc moje zdanie tu się zupełnie nie liczy :)