narendil 26.04.2012 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jezu zapomniałam, że u mnie też wężyki okrągłe! I co teraz?! Mam nadzieję, że nie będziesz szukać mostu ani wieży Nie jestem przekonana tylko do wc kompakt, ale ja mam fioła na tym punkcie, więc moje zdanie tu się zupełnie nie liczy Aniu, jeśli cofniesz się do moich wizualek wc, to zobaczysz, że tam geberit po prostu źle wygląda. Nie można zabudować stelaża na całą ścianę, a taki kawałek to Mi to w sumie wszystko jedno, bo mąż myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Mi to w sumie wszystko jedno, bo mąż myje I to jest argument:rotfl: A co będzie jak mąż przestanie myć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A co będzie jak mąż przestanie myć? Spróbowałby tylko Myje 4 lata, to już raczej nie przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.04.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aniu, ile Ty tych foteli nabyłaaaaaaaaaaaaaaś? Co wchodze na wątek to czuje się jak sprzed 30 lat w kinie Ten okres to dla mnie beeeeeeeeeeeeeeeee, więc mi sie akurat nie podoba, wiesz tak dla zasady W waszych domach na pewno będą super wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 moj też przewaznie myje . Czyli więcej mężczyzn posiada takie dziwne hobby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 buuu a mój nie Jak raz do roku uda mi się namówić go do mycia łazienki to jestem przeszczęśliwa. Za to w robieniu bałaganu jest genialny. Obok kosza na bieliznę stoi krzesełko zawsze zarzucone ciuchami do prania a kosz pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aniu, ile Ty tych foteli nabyłaaaaaaaaaaaaaaś? Ja też nie mogę się doliczyć Ale się ich napakowałaś Ale jakie będą efekty - u każdej z dziewczyn w innym obiciu - czekam z niecierpliwością MIŁEGO POPOŁUDNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale jakie będą efekty - u każdej z dziewczyn w innym obiciu - czekam z niecierpliwością dokładnie to samo pomyślałam super będzie je zobaczyć w tylu wydaniach bo każda z nas ma trochę inną stylistykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aniu, ile Ty tych foteli nabyłaaaaaaaaaaaaaaś? Ja też nie mogę się doliczyć Ale się ich napakowałaś Niedużo Ćwiczcie umysły Co wchodze na wątek to czuje się jak sprzed 30 lat w kinie Ten okres to dla mnie beeeeeeeeeeeeeeeee, więc mi sie akurat nie podoba, wiesz tak dla zasady Alu, dla mnie te fotele to kawałek historii mojego miasta. Pierwszy pocałunek w kinie (wątpię, że akurat na tym moim fotelu, ale pomarzyć można). Nie mam uprzedzeń związanych z poprzednim ustrojem, mimo iż moi dziadkowie swoje przeszli, a rodzice nigdy tego przed nami nie ukrywali. Poza tym, takie fotele to nie tylko w komunie wstawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 moj też przewaznie myje buuu a mój nie Ja swojego wzięłam podstępem. W ciąży się musiał nauczyć, bo ja dalej wie co, niż widziałam. Do samego końca. No i jakoś mu w krew weszło. Na szczęście Obok kosza na bieliznę stoi krzesełko zawsze zarzucone ciuchami do prania a kosz pusty Ja mam takie krzesełko w sypialni. I już się pytał, czy na nowym też takie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 W waszych domach na pewno będą super wyglądały Ale jakie będą efekty - u każdej z dziewczyn w innym obiciu - czekam z niecierpliwością super będzie je zobaczyć w tylu wydaniach bo każda z nas ma trochę inną stylistykę. Ja też się nie mogę doczekać I nie wiem czego bardziej - swojego czy Waszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja mam takie krzesełko w sypialni. I już się pytał, czy na nowym też takie będzie no nie a ja wywaliłam krzesło z łazienki za to kupiłam fotel do gabinetu obok łazienki, już wiem co na nim będzie garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no nie a ja wywaliłam krzesło z łazienki za to kupiłam fotel do gabinetu obok łazienki, już wiem co na nim będzie garderoba Wiesz, Two, jak się nie obrócisz d.pa z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Mi to w sumie wszystko jedno, bo mąż myje Jesteś absolutnie pewna, że nie chciałabyś się zamienić na mężów na jakiś czas? Mój ma inne zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.04.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Buahaha, to może chociaż jakiś drobny szkic ciążowy? Stawiam, że masz 3 krzesła - 11, 12, 13 I założę się, że to z sentymentu - pewnie masz jeszcze stare bilety na film, w czasie którego się pocałowaliście, mąż siedział na 11, Ty na 12, a na 13 Twoja torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Jesteś absolutnie pewna, że nie chciałabyś się zamienić na mężów na jakiś czas? Mój ma inne zalety Wymieniaj, może zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Buahaha, to może chociaż jakiś drobny szkic ciążowy? Hmmm Stawiam, że masz 3 krzesła - 11, 12, 13 I założę się, że to z sentymentu - pewnie masz jeszcze stare bilety na film, w czasie którego się pocałowaliście, mąż siedział na 11, Ty na 12, a na 13 Twoja torebka Pudło, Bocianku Mam tylko jedno. Chociaż, nie ukrywam, że żałuję, iż tylko jeden fotel mi się mieści. Poza tym, od pierwszego pocałunku w kinie do mojego męża minęło, hmm, dużo buziaków z innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.04.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A ja mam dzisiaj wolny dzień - myję okna Wolny, bo jakiś kretyn zrobił sobie dowcip i na moim wydziale wywiesił kartkę z takim oto tekstem: Bomba w banku. Na parkingu golf z kapciem. (W tym samym budynku jest oddział banku) Rozumiem pierwsze zdanie. Ale drugie? Przeżyłam drugą ewakuację bombową odkąd pracuję Ciekawa jestem, czy znajdą dowcipnisia? Poprzednim razem znaleźli. Jakiś student wystraszył się kolokwium. A teraz chyba ktoś chciał sobie długi weekend wydłużyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Tak z ciekawości zagadnę: jaka to uczelnia jest? Bo częstotliwość "ataków bombowych" jest zaskakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ale cwaniak Z drugiej strony, Ty też masz dłuższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts