Drop_Inn 25.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Narendil, chyba czas opatentować kwadratowy wężyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Protestuję.Widzę dwa okrągłe elementy i wężyk, rurka w przekroju! Okrągła! Jakże to tak! Wiem, wiem. Ale przekopałam caluteńki internet i kwadratowych rurek ani wężyków nie robią Skandal Narendil, chyba czas opatentować kwadratowy wężyk Hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Właśnie, to jest myśl ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ulala jakie piękne łazienki się zapowiadają Kwadratowa deszczownica boska i ta biało-czarna umywalka też Buziole zostawiamhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/cmok.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oporządzę dzieciaki i zaraz wpadam Aniu do Ciebie bo widzę łazienka na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 04:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Aga, dzięki!Tą czarno-białą umywalką jestem okrutnie zauroczona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oporządzę dzieciaki i zaraz wpadam Aniu do Ciebie bo widzę łazienka na tapecie Oporządzaj Mój czas się kończy, zbieram się do pracy. Chyba znowu będzie ładna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Wiem, wiem. Ale przekopałam caluteńki internet i kwadratowych rurek ani wężyków nie robią Skandal No łazieneczka obcykana - ja też mama problem z tymi płytkami Kibelek do Wc podoba mi się pierwszy A umywalka - jest bossska Idzie lato moja droga http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-731252.gif trza japonki i krótkie rękawy wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.04.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 O, jakie szybkie wybory, bez marudzenia . A swoją drogą ... z węzykami to producenci dali doopy . Kurna ta wycieraczka .. moze dlatego ze ja informatyczny laik ... jakoś nie bardzo czuję klimat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mirelko, tak w skrócie Co to adres IP to wiesz. A 127.0.0.1 to jest adres Twojego komputera, czyli HOME Cokolwiek wyślesz na ten adres, to wróci do Ciebie. Jak nie napiszę doktoratu, to się przebranżowię i będę kwadratowe wężyki projektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.04.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jak nie napiszę doktoratu, to się przebranżowię i będę kwadratowe wężyki projektować Ale szare ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Ale szare ? I szare, i białe, i czarne! A co się będę ograniczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 26.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 O, czyli powstają ciążowe plany u Narendil Mnie też się okrutnie podoba ten zlew! W taką wycieraczkę każdy będzie się bał buty wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Czarno biała umywalka cuuudna też na niż choruje ale nie mam miejsca, stanowczo mam za mało łazienek Kibelek pierwszy fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 O, czyli powstają ciążowe plany u Narendil Ale wybaczcie, wizualek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Czarno biała umywalka cuuudna też na niż choruje ale nie mam miejsca, stanowczo mam za mało łazienek Kibelek pierwszy fajny Two, a ile masz? Dwie to stanowczo za mało. Jak ja żyłam do tej pory z jedna? A już wiem, urządzałam się pod sam koniec ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam.... dwie i miniaturowy kibelek ale to stanowczo nie może się liczyć jako łazienka Jak to wizualek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.04.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam.... dwie i miniaturowy kibelek ale to stanowczo nie może się liczyć jako łazienka O, to o jedną więcej niż ja Bo ja swój kibelek liczę. Jak to wizualek nie będzie Obawiam się, że mąż mógłby mieć coś przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Bardzo podoba mi się ta szara szafka z Ikei do łazienki I ta umywalka do wc też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.04.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jezu zapomniałam, że u mnie też wężyki okrągłe! I co teraz?! Deszczownica bardzo fajna, umywalka z miastem też. WC i bidet z pewnych względów podobają mi się szczególnie Grzejnik fajny. Nie jestem przekonana tylko do wc kompakt, ale ja mam fioła na tym punkcie, więc moje zdanie tu się zupełnie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts